• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silopi'de 'pencereye çıkma yasağı' da ilan edildi

Atnen dediğin gibi yapılmak istendi
O ilçe boşaltılmaya çalışıldı
Babam orada görevde ama annem kardeşlerim yanında değiller sivil halk güvenli yerlere gitsin denildi
Olmadı sokağa çıkma yasağı konuldu
Devletin amacıda sadece olay çıkartanları yakalamak olayları bastırmak ama olmuyor insanlar bırakıp gitmiyorlar ya da gidemiyorlar
Operasyonlar mecburen devam ediyor askerde polisde işini yapıyor
Peki evini bırakıp gidenlerin bir daha evini sağ salim yerindebulacaklarinin garantisini kim veriyor ? Devlet mi pkkmi? İkisi de tencere kapak... İkisininde derdi kendi menfaatleri

Peki evini bırakıp gidenlerin bir daha evini sağ salim yerindebulacaklarinin garantisini kim veriyor ? Devlet mi pkkmi? İkisi de tencere kapak... İkisininde derdi kendi menfaatleri
Biz babamın sağ salim gelebileceğinin garantisini alabiliyormuyuz?Ne için oradaki halk için değil mi?
Oradaki insanların huzuru için görevdeler
Pkk ile devleti aynı kefeye koymak anlayabileceğim birşey değil..

Biz babamın sağ salim gelebileceğinin garantisini alabiliyormuyuz?Ne için oradaki halk için değil mi?
Oradaki insanların huzuru için görevdeler
Pkk ile devleti aynı kefeye koymak anlayabileceğim birşey değil..
Anlamani beklemiyorum zaten çünkü sen evinde rahat uyuyup dışarda gezip tozarken insanlar o bölgede can derdinde..
Ayrıca babanın eve sagsalim gelmesini en çok bn isterim, Rabbim ne polislerimize nede masum halka o acıyı yasatmasin

ya bana yazıyor , cevap yazıncada yetti bee. ne demek bu şimdi. derdi ne
O okypete bencede sana yazmadı
yorumları okumuşsundur provakasyon yapan halk haklıda görevde olan asker polis suçlu gibi davranıldı
biraz gerildi insanlar
Sen sadece haberi paylaştın iyide yaptın
Tepki sana değil bence

Anlamani beklemiyorum zaten çünkü sen evinde rahat uyuyup dışarda gezip tozarken insanlar o bölgede can derdinde..
Ayrıca babanın eve sagsalim gelmesini en çok bn isterim, Rabbim ne polislerimize nede masum halka o acıyı yasatmasin
Evinde rahat uyuyup ?Beni ömrünü batıda geçirmiş terör nedir görmemiş klavyede efelenen insanlarla bir tutmayın
Ben terörün içinde büyüdüm
Okuma yazmayı okula gidemediğimizden annemden öğrendim
Her gece dua ederek camlarda bekledim
Orada büyüdüm ben

Evinde rahat uyuyup ?Beni ömrünü batıda geçirmiş terör nedir görmemiş klavyede efelenen insanlarla bir tutmayın
Orada büyüdüm ben
çok zor bir çocukluk geçirmişsiniz o zaman..

Orada büyüdüm ben
Peki o zaman sizden azıcık anlayış bekliyorum. Orda ki insanların bir çoğu PKK yı istemiyor. Temizlenmesini en çok onlwar istiyor. Bakın bizler huzur içinde yaşanılacak bir Türkiye istiyoruz.. Lütfen söyleyin PKK yı temizleme yolunu mudur. Oradaki insanların can ve mal güvenliği nerde kaldi

çok zor bir çocukluk geçirmişsiniz o zaman..
Ben askeri polisi suçlayan insnaları anlayamıyorum O okypete
Bendemi bi sorun var acaba
Biz neyi feda ettik
Batıda yaşama şansımız varken ömrümüzü orada geçirdik
Üstüne kalkıp böyle suçlanmak acı verici..

