esimle nisanliyken taa yurtdisindan beni görmek icin gelirdi ailemde tutucu oldugu icin hergün görüsmeme izin vermezdi ve ben anneme halam gile gidiyorum (kuzenim var yasitim) hacer beni cagiriyor diye yalan söylerdim kocisimle bulusmaya giderdim.
arkadaşlar,
birgün küçük çişim geldi ölüyorum araba kullanıyorum yer yok yapacak, eve de çok var patlayacağım. hava ama nasıl yağmurlu. indim aşağı, bağajdan birşey alıyormuş gibi yapıyorum bir yandan da altıma yapıyorum. yoksa bayılacağım hava okadar yağmurluki 2 saniye sırılsıklam olursun. altıma yaptım. büyük çöp poşeti serdim şöför koltuğunu yoluma devam ettim:))))))))))))))))))))))
bizde küçükken kiracının oğluna idrarı limonata çamuruda pasta diye yedirmiştik..ama hiç aklımdan çıkmıyor..allahım affetsin bizi...
ayy cok güzeldi o zamanki heyecanlarhepimizin böyle yalanları olmuştur dimi ders çalışmaya gidiyorum anne diye ahhh ama herşey çok güzeldi o zamanlar
kayinvalidem gilde misafir vardi yemek falan derken cay faslina geldi sira caylari falan dolduruyorum bitiyor dolduruyorum esimin cayi bitti uzaktan aksabasi olan misafir kiz gidip kocisimin cayini doldurmustu bende sinir olmustum cayimi alayim diye uzandim sehpaya kocisimin cayina elimle vurdum ve döktüm itiraafff ediyooorruuummm
ayy cok güzeldi o zamanki heyecanlar
simdi vicdan azabi cekiyorum
evet süper itiraflara devam bende bir sürahi suyu dömüştüm öyle bir anım var
ağaca kadar yetişecek takatim vallahi de yok. ya daha yeni yani kocaman kadın olarak ben öle eve gittim kocam açtı kapıyı:))))))))))) altıma yaptım dedim. en seksi halim buydu herhalde
arkadaşlar,
birgün küçük çişim geldi ölüyorum araba kullanıyorum yer yok yapacak, eve de çok var patlayacağım. hava ama nasıl yağmurlu. indim aşağı, bağajdan birşey alıyormuş gibi yapıyorum bir yandan da altıma yapıyorum. yoksa bayılacağım hava okadar yağmurluki 2 saniye sırılsıklam olursun. altıma yaptım. büyük çöp poşeti serdim şöför koltuğunu yoluma devam ettim:))))))))))))))))))))))
evet süper itiraflara devam bende bir sürahi suyu dömüştüm öyle bir anım var