şimdiye kadarki en büyük itirafı yapalım ama cinsellik olmasın sadece komik olanları

ayy harıkasınız ya neler yapmışsınız...

cadı hatunlar yokmu arttıran

Neyseki küçük çişin gelmiş ya büyük çiş gelseydi?

çamur kimbilir ne yapmıştır onu yazık ya kuzum

harikasın ya bende eşimin netbookunu bozdum sonra ya senin kuzenin karıştırıyordu ama bilmiyorumki canım falan dedim fakat anladı benim bozduğumu neden oldu hala anlayamadım

kız yazık kadına ya gerçi bende hamileliği çok kullanmıştım ama

oğluma hamileyim 3.ay falan gece hiç uykum yok çünkü gündüz birkaç saat uyumuştum eşimde uyumasın diye gece canım kiraz çekmediği halde kiraz olsada yesek mmmm ne güzel olur dimi falan diyerek adamın uykusunu böldüm sonra çıkıp beraber kiraz aramaya gitmiştik. ah benim canım kocamcım hiç hayır diyememişti.

arkadaşlar itiraflar bununla sınırlı mkalmalı bütün kk öğrenmeli

I..t..i..r..a..f..lar gelsin hadi ama kızlar bakın bu geyiğin sonu yok kadınlrkulubu cadıları seçilsin artık

12 yaslarında falandım teyzeme gitmiştim yaz tatilinde..bitleniverdim :26:
bir gün teysem beni arkadasına götürdü ordada 2 tane kız bana hiç pas vermediler bende kafamdan 2-3 bit ayırıp caktırmadan kafalarına atmıstım
biliyorum cok iğrencim

Son düzenleme:
ben hamileyken hic rahatsizligim olmadi ama hep yemek kokusu beni rahatsiz ediyor deyip yemek yapmadim.hicde vicdan azabi cekmiyom yeniden hamile kaliyyim yine ayni numarayi yapacam

itiraf ediyorum eltimin iki oğlu bizde internette oyun oynuyolardı kaynanam evde yoktu bende yanlız kalmak istiyodum vestiyerden bişey alıyomuş gibi yaptım ve şarteli kapattım hiç bişey olmamış gibi işime devam ettim sonra yenge bu kapandı dediler bende aaa neden bakayım dedim elektirikler gitmiş dedim sonra ikiside canları sıkıldığı için eve gitmişlerdi onlar gidincede şarteli açtım tv başına geçtim oooooohhhhhh

kız hepimizin küçüklüklerinde yaptığı buna benzer şeyler var ya

bende eşimin uzun zaman banyoda kalmasından nefret ederdim birgün bende sarteli indirdim yazık kocacim karanlıkta ve soğuk suda kalmıştı.

itiraf ediyom enistemin eve geldinde kültablayi ortadan kaldiriyom evde sigara icmiyoz diye
ama napiyim icti sigara acayip kokuyor.esiminki gibi degil

Küçükken annemin gününe gitmiştik..

Gündeki diğer bayanların çocuklarıyla sokağa çıktık oynamaya..

O mahallede 4-5 yaşlarında bir kız çocuğu vardı..

Tabii biz 7-8 yaşlarında kocaaa genç kızlar olduğumuz için o kızı yanımızda oynatmak istemedik..

Biz kaçıyoruz,o geliyor,biz saklanıyoruz o peşimize düşüyor..

Gide gide bilmediğimiz sokaklara geldik..Sonra o mahalleleri bilen yanımızdaki çocuk bizi misafir olduğumuz evin sokağına getirdi..

Biz oynamaya devam ediyoruz..Aradan yarım saat geçti geçmedi,bir kadın yanımıza geldi..

Yanınızda küçük bir kardeş vardı,benim kızım o nerede,bulamıyorum demesiyle hepimizin gözleri anında pörtledi..

Biz o çocuktan kurtulunca nerede olduğunu unuttuk..

Kadın ağlaya ağlaya çocuğunu arıyor..Bütün mahalleyi ayağa kaldırdı..Herkes sokağa döküldü..Çocuğun babaannesinin tansiyonu çıktı,fenalaştı..:18::18:

Ambulans geldi,babaanneyi hastaneye götürdüler..

Hiçbirimiz "o çocuğu biz uzaklara götürdük,kedi yavrusu gibi bıraktık geldik" diyemiyoruz..:26::26:

Polisler geldi..Az sonra belediye hoparlöründen ilan verildi aradan iki saat geçti çocuk yok..:2::2:

Artık akşam oldu biz eve gideceğiz,annem hadi gidiyoruz diyor,oradan ayrılamıyorum..

Tam biz eve gidecekken sokağa jandarma arabası girdi..Çocuğu köprü üstünde bulmuşlar..

Ben hala anneme o çocuğun bizim yüzümüzden kaybolduğunu söyleyemedim..

Yeşil gözlü minik kız,senden ve annenden çok çok çok özür diliyorum..:44::44:

Çocuktuk aklımız ermedi..

kizlarim kucuktu biz yine annemlere gidiyoruz yol uzun bu kez kayinbabamda geliyor.acayip kizar dakikada bir ne tuvaleti diye neyse usutmusum zaten kendimi tutamiyom bir yandan.diger yandan esimle babasi eskiyi anlatiyor biz gulmekten kiriliyoruz derken ben arka koltuga kacirdim.kucamda kizim var aradan zaman gecti nasil anlatacam kivraniyom.neyse birden allh be kizim ne yaptin diye bir cirladim herkes sasirdi.babam onden arkaya bakip ne oldu diyo.bende balim isedi uzerime uykuda tutamadi kendimi dedim. kkaynanam demezmi onun sidigi pismi inince temizleriz.bagirma cocuk uyanacak diye. aradan yillar gecti bunu bir gun esime anlattim esim ben zaten anlamistim cunku arabadan inerken ben balimi tasimistim ama kupkuruydu dedi.ayyyy ne utanmistim ama

kız küçüükken bende bir komşumuzun kızı vardı onun üstünü falan çamur yapardım eve gitsin diye yazık anneside ona kızardı

bendede var ayol o sorun hemen kaçırıyorum yeterki gülecek birşey olsun ama insan utanıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…