SanirimSanırım pkk ya ait bir kanal ..
Ne yaşadın?Ancak Yasayan bilir...
Silopi'de degilim.bir semtinin sokaga cikma yasaginin oldugu,diger semtlerininde de her gun olaylarin oldugu baska bir sehirdeyim.evet bugun bende direnisteydim..nasilmi,kalp hastasi annemi gormeye giderken,hic bir sekilde olay falan olmadigi halde polisin attigi biber gazina direndim..Ne yaşadın?
Silopi'de halk direnişinde miydin ?
Durumunuz zor elbetSilopi'de degilim.bir semtinin sokaga cikma yasaginin oldugu,diger semtlerininde de her gun olaylarin oldugu baska bir sehirdeyim.evet bugun bende direnisteydim..nasilmi,kalp hastasi annemi gormeye giderken,hic bir sekilde olay falan olmadigi halde polisin attigi biber gazina direndim..
Tabiki o bölgede yaşayan herkez terörist değil ama orada çıkartılan olaylardan dolayı bunlar yapılıyorAnnemlerde otururken de biber gazindan etkilendik.meger binanin girisine gaz atilmis.3 aylik yegenim ve 10 aylik diger yegenim dakikalarca agladi.bunlardami terorist.dis kapidan bina icersine baktik terorist falan gormedik.
Tartışmak için cevap yazmadımBen yanlis bisey yazdigimi sanmiyorum.amacim kimseyle tartismakta degil.yasadiklarimi yazdim.
Ben yanlis bisey yazdigimi sanmiyorum.amacim kimseyle tartismakta degil.yasadiklarimi yazdim.
Ben yanlis bisey yazdigimi sanmiyorum.amacim kimseyle tartismakta degil.yasadiklarimi yazdim.
Uyku uyuyamaz oldum biliyormusun..yasakli bolgelerde seslerden uyuyamayn bebekleri cocuklari dusundukce uyku tutmuyor..Seni çok iyi anlıyorum. Yazacağım çok şey var ama yazmayacağım. Çünkü sözle ifade edilmiyor. Sözün bittiği yer diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?