şimdiye kadarki en büyük itirafı yapalım ama cinsellik olmasın sadece komik olanları

Evet yapılan en büyük cadılıklar çıksın ortaya forumun en büyük cadısını seçelim haydi

esimle nisanliyken taa yurtdisindan beni görmek icin gelirdi ailemde tutucu oldugu icin hergün görüsmeme izin vermezdi ve ben anneme halam gile gidiyorum (kuzenim var yasitim) hacer beni cagiriyor diye yalan söylerdim kocisimle bulusmaya giderdim.

hepimizin böyle yalanları olmuştur dimi ders çalışmaya gidiyorum anne diye ahhh ama herşey çok güzeldi o zamanlar

arkadaşlar,

birgün küçük çişim geldi ölüyorum araba kullanıyorum yer yok yapacak, eve de çok var patlayacağım. hava ama nasıl yağmurlu. indim aşağı, bağajdan birşey alıyormuş gibi yapıyorum bir yandan da altıma yapıyorum. yoksa bayılacağım hava okadar yağmurluki 2 saniye sırılsıklam olursun. altıma yaptım. büyük çöp poşeti serdim şöför koltuğunu yoluma devam ettim:))))))))))))))))))))))

:KK60: kokmuştur beee hiç mi ağaç yoktu :KK60:

itiraf ediyorum,cnm sabah işe giden eşime kahvaltı hazırlamak istemediği için,uyuya kalmış numarası yaptım,hemde bir kaç kez :KK47: yazık garibim benim yüzümden bir poğaçaya talim ediyor :KK50:

BİR TANE DAHA İ.T.İ.R.A.F
üst komşuma eşim evde yokken bile eşim işten geldi çok yorgun lütfen biraz daha sessiz olurmusunuz diye uyarmıştım ama eşim şehir dışındaydı.

ağaca kadar yetişecek takatim vallahi de yok. ya daha yeni yani kocaman kadın olarak ben öle eve gittim kocam açtı kapıyı:))))))))))) altıma yaptım dedim. en seksi halim buydu herhalde

kayinvalidem gilde misafir vardi yemek falan derken cay faslina geldi sira caylari falan dolduruyorum bitiyor dolduruyorum esimin cayi bitti uzaktan aksabasi olan misafir kiz gidip kocisimin cayini doldurmustu bende sinir olmustum cayimi alayim diye uzandim sehpaya kocisimin cayina elimle vurdum ve döktüm itiraafff ediyooorruuummm:KK60::KK60:

bizde küçükken kiracının oğluna idrarı limonata çamuruda pasta diye yedirmiştik..ama hiç aklımdan çıkmıyor..allahım affetsin bizi...:KK43:

Alemsiniz ya idrarı limonata diye içirdiniz süper ya yılın cadısına adaysın

altıma işedim deyince aklıma geldi..

bende üniv yıllarımda..bır arkadasımla kaldıgım yurdun cafesınde tartıstık..bu çekti gitti..kafedenn..ama ben suçluydum..peşinden gittim..bir çişim var bir çişim var akıllara zarar ..adım atamıyorum ..arkasından bagırıyorum gel buraya altıma edecem dıyorum yokk..son bır hamle kosmaya basladım ...ama kosarken bır yandanda sızma yapıyor..yanına geldım ..kolunu tuttum..gerı kalanıda bıraktım gıttı..çizmelerimin içi dolmustu..:KK52:ayy hala aklıma geldıkce gulerım..:KK66:

daha çok yeni bi olay ramazanlığn ilk günü teravih namazına bizim kızlarla gitcem die ailemden izin aldım 11 buçuğa kadar bitanemle gezdim tozdum annem duysa saçımı başımı yolar galibaaaa:KK66::KK66::KK66:

kayinvalidem gilde misafir vardi yemek falan derken cay faslina geldi sira caylari falan dolduruyorum bitiyor dolduruyorum esimin cayi bitti uzaktan aksabasi olan misafir kiz gidip kocisimin cayini doldurmustu bende sinir olmustum cayimi alayim diye uzandim sehpaya kocisimin cayina elimle vurdum ve döktüm itiraafff ediyooorruuummm:KK60::KK60:

evet süper itiraflara devam bende bir sürahi suyu dömüştüm öyle bir anım var

ağaca kadar yetişecek takatim vallahi de yok. ya daha yeni yani kocaman kadın olarak ben öle eve gittim kocam açtı kapıyı:))))))))))) altıma yaptım dedim. en seksi halim buydu herhalde

hahah cazibene değişik bir boyut katmışsın, iyi olmuş :KK60: ay çok tatlı yaa, söylüyo bi de kocaya :KK60:

arkadaşlar,

birgün küçük çişim geldi ölüyorum araba kullanıyorum yer yok yapacak, eve de çok var patlayacağım. hava ama nasıl yağmurlu. indim aşağı, bağajdan birşey alıyormuş gibi yapıyorum bir yandan da altıma yapıyorum. yoksa bayılacağım hava okadar yağmurluki 2 saniye sırılsıklam olursun. altıma yaptım. büyük çöp poşeti serdim şöför koltuğunu yoluma devam ettim:))))))))))))))))))))))

Süp.p.per ya ya bende çok kaçırırım ama hangisi anlatsam otobüsü durdurup midem bulanıyor diyip çişimi yapmıştım. sonrada ağzımı silerek geldim. herkes bakıncada suratımı kırıştırmıştım.

amma itiraf edesim varmış

geçenlerde evi süpürürken ...süpürgenın sapıyla çekmeceye vurdum bu niye açık diye ..eşimin çorap çekmecesi bu arada..çekmecenin sapı kırıldı..eşime dedimki niye kırdın ..o çekmecenin sapını oda bana ben kırmadım..emınım sen süpürürken vurmuş kırmışındır..hehehe :KK52: nasıl da bildi benim kırdığımı ama..ben inkar ettim inandımı derseniz :KK52::KK52:

X