- 18 Mayıs 2011
- 651
- 4
-
- Konu Sahibi YesilMercimek
Nedenmek hangi bölgeni istiyorsan video önerebilirimçok çok çok teşekkür ederim iyi ki varsın
Biliyorum canım analdım evet simit deniyor onalara. İlk en başta önerdiğim video bunları yakamna çok ayrdımcı olucak ama dediğim gibi ilk bir ikide çok ağrıların olucak. Yaptıgın zaman ve ertesi gününü yazarmsın lütfen takip edeceğim seni. Sakın ısınmadan yapma . ısnıcak videoda vereyim sana dur ısınmadan yaparsan tutulursunheh buldum işte bu fotoğraftaki gibi kızın taşan yerleri aynı benim şikayet ettiğim yeer Eki Görüntüle 622962
umarım anlatabilmşimdiir
Biliyorum canım analdım evet simit deniyor onalara. İlk en başta önerdiğim video bunları yakamna çok ayrdımcı olucak ama dediğim gibi ilk bir ikide çok ağrıların olucak. Yaptıgın zaman ve ertesi gününü yazarmsın lütfen takip edeceğim seni. Sakın ısınmadan yapma . ısnıcak videoda vereyim sana dur ısınmadan yaparsan tutulursun
Canım allah sendende razı olsun
Bunun için burdayız :13:
Bende başlıycam yarından itibaren düzenli inşallahyazalım burda mutlaka bekliycem canım unutma ama
Meraba, benimde belim ile kalçam arasındaki o bölge normalden daha geniş kemiklerim iriymiş genetik (annem ve ablamın da iri ve o bölgesi geniş) bir şey sanırım, bu yüzden incelmez diyorlar malesefO bölgede pek yağ yok ama yine de inceltme imkanım var mı?? Varsa bana da o bölge için bir iki spor videosu gönderirseniz çoook sevinirim gerçekten:)
merhaba benim boyum 171 kilom 5o ama ona ragmen basenlerim var aktivite önemli vallaha plates hafifçe başlayıp , ağırlaşmak lazım sporlardanBen 16 yaşındayım 1.62 boyunda 54 kg yim kalçalarımdan biraz eritmek istiyorum ve göbeğimden kalça ve göbeğe var mı tam dikkatli bakmadım videolara özellikle kalça varsa video olarak atar mısın teşekkürler şimdiden :)
Rica ederim bununla ilgilili topik açıcaktım, burda atarım artık videolarıkedi 35 videolar harika bende takip etmek için video arıyordum çok iyi oldu eline sağlık sayende bugünkü sporumu bunlarla yaptım, teşekkür ederim
incelirisin canım bak temel ne biliyormusun spor yaparken göbeğini içine çek ,yürürken içine çek göğüs kafesin kabalı durmassa göbeğin erimez geniş oldugu için göbek yaygın kalıyor. İçine çek incelmeye başladıgını görüceksinMeraba, benimde belim ile kalçam arasındaki o bölge normalden daha geniş kemiklerim iriymiş genetik (annem ve ablamın da iri ve o bölgesi geniş) bir şey sanırım, bu yüzden incelmez diyorlar malesefO bölgede pek yağ yok ama yine de inceltme imkanım var mı?? Varsa bana da o bölge için bir iki spor videosu gönderirseniz çoook sevinirim gerçekten:)