• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdiden araştırmaya başladım

Hani burada bir konu vardi. Kizimizin biri hamile oldugunu ogrenince gobisine kurdela baglamisti. Burada da konu sahibi pipiye kurdela baglasin madem... 😀😀😀
Hahahhaha😀😀 Bebek patiği pasta da yapmıştı sanki demi ayyy pipi şeklinde pastaaa çık aklımdan🤦🏻‍♀️😀😀😀😀

Yani bi de 24 yaşındasınız. 24 yasinda bir annenin hayali bu mu? Ebubekir Sıddık mehter takimi eşliğinde salona taht ile geliyor:110:

Bütün cevaplara çok güldüm ama ebubekir sıddık'ın yeri ayrı, onu özellikle alıntılamak istedim 😂😂 siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün inşallah 😂

Hanımlar öncelikle iyi bayramlar. Sünnet için mehter takımı getirtmek hep hayalim olmuştur. İnternetten araştırdım ama sonuç alamadım. Aranızda bilen ya da bir fikri olan var ise Mehter takımı ortalama fiyatları ne kadar. Şimdiden teşekkür ederim 💐
Insanlarin hayalleriyle saka dahi yapmayi sevmem de bu hayalinizse mutlu olacaksaniz neyse bazi siteler var organizasyon için armut uygulamasi gibi onlari indirip bakabilirsiniz. Bu korona günlerini paylasarak virüse de davet cikarmis olursunuz hem belki altin falan getirir kendiyle birlikte...

bana ilginç gelen sunnet toreni diye birşey olması bundan zevk alınması, bunun için yemek verilmesi, çocuğun pipisiyle ilgili bir durumun halay çekerek kutlanması.
sunnet yaptırılır tamam da 5 dk cerrahi işlem yaptırılıp sonrası eve gidilir, kime ne oğulların pipisinden.
O da ne ki bizim bir yakınımiz oglunun sunnetinde nikah tazeledi gelinlik giyerek... insanlarin hayat görüşleri böyleyse yapacak bisey yok.

O da ne ki bizim bir yakınımiz oglunun sunnetinde nikah tazeledi gelinlik giyerek... insanlarin hayat görüşleri böyleyse yapacak bisey yok.

gulmediniz mi ya, ya da herkese rezil olmadı mı?
imrenen özenen var mıydı allahaşkına?
bunlara özeniyorlar ya bir de çok garibime gidiyor ben de yapsam keşke diye, hani ben dunyayı gezenlere, ne bileyim yeni zelanda da yılbaşı kutlayanlara, mısır a gidenlere falan özeniyorum da, şaşalı kına geceleri, görkemli sunnetler falan çok utanç verici geliyor.

Back
X