• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silopi'de 'pencereye çıkma yasağı' da ilan edildi

Bilmiyorum belkide biraz daha hassasım
Babam asker batı görevini annemin ve bizimde desteğimizle kabul etmedi ömrümüz terörün içinde geçti
Mesleğine aşık bir adam
Şimdi sorsa yine kalalım derdik sanırım
Kürt arkadaşlarımız kendi hayatları yaşamları için ordalar
Kökleri orada ataları akrabaları
Biz onların refahı için oradaydık
Asker çocuguyuz diye kafamıza taşlar atıldı
Yeri geldi yasak yokken evden çıkamadık
Tüm bunları Doğu'nun refahı için yaşamışken
Oradan olan insanların böyle hunharca saldırıya geçmesi..
Askeri suçlaması
Kaldıramıyorum sanırım
Babam diyorum
Şehit olsa :KK43:
Nasıl vatan sağolsun deriz
Vatanını inkar eden insanlar için canını ortaya koyarken
Rabbim hepsini korusun

Yaşadıkların kolay değil elbette , Rabbim babanla beraber tüm askerlerimize yardım etsin .

Gerçekten bu vatanı seven , askerine güvenen , doğuda güne uyandığı her gün pkk ya lanet eden kürtler için orada baban böyle düşün , oradaki huzur tüm ülkenin dengelerini düzeltecek böyle düşün .

Canim ona oyle denmez Turkiye vatandasi kurt,rus,arnavut, vs vs isen Turkiyelisindir.Afrika asilli bir Amerikalisindir vs vs turkce kavramlari tam bilemiyorsunuz malesef ve yanlis ifade ediyorsunuz.Inatlada hala ayni seyi tekrar ediyorsunuz.Ben bir arnavut yada bulgarsam asla turkum demem diyememde aslimi neden inkar edeyim.
Türkçe, ingilizce, latince , rusça kavramları gayet iyi biliyorum.
Size laf anlatmak zor
Bildikleriniz yanıltmasın sizi hiç umarım..

Yaşadıkların kolay değil elbette , Rabbim babanla beraber tüm askerlerimize yardım etsin .

Gerçekten bu vatanı seven , askerine güvenen , doğuda güne uyandığı her gün pkk ya lanet eden kürtler için orada baban böyle düşün , oradaki huzur tüm ülkenin dengelerini düzeltecek böyle düşün .
Amin canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Rabbim şehitliği nasip ederse onuda gururla karşılayacağız elbet
O gün , bir şehit haberi duyduklarında sataşan , suçlayan insanların, teröre herhangi bir şekilde destek verenlerin azıcıkda olsa vicdanı sızlar, yüzleri kızarır umarım..
Şehitlerin.çocuklarının .eşlerinin hesabını onlardan sorsun Rabbim

inan bu durumdan daha çok ağrıma giden şy batıdaki halkın neredeyse gobek atması.. Yine soyluyorum bu devran donecek ve o gun geldiğinde hiç birzamn yapmadığım şeyi yapıp bi geçmiş olsun dahi demiyecem kimseye... Rabbimin adaletine bırakıyorum herşeyi
Hayır öyle
Biliyorum mesajlarını hatta bu sabah bir kısmı beğendim :KK66:

Terör örgütüne gık demeden askere sayıp sövmeyi meslek edinmişlere de öfkemi ölçecek alet icat edilmedi .

Bu ülke düşmanlarının köklerinin kuruması için duam hep .

Benzer fikirlerdeyiz yani biliyorum .

Sadece kürdün kürdüm demesi beni rahatsız etmez dedim ; aşırı milliyetçi kürtlük propagandasını ayrı tutuyorum .

asiri milliyetci turkluk propagandasinida ayri tutuyormusunuz????

Sapla samanı karıştırmayalım. Türkiye'deki sorun kürt sorunu değildir. İmralı'daki Yaratığın çıkardığı terör sorunudur. Ben kürdüm; kimin benimle ne sorunu var ki? Ayrıca alt kimlikmiş üst kimlikmiş. Biz kimseden kimlik dilenmedik.

Milliyetçilik olayına gelince Ben kürdüm ama Türk milliyetçiyim. Allah beni Arap veya İngiliz veya Fransız yaratsaydı ben yine Türk milliyetçisi olurdum. Ama milliyetçilik kan dökmek değildir.

guldum durdum daha neler okuyacagim burda:))))ben tanidigim tum arnavutlar soyunu geldigi yeri soyler ve gurur duyarlar hicbir gocmen aslini inkar etmez ve bununla gurur duyar sizinkiler belli ki utaniyor o yuzden soylemiyor.
Sizin gibi yandaşlara cevap vermeye bile gerek yok ama gönlün olsun.. hee canım heee çok utanıyolar ;)

Back