Peki o zaman sizden azıcık anlayış bekliyorum. Orda ki insanların bir çoğu PKK yı istemiyor. Temizlenmesini en çok onlwar istiyor. Bakın bizler huzur içinde yaşanılacak bir Türkiye istiyoruz.. Lütfen söyleyin PKK yı temizleme yolunu mudur. Oradaki insanların can ve mal güvenliği nerde kaldi
Tüm halk istemese hiç biri destek vermese keşke yıllar önce yapılsaydı bu pkk bir avuç insandı askere bile gerek kalmaz halk kendi silerdi bu bölücü örgütü
Hdp açık açık pkk yı destekleyen bir parti
Diğer partilerle bir tutanlar olmuş keşke dedikleri gibi olsaydı sadece kürt halkının çıkarları olsaydı derdi en azından
Ama öyle değil bizzat pkk pyd tüm örgütlerin arkalarında olduğunu kendileri defalarca dile getirdiler buna rağman halk hdp yi seçiyorsa çözüm istediklerine inanamıyor insanlar

5 Yıldır cizrede öğretmenlik yapan kardeşimin anlattıklarından bahsedeyim biraz arkadaşlar.. Orada seçim öncesinden beri durum şu PKK Gençlik denilen bir yapılanma sokaklarda ellerinde silahlarla düzen sağlıyorlar!!! Benim ülkemin düzeni teröristlere mi kalmış polis asker varken?? Peki bu durumda devlet öğretmenini memurunu çekmiş seminer şu bu diye 1000 kıyamet koptu!! ordan insanlar kaçarak çıktılar bunu biliyor muydunuz.. PKK yolları kapadı araçları yaktı..otobüslerin önlerini kesti.. öğretmenleri memurları esir aldılar bunu biliyo muydunuz??orda kendi kafalarına göre bi devlet mi kurmak amaçları artık her ne haltsa o zaten orda resmen olmasa da var!! Sokağa çıkma yasağı zaten halkı koruma amaçlı yapılan bi uygulama.. Cama çıkmak neden yasak biliyo musunuz??evinin camından askere ateş açan bi halk düşünün!! Düşünebildiniz mi?? 5 yıldır orda öğretmenlik yapan idareci olmuş idealist öğretmen kardeşimden 5 yıldır oranın kare kare nice fotoğraflarını nice hikayelerini dinledim ki eminim binde biri bile değildi yaşananların.. O yüzden bazı şeyleri konuşmadan önce düşünün!

Tüm halk istemese hiç biri destek vermese keşke yıllar önce yapılsaydı bu pkk bir avuç insandı askere bile gerek kalmaz halk kendi silerdi bu bölücü örgütü
Hdp açık açık pkk yı destekleyen bir parti
Diğer partilerle bir tutanlar olmuş keşke dedikleri gibi olsaydı sadece kürt halkının çıkarları olsaydı derdi en azından
Ama öyle değil bizzat pkk pyd tüm örgütlerin arkalarında olduğunu kendileri defalarca dile getirdiler buna rağman halk hdp yi seçiyorsa çözüm istediklerine inanamıyor insanlar
Evet hak veriyorum ama bölge halkı çözümü arıyor her seferinde bir yol deniyor.. Bunu bnde bizzat dusundugum için söylüyorum.. Önce HDP bin barajı geçmesiyle birseylerin düzeleceğini dusundu halk.baraj asıldı ama sonuç hüsran... Peki bu umutla bi dönem destek verildi diye halk ölmeyi hak mi ediyor....

Bölge halkı huzur istiyor tek turkiyeyi en çok biz kürtler 8stiyoruz.. Bizi ayirmasin kimse turkiyeden... Bu ülke hepimizin.. Bizler ülkeyi bölenleri istemiyoruz

Azize bizzat yasadiklarini anlatinca yandas oldu gitti.Benim anlatmak istedigim,bu sekilde temizlik olmamaliydi.temizlik yapilacaksa bir bolgede bosaltilmasi gerekiyor.bildigin ic savas var buralarda.masum insanlar arada kalmis durumda.yerlesim alanlari ayirim gozetmeksizin bombalaniyor.sesleri duyuyoruz goruyoruz.ben daha ne diyim bilemiyorum..
Paylaştığınız resimde ki kadın da mı gözünüzün önünde vuruldu? Hem asker polis şehire girip sivilleri vuruyor deyin hemde biz bu duruma kızınca duygu sömürüsü yapın .. Dilerim o polis ve asker muhtaç kalmazsınız gerçi kalsanız da ne sanki pkk lılar bile utanmadan yardım istiyor asker ve polisten..

