şimdiye kadarki en büyük itirafı yapalım ama cinsellik olmasın sadece komik olanları

kızım küçük daha,
arabayla yol kenarında park edilmeyecek yerde beklemem gerekiyor. hemen kızımı ufak battaniyesinin altına sokardım. polis gelir hanfendi burda beklemeyin bekleme yapmak yasak,

ama derdim bebek beklemez onu emziriyorum. polis utana sıkıla giderdi bende istediğim kadar park ederdim arabayı:)))))))))))))))

amma itiraf edesim varmış

geçenlerde evi süpürürken ...süpürgenın sapıyla çekmeceye vurdum bu niye açık diye ..eşimin çorap çekmecesi bu arada..çekmecenin sapı kırıldı..eşime dedimki niye kırdın ..o çekmecenin sapını oda bana ben kırmadım..emınım sen süpürürken vurmuş kırmışındır..hehehe :KK52: nasıl da bildi benim kırdığımı ama..ben inkar ettim inandımı derseniz :KK52::KK52:

işte bu ya süper eşinin üzerine atmak evet kullanacağım bunu :97:

kızım küçük daha,
arabayla yol kenarında park edilmeyecek yerde beklemem gerekiyor. hemen kızımı ufak battaniyesinin altına sokardım. polis gelir hanfendi burda beklemeyin bekleme yapmak yasak,

ama derdim bebek beklemez onu emziriyorum. polis utana sıkıla giderdi bende istediğim kadar park ederdim arabayı:)))))))))))))))

kız içimizde bizim şeytanlık var dimi bende naptım biliyormusun okul yıllarımda sigaramı sütyeninin içine saklardım okul aramalarında dokunamazlardı. Hocalarım ama birgün betül hocam bulmuştu.

Son düzenleme:
ayy bende bıze fındık toplamaya gelen işçilerin asılan ve kurumuş çamaşırlarını hortumla ıslamıştım ama ozaman daha 10 yaşında falandım..

hamılelıgım son aylarında evde can sıkıntısından dısarı pazara cıkmsıdık kayınvalıdmele yolda komus ıle baslayınca donusde laklka bende ınat ıle bı hısmla yurmeye baslamısdım sorudndada sancım var yurusene demısdım:KK70: zavalım elındekıler ıle 4 kata hangı ara cıkdı hatırlamıorum halbukı sancım yokdu kadını sevmıordum sohbet etmeısn dıye :KK70:

baya bi küçüktük, kuzenimin kolasına diğer kuzenimle uhu ve deterjan katmıştık , çok üzgünüm hala vicdan azabı duyuyorum neyse ki bi şey olmamıştı

baya bi küçüktük, kuzenimin kolasına diğer kuzenimle uhu ve deterjan katmıştık , çok üzgünüm hala vicdan azabı duyuyorum neyse ki bi şey olmamıştı

ay ay ay işte forumun acımasız cadısı itiraflar sürsün

itiraf edıyorum esım sunuda suraya koysana dedıgınde aklımın cunda olmasada aa bend ezaten ona gelmsıdım almaya dıyıp hemen alıp ortaan yok ederım:KK70:

5 6 yaşında flndım heralde yani okula başlamamıştım vildan adında benden daha küçük bi kız vardı emzikli ama yani benden 3 yaş fln küçüktü biz kuzenimle emziğini çamura batırıp vermiştik o da bi güzel emmişti.
Allah'ım affet
VİLDAN ÖZÜR DİLİYORUM SENDEEN

esimle telefonda tartistigimizda onca para verip aldigi son model telefonumu duvara firlattim ve tlf bi daha acilmadi kocamada ay masadaan düüsstüü böyle oldu bende anlamadim dedim tamire götürdügünde adam demiski abi bu düsmeyle olacak sey degil 2. kattan düsmüs olmasi lazim bu telefonun bu kablosunun kopmasi icin demis.
neyseki garantiden yenisini aldi.

küçükken bir arkadsımla birlikte diğer arkadaşımızı :KK47:)hayvan işkembesinin üstüne oturtmuştuk..bide o kızı evden çok uzaklara götürmüştük..kaybolsun diye..küçükken içime şeytan falan mı girmişti ne?:KK47:

itiraf ediyorum 4 yada 5 sınıfta şarkı söyleyecem derken tüm sınıfa rezil oldum:KK24:
Ne yapayım detone oldum:KK43:

esimle telefonda tartistigimizda onca para verip aldigi son model telefonumu duvara firlattim ve tlf bi daha acilmadi kocamada ay masadaan düüsstüü böyle oldu bende anlamadim dedim tamire götürdügünde adam demiski abi bu düsmeyle olacak sey degil 2. kattan düsmüs olmasi lazim bu telefonun bu kablosunun kopmasi icin demis.
neyseki garantiden yenisini aldi.

genelde bende sinirlenip duvara atanlardanım..ama daha akıllandım..sabır sabır cekıyorum..elımdekı icadı sıkıyorum..:KK54:

Süp.p.per ya ya bende çok kaçırırım ama hangisi anlatsam otobüsü durdurup midem bulanıyor diyip çişimi yapmıştım. sonrada ağzımı silerek geldim. herkes bakıncada suratımı kırıştırmıştım.

Sen oscara adaysin hatta tum yillarin en iyi cadiligina tek aday olmalisin :KK74:

Kucukken, 13 - 14 yaslarindayiz, kuzenimin kanepenin uzerinede ayakta ayaginin altinda da minik bir kapi halisi var uzerinde oldugu haliyi cekip ona saka yapayim birlikte katila katila guleriz deyi haliyi buyuk bir hizla cektim ve fekat kuzenim ben haliyi hizla cektigimde tepe ustu yere kapaklandi :KK4: dudagi patladi, tam dustugu an bir de gaz cikarmisti hiç unutmam. Sonra onun halinin uzerinde oldugunu gormedigim yalanini soylemistim :82:

su an dusununce bile fena oluyorum, kiz sesli sesli aglamisti ya yazik:44:

itiraf ediyorum 10 yaşlarında filandım annemin teyzesinin torunu vardı kız o kadar gıcıktı ki.bize kalmaya gelmişlerdi kavga ettik tırnaklarıyla kollarımı yüzümü yoldu.bende o sinirle kızın tül çorabı vardı bende aldım çorabı yırttım yerine koydum.kız görünce ağlamıştı senmi yaptın diye annem bana kızmıştı tabiki inkar ettim
intikamımı almıştım ama oh iyi oldu
sonra vicdan azabı duymuştum ama o da canımı yakmıştı napim:KK1:

bir kerede görümcem eşime mesaj çekmiş kurbanı nerde kesiceksiniz diye bende görümcemi sevmiyorum bizle kurban kesmesini istemiyorum,mesajı sildim eşime söylemedim.

aman napim sevmiyorum bana yaptıkları kötülükleri hazmademiyorum,unutamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
X