amma itiraf edesim varmış
geçenlerde evi süpürürken ...süpürgenın sapıyla çekmeceye vurdum bu niye açık diye ..eşimin çorap çekmecesi bu arada..çekmecenin sapı kırıldı..eşime dedimki niye kırdın ..o çekmecenin sapını oda bana ben kırmadım..emınım sen süpürürken vurmuş kırmışındır..hehehenasıl da bildi benim kırdığımı ama..ben inkar ettim inandımı derseniz
kızım küçük daha,
arabayla yol kenarında park edilmeyecek yerde beklemem gerekiyor. hemen kızımı ufak battaniyesinin altına sokardım. polis gelir hanfendi burda beklemeyin bekleme yapmak yasak,
ama derdim bebek beklemez onu emziriyorum. polis utana sıkıla giderdi bende istediğim kadar park ederdim arabayı:)))))))))))))))
ayy bende bıze fındık toplamaya gelen işçilerin asılan ve kurumuş çamaşırlarını hortumla ıslamıştım ama ozaman daha 10 yaşında falandım..
baya bi küçüktük, kuzenimin kolasına diğer kuzenimle uhu ve deterjan katmıştık , çok üzgünüm hala vicdan azabı duyuyorum neyse ki bi şey olmamıştı
esimle telefonda tartistigimizda onca para verip aldigi son model telefonumu duvara firlattim ve tlf bi daha acilmadi kocamada ay masadaan düüsstüü böyle oldu bende anlamadim dedim tamire götürdügünde adam demiski abi bu düsmeyle olacak sey degil 2. kattan düsmüs olmasi lazim bu telefonun bu kablosunun kopmasi icin demis.
neyseki garantiden yenisini aldi.
genelde bende sinirlenip duvara atanlardanım..ama daha akıllandım..sabır sabır cekıyorum..elımdekı icadı sıkıyorum..
Süp.p.per ya ya bende çok kaçırırım ama hangisi anlatsam otobüsü durdurup midem bulanıyor diyip çişimi yapmıştım. sonrada ağzımı silerek geldim. herkes bakıncada suratımı kırıştırmıştım.