Simit mi deniyor bilmiyorum ama?

merhaba
buradaki videolar dikkatimi çekti. genelde leslie yapıyorum ama artık farklı birşeyler yapmam gerekiyor. bu videoların bir sırası var mı. neye göre yapıyorsunuz. bilgi verirseniz çok sevinirim.

ben simit bölgesi için ısınma hareketlerini sonra ilk videoyu ardından 2.videoyu yapıyorum

Nedenmek hangi bölgeni istiyorsan video önerebilirim:13:

buda kalça şekillendirmek için[video=youtube;2CKSviy5PfM]http://www.youtube.com/watch?v=2CKSviy5PfM[/video]

merhabalar benimde yardım almak istediğim bölgeler var yardımcı olabilir misiniz ben alt bacak mı deniliyor tam olarak bilmiyorum ama topuk ve diz arsındaki kısmı inceltmek istiyorum birde tuzluk kası denilen yerleri sıkılaştırmak istiyorum var mı onlarla ilgili video acaba netim çok yavaş olduğu için izleyemedim ötekileride ama başka biyerden indirebilirim galiba önerebilecekleriniz varsa

1. ve 2. videoda ki hareketleri bugün yapmaya başladım..
Ama günde bir kere yapıyorum..Zumbayıda ekleyeceğim ..Bel 72 Göbek 88 Kalça 98..İnşallah düzenli yapabilirim..

benimde yandaki yaglardan sikayetciydim, bu 1. videoyu gördügüm iyi olduuu.. dün aksam yaptim ve bugün yanlarim agrimaya basladi. hafta 5 gün spor yaptigim halde hala kullanmadigim kaslar varmis

videoyu gönderen arkadasa tesekkür ederim.. cok faydali videolar, evde kesinlikle yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…