- 20 Ekim 2009
- 7.428
- 11.071
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
Hesap açmak yerine size tavsiyem bireysel emeklilik. Devlet yatırdığınız paraya %25 katkı da sağlıyor. Çocuklarınıza bugün 100 liradan hesap açsanız büyüdüklerinde sağlam bir birikimleri olmuş olur. 10 yıl sistemde kaldığınızda güzel para birikiyor. Hem yatırdım yatırmadım diye düşünmenize gerek de yok banka hesabınızdan cart diye çekiveriyor o parayı :)) kesinlikle bunu araştırın derim.çocuklara hesap açtırırsam güzel fikir aslında.. her ayda yatırırım..önemli oaln geri çekememem zaten de. nasıl peki.. kzım 12 yaşında diğeri 3 yaşında.. velayetleri benimki.. onların adına yatırırsam benim onların sorumlusu olarak çekebilme hakkım var diye düşünüyorum ama olablir.. önce beyinde bitirmek lazım bu işi..
aslında ben kendime yaptırmıştım.. evliyken.. daha sonra iptal ettirdim.. ettirdğimide pişman oldum ama bu olabilir.. orda hani kötü bir durum olursa parayı çekememek var.yani iade ederlerse çok fazla kesinti yapıyorlar.. korkum o sadece.. fikriniz için teşekkürlerHesap açmak yerine size tavsiyem bireysel emeklilik. Devlet yatırdığınız paraya %25 katkı da sağlıyor. Çocuklarınıza bugün 100 liradan hesap açsanız büyüdüklerinde sağlam bir birikimleri olmuş olur. 10 yıl sistemde kaldığınızda güzel para birikiyor. Hem yatırdım yatırmadım diye düşünmenize gerek de yok banka hesabınızdan cart diye çekiveriyor o parayı :)) kesinlikle bunu araştırın derim.
banada bu fikir mantıklı geliyor..ona buna para vermeyi kes herkes sorumluluk sahibi olup bir zahmet çalışsın...ev kredisine girebilirsin 1+1 gibi paran borca giderse boşa harcama yapamazsın
Allah korusun kötü bir durum için ekstra başka birikim yapmanız gerekir zaten. Bu çocuklarınızın geleceği için. Ne olursa olsun çekemeyeceğiniz para olursa onlar adına daha iyi olur düşüncesindeyim. Düşünsenize kızınız 22 yaşına geldiğinde toplu parası hazır olacak. Hangimizin vardı bu imkanı?aslında ben kendime yaptırmıştım.. evliyken.. daha sonra iptal ettirdim.. ettirdğimide pişman oldum ama bu olabilir.. orda hani kötü bir durum olursa parayı çekememek var.yani iade ederlerse çok fazla kesinti yapıyorlar.. korkum o sadece.. fikriniz için teşekkürler