- 14 Aralık 2020
- 82
- 24
- 3
- 29
- Konu Sahibi cekmeyenwifi
Konuya nasıl giriş yapsam nasıl özet geçsem bilemeden başlıyorum. Örnek vererek anlatmak daha doğru olacak sanırım: Bir yerde işe başladığınızı düşünün. Bir müdürünüz var. Ve sizi çalışacağınız birime verdi. Bu birimdeki kadın ile siz iki kişi çalışıyorsunuz. Ve siz işe yeni başladığınız için kadın size iş öğretmeli ancak 2 ay olmuş sadece size bazı işleri gösteriyor ve bazen sizi baskılıyor. Örneğin dosyaları takacaksınız size 'Lütfen kendi masanızda takar mısınız oradaki sayfalarla karışabilir diyor ya da size gösterdiğim şeyleri göremiyorsunuz bazen gözleriniz görme sorununuz ciddi mi diyor, kısacası işyerinizde bütün gün iş gelsin diye bekliyorsunuz ve gelen bir işlemi yapıyor sonra bütün gün işsiz gibi saatler geçmiyor. İzinde olacağı zaman çok acil değilse beni aramayın diyor, bir işi göstereceğini söylüyor ancak aylardır o işi kendi yoğunluğundan gösteremiyor. Bilmediğinizi sorun diyor ama siz sorunca bir saniye birazdan döneceğim diyor. Dönüyor ayrıntılı anlatıyor ancak bu nereye kadar böyle gidecek. Sonra sizi birgün yöneticiniz çağırıyor ve sizi çok isteksiz görüyorum,çekingen duruyorsunuz,memnun değil misiniz? İşi öğrenebiliyor musunuz diye soruyor. Eğer memnun değilseniz söyleyelim öğrenmeye istekli olmanız için iş öğrenin demek istiyor. Yani o kişiye söyleyelim anlamında. Gerçekten cevaplarınıza çok ihtiyacım var. Böyle bir durumda Yöneticime ne demeliydim. Şimdi o kişiye umarım bir şey demez. Desede gelir bana çatar mı? Benim şikayet ettiğimi düşünür mü? Peki benim yöneticim yanına çağırıpta neden beni isteksiz,çekingen,işi öğrenme isteği olmayan biri gibi gördüğünü söyledi. Bende en son odasından ayrılırken Sizin olduğunuz yerde mümkün değil böyle düşünmek dedim. Biraz yağcılık yaptım ama . Gerçekten çok iyi birisi. Sizce ne düşünmeliyim bu konu hakkında. zamanla öğrenir miyim zamanla gösterirmi elbette gösterir ama bu stres altında ben nasıl düşüneneceğimi şaşırdım. Bir konu daha bağımsız olacak ama bu olayı erkek arkadaşıma anlatıyorum beni dinliyor evet ama bir tane bile yorum yapmadı. O yüzden buraya yazdım. Ne kadar yanlız olduğumu bir kez daha anlaldım. Takıldığı yer sadece neden o son cümlemi söylemişim. Yorumlarınız benim için çok değerli. Hepinize teşekkür ederim.