• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Bende dudak üstünde ve boynumda öyle ağdayla yapmayı düşünüyorum onun dışında jilet ve tüy dökücüyle 2 haftada bir şekilde ilerleyeceğim duruma göre plan yapacağım. İnternette 150.000 atımı 550 tlye buldum sanırım bugün karar verip alacağım. Lütfen uyguladıkça paylaşın kızlar..

Nerede buldun canım? ben watsons'da baktım dün 699 tl idi, ben de senin bulduğun yerden alıcam:)

Ben 5.seansimi yaptim gecen hafta itibariyle. Ancak alt bacagima 5 oldu. Koltuk altim 3´te kaldi. Ust bacak ve bikini bolgesi ise 4´te su an icin. Bacaklarimda 2.seanstan itibaren yer yer bosluklar olmustu, petek gibi falan duruyordu tuylu ve tuysuz bolgeler. Bu sefer yaparken de ozellikle dokulmeyen bolgelere atim yaptim. Faydasini gordum gibi su anda, ben memnunum denebilir.

Ben 5.seansimi yaptim gecen hafta itibariyle. Ancak alt bacagima 5 oldu. Koltuk altim 3´te kaldi. Ust bacak ve bikini bolgesi ise 4´te su an icin. Bacaklarimda 2.seanstan itibaren yer yer bosluklar olmustu, petek gibi falan duruyordu tuylu ve tuysuz bolgeler. Bu sefer yaparken de ozellikle dokulmeyen bolgelere atim yaptim. Faydasini gordum gibi su anda, ben memnunum denebilir.

Çok sevindim senin adına:) inşallah biz de sonuç görürüz.

Hepsiburada.com ve gittigidiyor a buldum ikisinden birine karar verecegim insallah :)

hmm ben de bunlara bakayım:)

o zaman ben de alayım yaa, hayır tamamen bitsin derdinde değilim geç çıksın seyrelsin razıyım. bir de ben jilet işine hiç girmek istemiyorum. yine ağda bantlarıyla alıp birkaç gün bekleyip öyle yapacağım. sonra hiç uzamadan, dolayısı ile kısaltmaya gerek kalmadan haftada bir uygularım diyorum. deneysel çalışacağım biraz bakalım nasıl olacak:)
Hadi bakalım bunu kimse denemedi sanırım. Açıkçası ben de traş istemiyorum alsam öyle denicem

Bugün ilk seansımın üzerinden iki hafta geçti, ben de ikinci seansı uyguladım. Tüylerin yeniden çıkmasında ilk seanstan bir farklılık gözlemledim, özellikle tüylerin daha zayıf olduğu üst bacakta mesela daha etkili. Hep jilet gören yerlerde daha az bir seyrelme oldu. İlk denememde korktuğum için 1 ve 2'de yapmıştım, bugün 3'e yükselttim bakalım 2. seanstan sonra da bir değişim yaşanacak mı..
Beyaz tenliyim bu arada, bu anladığım kadarıyla büyük bir farklılık yaratıyor. Beyaz olmak ilk kez işe yaradı :)

Ben hep 5 de yaptım... çok beyaz tenli değil iseniz vakit kaybetmeyin 1.2.3. ile

Selam herkese. Bende uzun arastirmalar sonucu silkn glide almaya karar verdim. Acikcasi hepiniz farkli seyler yazmissiniz fakat bu cok normal. Cunku hepimiz farkli cilt ve tuy tipine sahibiz. Ben esmerim ve tuy tipim kalin. Iyi bir merkezde oldukca yuksek bir fiyata kol alti bolgeme lazer yaptirdim. 10 seans sonunda bitti fakat bir sene sonra yer yer hafif tuylenmeler mevcut. Yani tekrar cikiyor olmasi cok normal. Tamamen bitmesi diye birsey cok uzun ve zahmetli bir surec. Ama yeterince azalttiktan sonra 2 veya 3 ayda bir tekrarlanarak iyi sonuclar elde edilebilir. Sonucta her hafta veya 2 haftada bir ugrastigimiz seyler bunlar. Silkn glide veya philips hangisini alirsaniz alin fakat sabirli olun sadece. Ek olarak jiletle almak ve kesmek su yuzden onemli. Killar yandigi icin kotu bir goruntu meydana cikiyor bana uzmani bu sekilde bilgi vermisti yoksa alinmadiginda koklere ulasmamasi gibi bi durum yok. Ayrica uygulayacaginiz bolgede acik renkli ve ince tuyleriniz varsa bunlarida lazerin gorebilecegi kivama getiriyormus beyaz tuyler gibi mesela.
Birde haftada bir uygulama yapanlari gordum bence buda yapilmamali cunku killarin belli bir uzunluga buyumeye ulasmalari gerekiyor. Bunlar benim fikirlerim arkadaslar sanirim silkn glide alacagim yinede fikrim her an degisebilir. Lutfen kullandikca paylasin :)