Evet hak veriyorum ama bölge halkı çözümü arıyor her seferinde bir yol deniyor.. Bunu bnde bizzat dusundugum için söylüyorum.. Önce HDP bin barajı geçmesiyle birseylerin düzeleceğini dusundu halk.baraj asıldı ama sonuç hüsran... Peki bu umutla bi dönem destek verildi diye halk ölmeyi hak mi ediyor....

Bölge halkı huzur istiyor tek turkiyeyi en çok biz kürtler 8stiyoruz.. Bizi ayirmasin kimse turkiyeden... Bu ülke hepimizin.. Bizler ülkeyi bölenleri istemiyoruz
Böyle düşünenlere can feda
Bu düşüncede olsan insanlar için asker orada can veriyor
Yıllardır söylendi kürtlük etnik bir grup bölücü örgütlerin galeyanına gelmeyin özerklik nedir?Siz türksünüz Türkiye cumhuriyetinde yaşıyorsunuz burada ekmek yiyorsunuz
Hiçbir laz. çerkez çıktımı özerklik özerklik diye
Aynı oyunlar onlar üzerine oynanmadımı sanıyorsunuz ama desteklemediler işte
Biz TÜRK üz diye bağırdılar öyle cevap verdiler
Ama denemeyle olmuyor işte yıllardır söyleniyor pkk nın derdi kürtler değil inanmayın kanmayın diye
Bas bas bağrılıyor yıllardır
Pkk kurucuları dahi kürt değil ki
Masum insanlar ölmemeli ne sivil ne asker ne polis
Şimdiye kadar kaç şehit verilmiştir hiç düşündünüz mü?
Kaç ailenin ocağı yıkıldı
Kaç çocuk babasız kaldı
İnsanların sabrı yok artık o bölge temizlenecek
Sizler devletten yana olun devleti pkk yı aynı kefeye koymayın devleti tutun biz türküz barış istiyoruz deyin yeterki,
Ancak öyle temizlenebilecek bu terör

5 Yıldır cizrede öğretmenlik yapan kardeşimin anlattıklarından bahsedeyim biraz arkadaşlar.. Orada seçim öncesinden beri durum şu PKK Gençlik denilen bir yapılanma sokaklarda ellerinde silahlarla düzen sağlıyorlar!!! Benim ülkemin düzeni teröristlere mi kalmış polis asker varken?? Peki bu durumda devlet öğretmenini memurunu çekmiş seminer şu bu diye 1000 kıyamet koptu!! ordan insanlar kaçarak çıktılar bunu biliyor muydunuz.. PKK yolları kapadı araçları yaktı..otobüslerin önlerini kesti.. öğretmenleri memurları esir aldılar bunu biliyo muydunuz??orda kendi kafalarına göre bi devlet mi kurmak amaçları artık her ne haltsa o zaten orda resmen olmasa da var!! Sokağa çıkma yasağı zaten halkı koruma amaçlı yapılan bi uygulama.. Cama çıkmak neden yasak biliyo musunuz??evinin camından askere ateş açan bi halk düşünün!! Düşünebildiniz mi?? 5 yıldır orda öğretmenlik yapan idareci olmuş idealist öğretmen kardeşimden 5 yıldır oranın kare kare nice fotoğraflarını nice hikayelerini dinledim ki eminim binde biri bile değildi yaşananların.. O yüzden bazı şeyleri konuşmadan önce düşünün!
Ne güzel anlatmışsın..:KK19:
Keşke düşünseler yazmadan bi baksalar ne diyorum ben diye:KK43:

