ha bana değilse tamam. okudum tabi. ben direkt cama çıkmamayı okuduğum için haber niteliği gördüm paylaştım.Oky üstümü başımı yirtacagim şimdi :)
Ben sana mi yazdım onu ?
Ben Azize'ye istinaden yazdım ayrıca pencereye çıkma yasağının haber linkinin içerisinde yazilanlara da yazdım
Açarken konuyu muhakkak okudun degil mi içindekileri
Sana niye yazayım
yetti be banamı şimdiOfff yetti be..
Bu arada o ağzıma iki tane çakacak olan kadını bekliyorum ayağıma gelecek ve dediğini yapacak bende boyunu posunu göreceğim
Şimdi kızımı almaya gidiyorum geldiğimde kapida ol !
Offf yetti be..
Bu arada o ağzıma iki tane çakacak olan kadını bekliyorum ayağıma gelecek ve dediğini yapacak bende boyunu posunu göreceğim
Şimdi kızımı almaya gidiyorum geldiğimde kapida ol !
ya bana yazıyor , cevap yazıncada yetti bee. ne demek bu şimdi. derdi nekızlar napıyonuz ya
koca koca kadınlar azıcık sakin olun
kontes yavrum hadi git kızını al
ya bana yazıyor , cevap yazıncada yetti bee. ne demek bu şimdi. derdi ne
Oky bugün hakikat fazla alingansin:))yetti be banamı şimdi
Anam anam bide üni izliyor bizi.Kavgalarımızı görecekler:)
Bugün bize birşey oldu resmen kimse kimseyi anlamiyor gibi kadesakim izliyor? üni ne?
Bugün bize birşey oldu resmen kimse kimseyi anlamiyor gibi kadesa
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bugun-secim-olsa.854362/page-527
Kazen in yazısı var bakın Gaziantep Üniversitesi izliyor bizi
ay anlaşılmak çok güzel. alınganlığım var. biliim. yönetimde der bunu (kkda) çok sık:)ben hep o durumdayım kontes bazılarını hiiiç anlamıyorum ama seni ve oky i gayet iyi anlıyorum :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bugun-secim-olsa.854362/page-527
Kazen in yazısı var bakın Gaziantep Üniversitesi izliyor bizi
Azize bizzat yasadiklarini anlatinca yandas oldu gitti.Benim anlatmak istedigim,bu sekilde temizlik olmamaliydi.temizlik yapilacaksa bir bolgede bosaltilmasi gerekiyor.bildigin ic savas var buralarda.masum insanlar arada kalmis durumda.yerlesim alanlari ayirim gozetmeksizin bombalaniyor.sesleri duyuyoruz goruyoruz.ben daha ne diyim bilemiyorum..Oky üstümü başımı yirtacagim şimdi :)
Ben sana mi yazdım onu ?
Ben Azize'ye istinaden yazdım ayrıca pencereye çıkma yasağının haber linkinin içerisinde yazilanlara da yazdım
Açarken konuyu muhakkak okudun degil mi içindekileri
Sana niye yazayım
Dün akşam nerelerdeydinizHdp ile diğer partiler aynı değil hdp acık acık destekliyor terörü,bir siyasi parti olarak asla görmem hdp yi. Ben zaten bir Tansu Çillerin çıkıp bunları meclisten defetmesini istiyorum. Evet gerçekten masum olan halk var orada ama teröristleri besleyen de var.. Korkudan demeyin bana bu konuda yorum yazan askere polise katil diyende mi korkudan savunuyor pkk yı. Üstelik utanmadan yalan haber ve resim paylaşıyor..
Atnen dediğin gibi yapılmak istendikızlar boşuna tartışıyorsunuz.oradan buradan toplama fotolarla provoke etmek bir tarafa bu işte ne halk ne asker hatalı.tek hatalı olan devlet politikası.
sen halkını korumak,asker ve halkı karşı karşıya getirmemek durumundasın.
o ilçe boşaltılıp o şekilde operasyon olmalıydı.o zaman pkk itleri öldürülmeliydi ki birileri de çıkıp halk da ölüyor demesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?