Şimdiden araştırmaya başladım

Bizede haber
Bende oğlum olursa sünnet düğününde 8 dilimli devasa tarlatanlı pırlanta kaplama nişanlık giyeceğim. Bileğimden dirseğimin üstüne kadar altın takacağım. Oğlumu mehter takımı,Osmanlı kıyafetleri giymiş insanlarla şehirde tur artıracağım ki şanım yürüsün. Padişahtan afilli kestirmeliyim oğlumun pipişkosunu. Yerel kanallara para vereceğim ,yayınlatacağım cümle alem görsün dünyadaki en değerli pipinin kesilişini. Hatta eşim NASAyla konuşalım uluslararası Uzay istasyonu üstümüzden geçsin, çekip canlı yayınlasın dedi de şimdi görümcemgiller falan ezilir diye kıyamadım ben.
Bende oğlum olursa sünnet düğününde 8 dilimli devasa tarlatanlı pırlanta kaplama nişanlık giyeceğim. Bileğimden dirseğimin üstüne kadar altın takacağım. Oğlumu mehter takımı,Osmanlı kıyafetleri giymiş insanlarla şehirde tur artıracağım ki şanım yürüsün. Padişahtan afilli kestirmeliyim oğlumun pipişkosunu. Yerel kanallara para vereceğim ,yayınlatacağım cümle alem görsün dünyadaki en değerli pipinin kesilişini. Hatta eşim NASAyla konuşalım uluslararası Uzay istasyonu üstümüzden geçsin, çekip canlı yayınlasın dedi de şimdi görümcemgiller falan ezilir diye kıyamadım ben.
Bizede haber ver bizde izleyek 😁

Sadece mehter yetmez ailecek boyle olmalisiniz

Eklentiler

• 20200801_135810.webp
    20200801_135810.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 73
  • 20200801_135743.webp
    20200801_135743.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 72
  • 20200801_135838.webp
    20200801_135838.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 69
  • 20200801_135712.webp
    20200801_135712.webp
    38 KB · Görüntüleme: 70
  • 20200801_135903.webp
    20200801_135903.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 71
Benim eşimde düğün yapmak istedi ben bırakmadım.. bana kalsa sünnet bebekken yapılmalı..
Bizde sünnetten sonra mevlid verilir olur biter..

Düğün bana da çok saçma geliyor🙈

konu sahibinin hayallerini de mahvettik bence vazgeçmiştir artık mehter takımından:rolleyes:

Yok o şu an onu kıskandığımızı düşünüyor. Kıskanç insanlar olarak yapamadığımız şeyleri onun yapmasını istemediğimiz için yeriyoruz onun bakış açısına göre. 😂

Ben oğlumu kestirip eve getiricem ve biticek sünnet merasimi.
Annem Eyüp sultana götürmek çok istiyor, öyle görmek istiyorum dediği için Eyüp sultana götürücem ardından boğazda sevdiklerimi yemeğe davet edicem.
Al sana mis gibi kutlama anı işte...

Hayalini kınamaya gelmedim.
Ama bı erkek çocuğu bu kadar göklere sığdırılamıyorken, kız çocuğun olduğunda yada var ise bilmiyorum regl olduğunda kızın için ne gibi bı aktivite yapacaksınız onu da merak etmiyor değilim...
Göğüslerine kase tutmak, yanaklarına tokat atmak olmaz umarım aktiviten...

Ben oğlumu kestirip eve getiricem ve biticek sünnet merasimi.
Annem Eyüp sultana götürmek çok istiyor, öyle görmek istiyorum dediği için Eyüp sultana götürücem ardından boğazda sevdiklerimi yemeğe davet edicem.
Al sana mis gibi kutlama anı işte...

Hayalini kınamaya gelmedim.
Ama bı erkek çocuğunu bu kadar göklere sığdırılamıyorken, kız çocuğun olduğunda yada var ise bilmiyorum regl olduğunda kızın için ne gibi bı aktivite yapacaksınız onu da merak etmiyor değilim...
Göğüslerine kase tutmak, yanaklarına tokat atmak olmaz umarım aktiviten...
Olur mu öyle şey regl gibi bir biyolojik döngü çok ayıp bu zihniyete göre. Kız pedini gazetelere sarıp sarmalamalı, hiç kimseye bahsetmemeli anneye bile

Ya şimdi ben bikaç haftaya doğurucam, sünneti de peşinden yaptıralım hazır hastanedeyken diyodum. Ama vazgeçtim. Doğuma bile süslü püslü atla gidicem, iki tane errkek doğuruyorum boru mu? En çok ben yapıcam. Alt tarafı bi oğlana mehter geliyor, iki tane birden olunca ben senfoni orkestrası çağırıp canlı yayınlatmalıyım. Kociiiiiş acun'u ara çabbık!

Herkesler ayağını denk alsın 😏

Back
X