- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
-
- Konu Sahibi YesilMercimek
hayır kedi35'in ilk attığı ve 2. attığı videoyu yaptım. 3 gün boyunca. egzersiz bttikten sonra bile olduğum yerde belimi falan çevirdim :) bünyem de kilo vermeye müsait ve inanarak yapıyorum
Süpersin güzelilerliyorsun arkadaşım bırakmayalım:13:asla asla aslaa:) pazartesi salı ve çarşamba egzersiz günlerim olarak ayarladım,her hafta bu günlerde 1 ve 2. videoları yapacağım.
kolayı neredeyse bıraktım,çay bardağında içiyorum. zaten midem de istemiyo fazla :) kahve ve çay da fazla aramam. şekerli şeyleri de aza indirirsem tamamdırr :) bir yandan yiyip bir yandan eritemem ya :)
Canımmm aslaaa böyle agır egzersizler hiçbir egzersizi daha dogrusu 5-6 dan sonra yapmayın, zaten o vdeo berbat yag yakıcı ve agrıtı bır video anam anam anlıyorum o agrıyıHmm anladım ilk 2 videoyu diyorsun :)
Ben ilkini yaptım dün gece yatmadan aman Allahım bugün ölüyorum ya sağa sola dönemiyorum :/
Annemde kızdı fazlan mı var diye ama anlamıyor işte spor her zaman faydalıdır görüşündeyim ...
Pes etmek yok o kadarcık hareketler bile etki edebiliyor.
Nasılda hammışım ölüyorum valla
ısınma hareketlerini yapmadan başlama sakın aman ha :)Hmm anladım ilk 2 videoyu diyorsun :)
Ben ilkini yaptım dün gece yatmadan aman Allahım bugün ölüyorum ya sağa sola dönemiyorum :/
Annemde kızdı fazlan mı var diye ama anlamıyor işte spor her zaman faydalıdır görüşündeyim ...
Pes etmek yok o kadarcık hareketler bile etki edebiliyor.
Nasılda hammışım ölüyorum valla
Süpersin güzelilerliyorsun arkadaşım bırakmayalım:13:
Canımmm aslaaa böyle agır egzersizler hiçbir egzersizi daha dogrusu 5-6 dan sonra yapmayın, zaten o vdeo berbat yag yakıcı ve agrıtı bır video anam anam anlıyorum o agrıyı
Devam et yanalrın incelicek belin inceliceekkk:13:
ilk 3 gün (egzersizi yaptğım günler) felaket acı çektim. oturup kalkarken 70 yaşında gibiydim4.gün geçti hemen
haftada 3 gün yapacağım için bu egzersizleri yarın yeniden 3 gün başlıyorum
bacaklarım sıkı hala :)
bele yönelik değil mi canım bu spor :26:
bacak nasıl sıkılaşıyor :44:
bel de var ama bacaklarım da sıkılaştı benim,popo bölgesi de sıkılaştı :)
sonunu düşünerek başlayınbu kadar olur. bugün evde spora başladım. doğru hareketleri bulmam lazım diyordum. harika oldu bu.
teşekkürler.
ben de başlıyorum şöyle sıkı bir spora.
Tabi tembellikten devam edebilirsem
ay canım kusura bakma ben direkt ilk videoyu baza alarak dedim dogru ya diğerlerinden de yapıyordun sen :)
bende egzersizlere bakıyordum nette :) bununla illgili arıtk mastır yaptır
şu 1.ci video[video=youtube;g48uajRAxGo]http://www.youtube.com/watch?v=g48uajRAxGo[/video]
bunu yaptıktan ertesi gunu müthiş bir agrı hisediceksin yanlarında
ama her hafta 2 kere yapamaya çalış müthiş değişim ebn zayıfım ama 1 cm inceldi beleim