- 30 Aralık 2009
- 23.174
- 91.126
- 1.123
Örnekleri oradan buradan toplar öyle cogaltirim ki sayfalar yetmez şimdidestekleyen var tabiiki ,
destekleyen yok diyen yok.
ama ben ölen masum insanlardan bahsediyorum destekleyenlerden değil. zaten destekleywnlwerin bir kısmıda bunu istemeyerek pkk zoruyla yapıyor. hele yapmasın. al sana evini vermediği için öldürülen dede.
aynen. iki arada bir derede kalıyorlar. buradan diyorum ya maval okumak kolay hepimiz için. can bu canlardan bahsediyoruz. o kadar zorki durumları masum olanların.yardım etse terotist oluyor. yardım etmese ölüyor..
şehir boşaltıldı.. öğretmenler gitti. gidemeyenler TSK ve PKK nın arasında kaldı.
haklı haksız vs vs hepsini bir tarafa bırakalım.
Oradakiler İnsan ve yaşama hakları ellerinden alınıyor..
pkk yı haklı çıkarmasınlarIsterse parçalasin kendini haberin içeriğine göre yorum yapılıyor değil mi ?
Yorumu da gayet net konu başlığı ve içeriği altında evet diyor halk zor durumda
Haber içeriği sivil halk direnişi diyor o da okudu bunu ona göre yaptı yorumunu
Yani bu ne demek halk destekliyor pkk'yi demek ki
Hayır oradan ebleh mi duruyoruz ki :)
kim yaptı destekler nitelikte. haber sitesimi. bana ne onun desteklemesinden. ben pencereye çkıma yasağı olduğunu okuduğum için haber diye açtım konuyu..Örnekleri oradan buradan toplar öyle cogaltirim ki sayfalar yetmez şimdi
Onu geç paylaştığın haber linkinin içeriğini destekler nitelikte açıklama yaptı mı ? Yaptı !
Ben bunu referans alirim
aynen.. masum halk yok diyenlere yazıyorum sabahtan beri. araştırmadan fotoda koymayın lütfen.kızlar boşuna tartışıyorsunuz.oradan buradan toplama fotolarla provoke etmek bir tarafa bu işte ne halk ne asker hatalı.tek hatalı olan devlet politikası.
sen halkını korumak,asker ve halkı karşı karşıya getirmemek durumundasın.
o ilçe boşaltılıp o şekilde operasyon olmalıydı.o zaman pkk itleri öldürülmeliydi ki birileri de çıkıp halk da ölüyor demesin.
buralarda ne paylaşılabiliniyorki doğuda bildiğimiz iç savaş varkızlar boşuna tartışıyorsunuz.oradan buradan toplama fotolarla provoke etmek bir tarafa bu işte ne halk ne asker hatalı.tek hatalı olan devlet politikası.
sen halkını korumak,asker ve halkı karşı karşıya getirmemek durumundasın.
o ilçe boşaltılıp o şekilde operasyon olmalıydı.o zaman pkk itleri öldürülmeliydi ki birileri de çıkıp halk da ölüyor demesin.
görmemezlikten geleceksin.Şu kız şuraya dalga geçip yazıyor ya ağzının üstüne 2 tane çakasım geliyo, darısı dalga geçenlerin ve ailelerinin başına inşallah.
niye karadenizde olmuyor . neden güneydoğuda bitmiyor sorunlar kürt insanı şunu demedikçe evet ben kürtüm vatanım TÜRKİYE demedikçe orası kaynamaya devam edecek bir kazan olarak kalacaktır..
buralarda ne paylaşılabiliniyorki doğuda bildiğimiz iç savaş var
Gel çakta göreyim endamini :)Şu kız şuraya dalga geçip yazıyor ya ağzının üstüne 2 tane çakasım geliyo, darısı dalga geçenlerin ve ailelerinin başına inşallah.
kürt halkı türk askerinin yanında olmadıktan sonra (bazı vatandaşlar müstesna) bu kaos asla bitmeyecek.. daha geçenlerde türk askeri yuhalandı.. ne büyük bir ayıp.. silopideki gençlere bakın bir çoğu askerlik yapmak istemiyorlarama bak bunu diyen çok insanda var.
mesela bak o dede. evini vermemiş pkk lılara.. sonuç ortada..
37 yıldır pkk var.. Türkiye de natonun üyelerinden, neden temizlemiyorlar o vakit..
Çözüm süreci ilan eden de şuanki hükümet, insanların ölmesine şehitlerin olmasınada müsade eden hükümet..
dönüp sormazlar mı sen kimsin sen nesin hükümet
hop,hop kontesten bahsediyorsun anladım eğer onun yaptığı yorumları okuyup anlasaydın neyi kastedtiğini anlardın.. ve ne demek istediğini..Şu kız şuraya dalga geçip yazıyor ya ağzının üstüne 2 tane çakasım geliyo, darısı dalga geçenlerin ve ailelerinin başına inşallah.
Oky üstümü başımı yirtacagim şimdi :)kim yaptı destekler nitelikte. haber sitesimi. bana ne onun desteklemesinden. ben pencereye çkıma yasağı olduğunu okuduğum için haber diye açtım konuyu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?