şimdiye kadarki en büyük itirafı yapalım ama cinsellik olmasın sadece komik olanları

KÜÇÜK BİR İTİRAF YİNE BENDEN akşam bizde misafir vardı komşumuz benimkiyle birlikte gemi gibi sürekli pofur pofur sigara içtiler sabah benimki uyandı sigarasını arıyor bende gece o uyuyunca balkondan sigarasından biraz alıp kırmıştım az içsin diye sabah ne oldu aşkım onca sigaraya falan diyince ne bileyim aşkım sanki akşam komşumuz senin paketten alıyor gibiydi falan dedim sonradan adamın günahını aldığımı düşünüp üzülmüştüm.

yine bir itiraf daha akşamki bize gelen komşumuzdanda nefret ediyorum çünkü adam birşeyler yerken çok şapırdatıyor ağzını öğğğ

bir itiraf daha eşimle evlenmeden önce bir kız arkadaşımı (çok hoş bir kızdır ama hala özenirim ) eşimin iş yerine gödermiştim iş başvurusu için onun neler yaptığını arkadaşıma karşı verdiği tepkileri ölçmek için yazık benim canım kocicim hiç başını bile kaldırmamış sonra tanıştılar falan ama haberimiz yokmuş gibi davrandık

İ..t..İ..r..A..F..LAR gelsin topiğe birilerini çekmek ne zor iş yahuuu

Amanda aman KaÇ KiŞi GeLmiŞ Topicçiğine İ..t..İ..r..A..F..LAR gelsin o zaman

bende eşimin uzun zaman banyoda kalmasından nefret ederdim birgün bende sarteli indirdim yazık kocacim karanlıkta ve soğuk suda kalmıştı.

kızım senin kocana acayip acıdım yaa..ne istiyon adamdan bu kadar yeter rahat bırak yazık yaa çekmediği kalmamış vahh vahh

Btn gun alışveriş yapıp yorgunluktan bayılıyoduç.. ama sevgili eşim bilmiyodu eve geldğinde.. yatak döşek yatıyomuş gibi yaptım.ç ve çoook yoruldum btn gun temizlik yaptım yemekte yapamadım bişeyler süpariş edelimm, demiştim :)

Amanda aman KaÇ KiŞi GeLmiŞ Topicçiğine dünden buyana İ..t..İ..r..A..F..LAR gelsin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…