- 2 Ağustos 2011
- 6.759
- 363
- 31
-
- Konu Sahibi YesilMercimek
ayy duacınımmmmm Allah ne muradın varsa versinnnçok iyi olur bekliyorum,tabii ki de yazacağım gelişmeleri ben hep burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yanların da yaz benim yanlarım çok acımıştı baya kaskatı olmuştum:2:aay ilk iki videoyu yaptımm çok güzel. terledim bayağı
yürürken bacaklarım sızlıyo biraz
yanların da yaz benim yanlarım çok acımıştı baya kaskatı olmuştum:2:
hisssedeceksinnnnnnnyanlarımda birşey hissedemedim nedense
teşekkürler canlarım isterseniz başka videolarda paylaşırımVideolar harikaaaaa !!
ya ben zor sap saola donuyordum birazda hamdımayy acısını bugün hissettim
hisssedeceksinnnnnnn
teşekkürler canlarım isterseniz başka videolarda paylaşırım
ya ben zor sap saola donuyordum birazda hamdım
Benimde üst small alt medium Ama basenelr var sıkılaşmak istioyrum yaza farklı girmek istiyorumHadi bakalım bende geldim aranıza yatmadan yaparım her gün bende artıkKızlar benim boyum 1.60 şu anki kilom 55 50 olmam gerek acilen ama yüzüm felan çöküyor o yüzden sporla yapmaya çalışıyorum bacaklarım çok fena benim üst beden small hatta bazen xsmasll ama alt beden large simitlerimde var bide maalesef..
bir ara hastalığım dolayısıyla bir ilaç kullanmıştım o zaman 42.5 i görmüştüm... ama o zamanda vardı benim basenlerim çünküüüüü kemikler benimde iri ve üstünde et olmadığı için kemikler dik dik duruyordu... Allah korusun diyorum tekrar o kilolara düşmem inşallah çünkü üst beden şu anda bile zayıf o zaman çok fenaydım kızlar ağlardım her alışveriş sonra emanet gibi duruyor her şey diye.. Nereden nereye geldim neyse bende aranızdayım artık