Böyle düşünenlere can feda
Bu düşüncede olsan insanlar için asker orada can veriyor
Yıllardır söylendi kürtlük etnik bir grup bölücü örgütlerin galeyanına gelmeyin özerklik nedir?Siz türksünüz Türkiye cumhuriyetinde yaşıyorsunuz burada ekmek yiyorsunuz
Hiçbir laz. çerkez çıktımı özerklik özerklik diye
Aynı oyunlar onlar üzerine oynanmadımı sanıyorsunuz ama desteklemediler işte
Biz TÜRK üz diye bağırdılar öyle cevap verdiler
Ama denemeyle olmuyor işte yıllardır söyleniyor pkk nın derdi kürtler değil inanmayın kanmayın diye
Bas bas bağrılıyor yıllardır
Pkk kurucuları dahi kürt değil ki
Masum insanlar ölmemeli ne sivil ne asker ne polis
Şimdiye kadar kaç şehit verilmiştir hiç düşündünüz mü?
Kaç ailenin ocağı yıkıldı
Kaç çocuk babasız kaldı
İnsanların sabrı yok artık o bölge temizlenecek
Sizler devletten yana olun devleti pkk yı aynı kefeye koymayın devleti tutun biz türküz barış istiyoruz deyin yeterki,
Ancak öyle temizlenebilecek bu terör

Ben turk değilim bn kurdum ama Türkiye cumhuriyetinde yaşamaktan gurur ve onur duyuyorum. Türkiye cumhuriyeti vatandasiyim. Ulkemi çok seviyorum. Turk kardeslerimi de çok seviyorum... Rabbim ülke boluculerinden kurtulmayı tez zamanda nasib etsin... Yemin ediyorum dün bi şehit haberi geldi daha yeni evli düğün fotoğrafları görüntülendi. Gözlerim doldu.. Bu ülke bunu haketmiyor...

Paylaştığınız resimde ki kadın da mı gözünüzün önünde vuruldu? Hem asker polis şehire girip sivilleri vuruyor deyin hemde biz bu duruma kızınca duygu sömürüsü yapın .. Dilerim o polis ve asker muhtaç kalmazsınız gerçi kalsanız da ne sanki pkk lılar bile utanmadan yardım istiyor asker ve polisten..
O bülgede istenmeyen pkk değil de asker polis resmen ya o kadar üzülüyorum ki böyle şeyler gördükçe
o kadar can feda edildi refahları uğruna
boşunamıydı bu çaba:KK43:

O bülgede istenmeyen pkk değil de asker polis resmen ya o kadar üzülüyorum ki böyle şeyler gördükçe
o kadar can feda edildi refahları uğruna
boşunamıydı bu çaba:KK43:
İnternette geçenlerde bir kadın gördüm 70 inde var rahat sanırsın ki asker polis işkence ediyor öldürüyor .. Yetti artık sabrımız artık sessiz kalmayacağız TC Ordu'suna karşı , bize yapılan zulüm nedir tarzı zırvalıyordu işte diyorum kimse ölümü haketmez belki ama bu kadın gibileri vallahi hakediyor ..

Ben turk değilim bn kurdum ama Türkiye cumhuriyetinde yaşamaktan gurur ve onur duyuyorum. Türkiye cumhuriyeti vatandasiyim. Ulkemi çok seviyorum. Turk kardeslerimi de çok seviyorum... Rabbim ülke boluculerinden kurtulmayı tez zamanda nasib etsin... Yemin ediyorum dün bi şehit haberi geldi daha yeni evli düğün fotoğrafları görüntülendi. Gözlerim doldu.. Bu ülke bunu haketmiyor...
KÜRT ASILLLIYIM TÜRKÜM DEMEK BAŞKA
BEN TÜRK DEĞİLİM DEMEK?
BİZDE ÖZBEKİSTAN GÖÇMENİYİZ
ÖZBEĞİM DİYE DOLAŞMIYORUM TÜRKÜM DİYORUM
HİÇ BİR LAZDAN YADA BAŞKA BİR ETNİK GRUPTANDA DUYMADIM BUNU

'BEN TÜRK DEĞİLİM'
DİYECEK BİRŞEY BULAMIYORUM
ŞEHİTLİK ÇOK BÜYÜK BİR MERTEBE
AMA ŞU LAFLARI DUYDUKTAN SONRA BABAMIN ŞEHİT HABERİNİ ALSAM
NASIL VATAN SAĞOLSUN DERİM BİLEMİYORUM
TÜRKLÜĞÜ DAHİ KABUL ETMEYEN İNSANLAR İÇİN CANINI FEDA EDİYOR ÖYLEMİ
YAZIK ÇOK YAZIK