an itibarı ile kararımı vermiş bulunmaktayım ,english home da var o kırlentlerden çok tatlı gerçekten ,4 tane alayım onlardan ,birde sehpaya sadece ortasına yuvarlak bi obje ama baya büyük bişey olmalı diye düşünüyorum ,yada bi kayık tabak gibi ama şık bişey allı pullu değil tabi ,iki de mum koyarım yada tea lıght lık olabilir .ay bende düşündüm şimdi güzel olur gibievet canım koltukların çok amaçlı gerçekten, her tarza uyum sağlar bencede...country tarzını sadece resimlere bakarken seviyorum :) evimde uygulamaya gelince tercih etmem açıkçası :) biraz cesaret gerektiren bi tarz...ben daha kalsik şeyleri seviyorum...evimde rahat olmak göze batan eşyalarala yaşamak istemiyorum...
ama dediğin gibi country tarzının kırlent yastık perde gibi parçaları gerçekten hoş duruyor...istersen pembeli çiçekli olanlardan dört tane kırlent alabilir koltuklarının köşelerine koyabilirsin...
ben mesela country tarzını sevmem ama, mutfak perdesi istiyorum yanlara iki fon şeklinde...:) maksadım tarz yaratmak veya country olduğu için değil, sadece çiçekli pembiş pembiş hoşuma gittiği için...:) benim mutfağım lila ve pembe tonunda halım falan pembe lila karışımı...o yüzden bu perdeler hoş durur diye düşündüm...
sen bi düşün bakalım bu pembe çiçekli kırlentleri...eğer kırlentleri alırsan, orta sehpana da pembeli bi kaç aksesuar alabilrsin...çok şık olur vallahi gözümde canlandı senin odan :)
Oturma odasi güzel, sade.Tüm evi merak ettim.Güle güle oturun.
eylül166 selam,
evinizin enerjisi ne kadar güzel öyle! bakarken fotoğraflara içime sıcaklık aktı, huzurlu bir ev gibi geldi bana
yukarıda tarz konusundan bahsedilmiş..bu konuyla ilgili, bence tarzları pek önemsemeyin, neyi seviyorsanız, evde neleri birarada görmekten hoşlanıyor ve kendinizi onlarla huzur içinde hissediyorsanız onları kullanın derim..ben klasik, country ve bazı modern parçaları harmanlamayı, yani eklektik tarzı seviyorum..ayrıca gazeldüştübağlara'nın dediği gibi, English Home'un örtüleri ve kırlentleri çok yakışır sizin mobilyalarınıza..
ben olsam kırlent ve sehpa örtüleri ile biraz renklendirirdim ortalığı..yani bu benim tercihim, ben evde beyaz/krem ile renkleri karıştırmayı seviyorum.
iyi günlerde, keyifle oturmanız dileğiyle..
canım ben senin evinin ilk ve son hallerini bloğundan takip ettim ve hayran kaldım açıkçası ,cesaret ve zevk bir arada müthiş şeyler çıkmış ortaya ,ben bu yeni akımı seviyorum ama tüm eşyaları tamamen değiştirmem gerekiyordu fakat kıyamadım veremedim kimseye ,dediğin gibi beğendiğim şeyleri bir arada seviyorum ,çok onu bunu doldurmaktan sa uyumlu şeyleri birbiri ile kombinlemeyi seviyorum ,senden de öğreneceklerim var aslında ,tüm evimi koyduğumda eksikleri ve değiştirmek istediklerimi söyleyeceğim bana fikir verirsen sevinirim ..öpüyorumm..
eviniz çok güzel olmuş, güle güle oturun.
<bende cok begendim canim. Güle güle kullanin
ve ayriyetten koltuk takimin cok hos. :)
farklı bir dekorasyon :44: geleneksel çizgiler hoşuma gitti. sanki geleneksellik ve modernlik bir arada gibi. güzel, tebrik ederim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?