Simit mi deniyor bilmiyorum ama?

hayır kedi35'in ilk attığı ve 2. attığı videoyu yaptım. 3 gün boyunca. egzersiz bttikten sonra bile olduğum yerde belimi falan çevirdim :) bünyem de kilo vermeye müsait ve inanarak yapıyorum

Hmm anladım ilk 2 videoyu diyorsun :)
Ben ilkini yaptım dün gece yatmadan aman Allahım bugün ölüyorum ya sağa sola dönemiyorum :/
Annemde kızdı fazlan mı var diye ama anlamıyor işte spor her zaman faydalıdır görüşündeyim ...
Pes etmek yok o kadarcık hareketler bile etki edebiliyor.
Nasılda hammışım ölüyorum valla

Süpersin güzelilerliyorsun arkadaşım bırakmayalım:13:
Canımmm aslaaa böyle agır egzersizler hiçbir egzersizi daha dogrusu 5-6 dan sonra yapmayın, zaten o vdeo berbat yag yakıcı ve agrıtı bır video anam anam anlıyorum o agrıyı

Devam et yanalrın incelicek belin inceliceekkk:13:

ısınma hareketlerini yapmadan başlama sakın aman ha :)

teşekkür ederim sayende

peki nasıl gidiyor canım.
ben varya yaptıgım günden beri bel agrısı cekiyorum

ilk 3 gün (egzersizi yaptğım günler) felaket acı çektim. oturup kalkarken 70 yaşında gibiydim 4.gün geçti hemen
haftada 3 gün yapacağım için bu egzersizleri yarın yeniden 3 gün başlıyorum
bacaklarım sıkı hala :)

bele yönelik değil mi canım bu spor :26:
bacak nasıl sıkılaşıyor :44:

bu kadar olur. bugün evde spora başladım. doğru hareketleri bulmam lazım diyordum. harika oldu bu.
teşekkürler.
ben de başlıyorum şöyle sıkı bir spora.
Tabi tembellikten devam edebilirsem

bu kadar olur. bugün evde spora başladım. doğru hareketleri bulmam lazım diyordum. harika oldu bu.
teşekkürler.
ben de başlıyorum şöyle sıkı bir spora.
Tabi tembellikten devam edebilirsem
sonunu düşünerek başlayın
ay canım kusura bakma ben direkt ilk videoyu baza alarak dedim dogru ya diğerlerinden de yapıyordun sen :)

evet aynen

Geç olsa da sonunu düşünerek ihmal etmedim bu saatte kalktım yaptım egzersizlerimi. 2 gün kaldı 2.turumu tmamlayacağım :) çok iyi hissediyorum

Ben de devam ediyorum bacaklar 1 haftayı geçti bacaklar incelmiş gibi umarım yanılmıyorumdur:)

kızlar ben de ilk önce ısınma videosunu ve ardından konudaki ilk videoyu yapıyorum. 4 gün yaptım.

yanlar baya ağrıdı ilk günler. biraz sıkılaşma hissediyorum.

biraz da ağzımı tutabilsem süper olcak

bu videoyu ilk gun yaptim 3 gun belim yanlarim mahvoldu,daha yeni kendime geldim bugun tekrar yapacagim.alisana kadar.

Şok diyetle 4 kilo verince benim vücutta ciddi değişiklikler oldu göğüs ve kalça küçüldü eski haline gelmez mi sporlar? Bunun için önerebileceğiniz spor hareket falan var mı?

merhaba
buradaki videolar dikkatimi çekti. genelde leslie yapıyorum ama artık farklı birşeyler yapmam gerekiyor. bu videoların bir sırası var mı. neye göre yapıyorsunuz. bilgi verirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…