• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silopi'de 'pencereye çıkma yasağı' da ilan edildi

destekleyen var tabiiki ,
destekleyen yok diyen yok.
ama ben ölen masum insanlardan bahsediyorum destekleyenlerden değil. zaten destekleywnlwerin bir kısmıda bunu istemeyerek pkk zoruyla yapıyor. hele yapmasın. al sana evini vermediği için öldürülen dede.
Örnekleri oradan buradan toplar öyle cogaltirim ki sayfalar yetmez şimdi

Onu geç paylaştığın haber linkinin içeriğini destekler nitelikte açıklama yaptı mı ? Yaptı !

Ben bunu referans alirim

çok acımasız insanlar var aramızda.. Tv programlarında kadınlar bu işin öncüsü olmalı deniyor..
Bazı yorumlara bakınca... Herkes istediğini düşünsün.. Bana göre merhametsiz vicdansız.. Kendisine göre değildir..
Çocuk dediğimiz yaş grupları orada yaşam mücadelesi veriyor.. Eğer ülke de herhangi bir savaş yok ise bunların olmasına lütfen normal gözlerle bakmayınız..

yardım etse terotist oluyor. yardım etmese ölüyor..
şehir boşaltıldı.. öğretmenler gitti. gidemeyenler TSK ve PKK nın arasında kaldı.
haklı haksız vs vs hepsini bir tarafa bırakalım.
Oradakiler İnsan ve yaşama hakları ellerinden alınıyor..
aynen. iki arada bir derede kalıyorlar. buradan diyorum ya maval okumak kolay hepimiz için. can bu canlardan bahsediyoruz. o kadar zorki durumları masum olanların.

Isterse parçalasin kendini haberin içeriğine göre yorum yapılıyor değil mi ?

Yorumu da gayet net konu başlığı ve içeriği altında evet diyor halk zor durumda

Haber içeriği sivil halk direnişi diyor o da okudu bunu ona göre yaptı yorumunu

Yani bu ne demek halk destekliyor pkk'yi demek ki

Hayır oradan ebleh mi duruyoruz ki :)
pkk yı haklı çıkarmasınlar

Şu kız şuraya dalga geçip yazıyor ya ağzının üstüne 2 tane çakasım geliyo, darısı dalga geçenlerin ve ailelerinin başına inşallah.

Örnekleri oradan buradan toplar öyle cogaltirim ki sayfalar yetmez şimdi

Onu geç paylaştığın haber linkinin içeriğini destekler nitelikte açıklama yaptı mı ? Yaptı !

Ben bunu referans alirim
kim yaptı destekler nitelikte. haber sitesimi. bana ne onun desteklemesinden. ben pencereye çkıma yasağı olduğunu okuduğum için haber diye açtım konuyu..

o fotoğrafı paylaşanada tşk etmeniz lazım..
konu istediğiniz gibi o kadar dağıldı ki..
merhamet ve vicdan dan bahsederken, pencere çıkma yasağından bahsederken, olay fotoğraf etrafında dönüp duruyor..

KISA VE NET!
"Bir ülkeyi tanımak istiyorsanız, o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakın."
Albert Camus

kızlar boşuna tartışıyorsunuz.oradan buradan toplama fotolarla provoke etmek bir tarafa bu işte ne halk ne asker hatalı.tek hatalı olan devlet politikası.

sen halkını korumak,asker ve halkı karşı karşıya getirmemek durumundasın.

o ilçe boşaltılıp o şekilde operasyon olmalıydı.o zaman pkk itleri öldürülmeliydi ki birileri de çıkıp halk da ölüyor demesin.

niye karadenizde olmuyor . neden güneydoğuda bitmiyor sorunlar kürt insanı şunu demedikçe evet ben kürtüm vatanım TÜRKİYE demedikçe orası kaynamaya devam edecek bir kazan olarak kalacaktır..

kızlar boşuna tartışıyorsunuz.oradan buradan toplama fotolarla provoke etmek bir tarafa bu işte ne halk ne asker hatalı.tek hatalı olan devlet politikası.

o ilçe boşaltılıp o şekilde operasyon olmalıydı.o zaman pkk itleri öldürülmeliydi ki birileri de çıkıp halk da ölüyor demesin.
aynen.. masum halk yok diyenlere yazıyorum sabahtan beri. araştırmadan fotoda koymayın lütfen.

buralarda ne paylaşılabiliniyorki doğuda bildiğimiz iç savaş var

Şu kız şuraya dalga geçip yazıyor ya ağzının üstüne 2 tane çakasım geliyo, darısı dalga geçenlerin ve ailelerinin başına inşallah.
görmemezlikten geleceksin.
insanların farklı siysiı partili olmasını anlarım, sağcı solcu olmasını da anlarım.. milliyetçi olmasınıda.. aslında bir çok şeyi anlarım..
ama insanlar evlerinde kurşun yağmurları altında yaşamalarını anlayamam.buna izin veren ve destek veren haklı anlayamam.. şaşırıp kalıyorum..

