Silopi'de 'pencereye çıkma yasağı' da ilan edildi

Yaşadıkların kolay değil elbette , Rabbim babanla beraber tüm askerlerimize yardım etsin .

Gerçekten bu vatanı seven , askerine güvenen , doğuda güne uyandığı her gün pkk ya lanet eden kürtler için orada baban böyle düşün , oradaki huzur tüm ülkenin dengelerini düzeltecek böyle düşün .

Türkçe, ingilizce, latince , rusça kavramları gayet iyi biliyorum.
Size laf anlatmak zor
Bildikleriniz yanıltmasın sizi hiç umarım..

Amin canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Rabbim şehitliği nasip ederse onuda gururla karşılayacağız elbet
O gün , bir şehit haberi duyduklarında sataşan , suçlayan insanların, teröre herhangi bir şekilde destek verenlerin azıcıkda olsa vicdanı sızlar, yüzleri kızarır umarım..
Şehitlerin.çocuklarının .eşlerinin hesabını onlardan sorsun Rabbim

O bölge hiç bir zaman süt liman olmayacak öylede bir coğrafya...Herkesin gözü var.

Hayır öyle

asiri milliyetci turkluk propagandasinida ayri tutuyormusunuz????

Sapla samanı karıştırmayalım. Türkiye'deki sorun kürt sorunu değildir. İmralı'daki Yaratığın çıkardığı terör sorunudur. Ben kürdüm; kimin benimle ne sorunu var ki? Ayrıca alt kimlikmiş üst kimlikmiş. Biz kimseden kimlik dilenmedik.

Milliyetçilik olayına gelince Ben kürdüm ama Türk milliyetçiyim. Allah beni Arap veya İngiliz veya Fransız yaratsaydı ben yine Türk milliyetçisi olurdum. Ama milliyetçilik kan dökmek değildir.

guldum durdum daha neler okuyacagim burda:))))ben tanidigim tum arnavutlar soyunu geldigi yeri soyler ve gurur duyarlar hicbir gocmen aslini inkar etmez ve bununla gurur duyar sizinkiler belli ki utaniyor o yuzden soylemiyor.
Sizin gibi yandaşlara cevap vermeye bile gerek yok ama gönlün olsun.. hee canım heee çok utanıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…