canım ilk yorumu ben yapayım oturman odanın çok beğendim.Çok hoş bir atmosferi var bana öyle geldi.Bakarken bile içime bir rahatlama verdi İnşallah evinde huzurlu,mutlu,sağlıklı günler geçirirsin.Bu arada evinin diğer resimlerinide merakla bekliyorum.
Gerçekten çok sade ve temiz eviniz var güle güle oturun..Yalnız merak ettim o koltuğun arkasındaki merdiven mi dubleks sanırım eviniz..
kolları dokuz rakamına benzeyen şekilde olan koltuklara bayılıyorum sizinkinin rengide biçimide istediğim gibi ama oturumu rahatmı mesela?bu arada çok soft renkler gayet sakin ve dingin bir havası var odanızın.fakat merdiven görüntüyü bozuyor inşallah tadilatla halledebilirsiniz
Güle güle oturun.
Çok şık ve kaliteli parçalar seçmişsin.
Bu mobilyalar ömürlük eskimeyecek modeller.
O yüzden ben çok klas buluyorum.
canım çok şık ve cici bi odan var, allah mutlu mesut oturmak nasip etsin..fakat nacizane bi tavsiyem var yanlış anlamazsan, odanda tüm renkler tonlar aynı gibi sanki..sadece o iki kırlent dışında her renk aynı aksesuarlar tablo halı perde hemen hemen hepsi aynı renk...bu biraz sıkıcı bi hava yaratıyor insanda...sanki o orta sehpadaki aksesuarları daha canlı bi renk alsan, ve tablo gibi kırlent gibi şeyleri o aksesuarlara göre değiştirsen renklerini daha göz alıcı olur emin ol..çok güzel odan var böyle yaparsan daha da güzel olucak bence..
ben de çok beğendim koltuklarını çok hoş tek iyi durmayan merdiven sanki üstüne devrilirmiş gibi geldi koltukların üstüne. ama koltukların tarzı kumaşı çok güzxel duvardaki ayna ve tabloyu da çok beğendim. güle güle otur.
sağol canım güzel yorumun için ,aksesuarları mı değiştireyim diyorsun ,kırlentleri filan ,nasıl bişey olabilirki ,hiç aklıma onları değiştirmk gelmedi ,gözüm alışmış ya ,tavsiyelerini beklerim ...
canım kahverengi kremrengi gibi soft ve sakin renkleri canlandırmak için daha dikkat çekici renkler kullanmak gerekiyor...benim evimde kahve krem ağırlıklı birçok eşyam bu tonlarda..ben tercihimi turkuaz aksesuarlardan yana yaptım...şimdi herkes çok beğeniyor evime gelenler...bende hala seve seve bakıyorum :)
mesela orta sehpandaki aksesuarları kaldırıp, onların yerine daha dikkat çekici bişeyler alabilirsin...mesela narlar varya, birçok rengi mevcut piyasada...ben turkuaz nar bulamamıştım geçen yıl..kırmızı renk aldım üç tane, sonra onları sprey boya ile turkuaza boyadım :) çok güzel oldu...
başka mesela turuncu renkde kahve kreme çok uyar... kk daki evleri iyice incelersen hangi renkle hangi rengi kombine etmişler çok güzel fikir olur sana...
mesela HATO diye bi arkadaşın evi var, onun resimlerine bak istersen, kahve krem onun mobilyalarıda..hato turuncu ile kombin yapmış çok beğendi herkes...
kanepeleri kahve krem, duvara turuncu renkli tablo almış...çok şık duruyordu..aklıma geldi böyle...yine soruların olursa yardımcı oluruz canım, değişiklik yapmaya sıcak bakıyorsan eğer...
tabiki sıcak bakıyorum ,el elden üstündür,buraya konu açmaktaki amaç sadece evini göstermek ve aaa çok güzelmiş yorumları beklemek değil bana göre ,iyi kötü ,olmuş olmamış gibi yorumlarıda bekliyorum elbette .
nebileyim ben hiç marjinal değilim daha sade bir hayatı seviyorum hiç kontras yaratmak gelmezdi aklıma ,ablama uydum diğer tv odası dediğim alanı kırmızı kahve yaptım ,tam zıt ama çok gzüel oldu ,dedim bari burası benim istediğim gibi kalsın ,ama şu country denilen tarzda sadece çiçekli yastık ve perdelerden hoşlanıyorum öyle bişeyler deneyebilirm ,klasiğin dışında daha modern şeyler ,çünkü koltuklarım her yola gelebilecek tarzda ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?