niye karadenizde olmuyor . neden güneydoğuda bitmiyor sorunlar kürt insanı şunu demedikçe evet ben kürtüm vatanım TÜRKİYE demedikçe orası kaynamaya devam edecek bir kazan olarak kalacaktır..

ama bak bunu diyen çok insanda var.
mesela bak o dede. evini vermemiş pkk lılara.. sonuç ortada..
37 yıldır pkk var.. Türkiye de natonun üyelerinden, neden temizlemiyorlar o vakit..
Çözüm süreci ilan eden de şuanki hükümet, insanların ölmesine şehitlerin olmasınada müsade eden hükümet..
dönüp sormazlar mı sen kimsin sen nesin hükümet

buralarda ne paylaşılabiliniyorki doğuda bildiğimiz iç savaş var

biliyorum öğretmen arkadaşlarım var orada.

bakın yıllar evvel bizim yaylayı teröristler basmış,erzak istemişler çuvallara koyun getirin demişler.o sırada teyzem korkudan zangır zangır titriyormuş.terörist ne oldu kortun mu ne titriyorsun demiş,teyzem de yok oğlum ne korkucam sen de benim bi oğlumsun hava soğuk ondan titriyorum demiş.

yani kadın korkudan teröriste oğlum demiş,ne yapsın? canı,malı,ırzı herşeyi tehlikede o an çünkü.

şimdi cizre halkı da bu durumda.korkuyorlar.hem pkk dan hem askerden hem kendi içlerinde ki hainlerden.ne yapsınlar?

Devlet keyfinden sokağa çıkma yasağı koyuyor. Halka zulmetmek son hobileri arasında.
Sokağa çıkma yasağı yaşayanlardan masum olanlar olduğu gibi o hendekleri kazanlar pusuları kuranlar yok mu?
Ne demek bu "biz sokağa çıkakkk ama polisi, askeri öldürek" Yasak kelimesini kabul edemiyorlar.
Kimsenin hoşuna gitmiyor bu ama ben de eşimin, kardeşimin orada öğretmen, polis, asker olduğunu düşündüğüm zaman, empati yaptığım zaman kızmadan edemiyorum maalesef.

ama bak bunu diyen çok insanda var.
mesela bak o dede. evini vermemiş pkk lılara.. sonuç ortada..
37 yıldır pkk var.. Türkiye de natonun üyelerinden, neden temizlemiyorlar o vakit..
Çözüm süreci ilan eden de şuanki hükümet, insanların ölmesine şehitlerin olmasınada müsade eden hükümet..
dönüp sormazlar mı sen kimsin sen nesin hükümet
kürt halkı türk askerinin yanında olmadıktan sonra (bazı vatandaşlar müstesna) bu kaos asla bitmeyecek.. daha geçenlerde türk askeri yuhalandı.. ne büyük bir ayıp.. silopideki gençlere bakın bir çoğu askerlik yapmak istemiyorlar
Silopi%E2%80%99de_Asker_Ka%C3%A7aklar%C4%B1_Konusunda_Muhtarlar_Bilgilendirildi.jpeg

hop,hop kontesten bahsediyorsun anladım eğer onun yaptığı yorumları okuyup anlasaydın neyi kastedtiğini anlardın.. ve ne demek istediğini..

‘Devletin objektifinden’ abluka ve çatışmaların sürdüğü Sur sokakları

Diyarbakır’ın 2 Aralık’tan bu yana 17 saatlik ara haricinde abluka altında tutulan ve hendekleri kapatma gerekçesiyle başlatılan operasyonların sürdüğü ilçesi Sur’da, güvenlik güçleri tarafından çekilen fotoğraflar basınla paylaşıldı.

sur-asker1.jpg

FOTOGRAFLAR: (DHA)

Çatışmaların tarihi ilçede yol açtığı yıkım, bu karelere de yansıdı. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’ sözünün yer aldığı tabelanın bulunduğu alanda görev yapan bir askerin görüntüsü en dikkat çekici fotoğraflardan biri oldu.

şuraya bakın. resmen filistin gibi sur sokakları. biz dünyadan bir haberiz. ama oranın halkı can derdinde. bunları yaşıyor.askerlerde öyle.

kim yaptı destekler nitelikte. haber sitesimi. bana ne onun desteklemesinden. ben pencereye çkıma yasağı olduğunu okuduğum için haber diye açtım konuyu..
Oky üstümü başımı yirtacagim şimdi :)
Ben sana mi yazdım onu ?
Ben Azize'ye istinaden yazdım ayrıca pencereye çıkma yasağının haber linkinin içerisinde yazilanlara da yazdım

Açarken konuyu muhakkak okudun degil mi içindekileri
Sana niye yazayım

Back