Silopi'de 'pencereye çıkma yasağı' da ilan edildi

bazi insanlar gercekten dusunmuyor ve okurken sinirlenmemek elde degil.Turkiye cumhuriyeti vatandasi olmak ayri birsey kurt,laz,slav, vs ayri birsey.Turkiyede yasayan bir rus ben turkum diyemez ben Turkiye vatandasi bir rusum der.Avrupaya yerlesen turkler ben almanim,ingilizim diyebilir mi:))

guldum durdum daha neler okuyacagim burda:))))ben tanidigim tum arnavutlar soyunu geldigi yeri soyler ve gurur duyarlar hicbir gocmen aslini inkar etmez ve bununla gurur duyar sizinkiler belli ki utaniyor o yuzden soylemiyor.

kurt kurttur ben turkum diyemez Turkiye vatandasiyim der.Siz amerikaya gidincede amerikali mi olacaksiniz:)cok sacmalamissiniz yazmadan once biraz dusunseniz keske:))))
Türkiye diye bir ülke var Türk vatandaşlığı var nereye gidesem gideyim Türk'üm
Amerikalı'da nereye giderse gitsin Amerikalıdır.
Kürdistan diye bir yermi var?
Kürt vatandaşlığı varmı?
Türk'üm diyecek elbet
Düşünme yetisi herkezde olsa keşke

Valla benim için kürt kürdüm desin zaten hiç sorun değil , kürt kürtken Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayı kabul ettikten sonra , kendine bu sınırlar içinde yeni bir devlet oluşturmaya niyetlenmesin yeter !

Valla aslimizi inkar etmemizi istemediginiz kalmisti.evet kurdistan diye bir yer yok ama bilmem kac milyon kürt var.kürdüm arkadas.bunu Allah istedi ben istemedim.

elbette kürt kürdüm diyecek ancak ülke sınırları içinde kürdistan hayallari kurulmayacak
hayır kürtler çokta iyi insanlar aslında -ancak ülkeyi kaosa sürükleyen şaklabanlara inanıp kürdistan hayalleri kurmasalar ne iyi olur hiç mi akletmiyorlar bilmiyorum ki

bu ülke sadece Türkiye olarak kalacak tek Türkiye kanlar aksada binlerce şehit versekte bölünmeyecek 7den 70e şaha kalkar bu ülke insanı Türküde Kürdüde
ben orada özerklik diye zırvalayanların kürt olduğunu düşünmüyorum ne oldukları belli yada satıldıkları NET...

Laz lazım kürt kürdüm çerkez çerkezim desin bunda sorun yok gerçekten bende özbekistan göçmeniyim ama Türk'üm diyorum
gurur duyuyorum bununla burada doğdum büyüdüm Türk vatandaşıyım
Benim tepkim Türklüğü kabul etmemek
Etnik gruplar var elbet kimse inkar edemez
Tüm hepsi ayrılmaya kalksa Türkiye bine bölünür
Bunu savunuyorum diye taşlanıcam neredeyse
Anlayamıyorum gerçekten nedir bu kin

Anlamıyorsunuz aslınızı
Valla aslimizi inkar etmemizi istemediginiz kalmisti.evet kurdistan diye bir yer yok ama bilmem kac milyon kürt var.kürdüm arkadas.bunu Allah istedi ben istemedim.
inkar edin demiyorum ben
Bu ülkedeki tek etnik grup siz değilsiniz
laz var çerkez var özbek var biride benim
Sonuç olarak Türk vatandaşıyız bu ülkenin insanıyız

Bölünme talebi ayrı bir şey .

Ama senin yazdığın mesajlar kürdüm demeyin , Türküm diyin gibi bir dayatma olarak algılanıyor .

Kürt tabii ki de kürdüm diyebilmeli (bu cümleyi yazmak bile rahatsız etti beni , sanki insanlara diyebilirsiniz izni verirmiş gibi ) , kürt yani sonuçta . Nasıl ki bir lazın lazım demesi kimseyi rahatsız etmiyor .

Vatan sevdası olsun içlerinde , Türkiye Cumhuriyetini düşman belleyen kürtlerle iş birliği içinde olmasınlar . Ben başka bir şey beklemem kimseden .

Yaptığınız karşılaştırmanın mantığı yanlış
Mesele İngiltere'de keltler ,cermenler etnik grupları vardır
Bir araştırın İngiliziz demiyorlarmı?
Siz vatandaşlığı var olan ülkeler ile etnik grupları karşılaştırıyorsunuz
Bazı insanlar gerçekten düşünmüyor...

Benim anlatmaya çalıştığımda farklı birşey değil
Türk vatandaşlığını kabul etsinler
Terör örgütü yerine askeri polisi suçlamasınlar
Önceki mesajları okudunuzmu bilmiyorum
Benim etnik gruplarla bir derdim yokki
Özbeğim bende
Ama sonuç olarak Türk vatandaşıyım
Türk halkının bir bireyiyim

Ben kürdüm diyenlerin yurtdışında bir suça karışınca birdenbire Türk oluverdiklerini de gördük çoğu kez.

Canim ona oyle denmez Turkiye vatandasi kurt,rus,arnavut, vs vs isen Turkiyelisindir.Afrika asilli bir Amerikalisindir vs vs turkce kavramlari tam bilemiyorsunuz malesef ve yanlis ifade ediyorsunuz.Inatlada hala ayni seyi tekrar ediyorsunuz.Ben bir arnavut yada bulgarsam asla turkum demem diyememde aslimi neden inkar edeyim.

Biliyorum mesajlarını hatta bu sabah bir kısmı beğendim

Terör örgütüne gık demeden askere sayıp sövmeyi meslek edinmişlere de öfkemi ölçecek alet icat edilmedi .

Bu ülke düşmanlarının köklerinin kuruması için duam hep .

Benzer fikirlerdeyiz yani biliyorum .

Sadece kürdün kürdüm demesi beni rahatsız etmez dedim ; aşırı milliyetçi kürtlük propagandasını ayrı tutuyorum .

asiri milliyetci turkluk propagandasinida ayri tutuyormusunuz????

Bilmiyorum belkide biraz daha hassasım
Babam asker batı görevini annemin ve bizimde desteğimizle kabul etmedi ömrümüz terörün içinde geçti
Mesleğine aşık bir adam
Şimdi sorsa yine kalalım derdik sanırım
Kürt arkadaşlarımız kendi hayatları yaşamları için ordalar
Kökleri orada ataları akrabaları
Biz onların refahı için oradaydık
Asker çocuguyuz diye kafamıza taşlar atıldı
Yeri geldi yasak yokken evden çıkamadık
Tüm bunları Doğu'nun refahı için yaşamışken
Oradan olan insanların böyle hunharca saldırıya geçmesi..
Askeri suçlaması
Kaldıramıyorum sanırım
Babam diyorum
Şehit olsa
Nasıl vatan sağolsun deriz
Vatanını inkar eden insanlar için canını ortaya koyarken
Rabbim hepsini korusun

Arkadasim benim esim polis bu durjmlari yasayan biriyim ben o yuzden emin ol senden daha iyi ayirt edebiliyoeum neyse hayirlisi olsun

Size taş atanların huzur bulmak için faşist dedikleri Türklerin şehirlerine kaçmaları da tuzu biberi oluyor sanırım.

Size taş atanların huzur bulmak için faşist dedikleri Türklerin şehirlerine kaçmaları da tuzu biberi oluyor sanırım.
Bilmiyorum ya verecek cevap bulamıyorum
Kan kusucam buraya
Tut llina kendini sakin ol diyorum
Okudukça daralıyorum
Babamı arayıp bırak çık gel yanımızda dur demek istiyorum
Yaşlar için kuruları yakmamak gerek
Orada görevinin başında olmalı artık şehit haberleri olmasın diye çabalamalı bunuda biliyorum
İçinden çıkılacak gibi değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…