''Ama yeterince azalttiktan sonra 2 veya 3 ayda bir tekrarlanarak iyi sonuclar elde edilebilir. '' 2-3 hafta deseniz belki ,oda ten rengi tüy kalınlığından diye diyorum....5 üzerinden 4 ve 5 alan istemediğiniz kıllar 15 gün sonra traş ettiğiniz için sakal gibi çıkıyor...isterseniz 1 sene kullanın.... 5 üzerinden 3 numaralı kıllar belki dediğiniz gibi olabilir. 5 üzerinden 1 ve 2 diye adlandırabileceğimiz tüyler ise 1 sene sonunda %90 azalıyor.. Ancak bunlar dahi 2-3 ay içinde kendilerini gösteriyor.. Maalesef ....

''Ama yeterince azalttiktan sonra 2 veya 3 ayda bir tekrarlanarak iyi sonuclar elde edilebilir. '' 2-3 hafta deseniz belki ,oda ten rengi tüy kalınlığından diye diyorum....5 üzerinden 4 ve 5 alan istemediğiniz kıllar 15 gün sonra traş ettiğiniz için sakal gibi çıkıyor...isterseniz 1 sene kullanın.... 5 üzerinden 3 numaralı kıllar belki dediğiniz gibi olabilir. 5 üzerinden 1 ve 2 diye adlandırabileceğimiz tüyler ise 1 sene sonunda %90 azalıyor.. Ancak bunlar dahi 2-3 ay içinde kendilerini gösteriyor.. Maalesef ....
Mutlaka çıkacak ben bunu biliyorum zaten sonsuza kadar kurtulmak için derimizin büyük bir bölümünü aldırmak olur kesin çözüm :))
Ben vücudumda zaten jilet kullanıyorum yıllardır. Ama kalınlaşma ve çoğalma hiç olmadı kol altım dışında. Orayada iyi bir merkezde çok paralar vererek kurtuldum. Çok az birşey çıkıyor şuan ki bu bile yeter bana. Ağda vs tahriş ediyor beni cildim kuru ve hassas.. Estetik cerrahı kuzenim var o jilet önermişti. En azından azaltmayı istiyorum. Bu arada azaltıcı kremlerde kullanıcam. Kıl kökleri açık olacağı için daha çok etki edermiş. Sonuçlar kişiden kişiye değişir ama tabiki yorumlarınız yardımcı oluyor teşekkürler. 2 3 haftada bir yapılmamalı diye düşünüyorum haftada bir uygulayanlara gerçekten çok şaşırdım. Biraz kıllı dolaşmak yada jiletten kaçmamak gerek. Tüylere zaman vereceğizki uzasınlar

Arkadaşlar silk n glade ocak ayından beri kullanıyorum Deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim. Bacaklarımda %60 civarında bi azalma.Tüm bacak olarak düşünürsek alt bacak olarak %80 gitti diyebiliriz. Ama malesef genital bölgede hiçbir işe yaramadı. Jiletlediğim için dağılmalar oldu. Çoğumuzun alma sebebi genital bölge ama ben ısrarla kullanmaya bi süre daha devam edeceğim.Çünkü ağdaya tekrar dönmek istemiyorum . Ağda yüzünden genital bölgede kararmalar olmuştu hemde çok koyu bi renkte . Kol altımda %30 civarında azalma oldu. Tahminim genital bölgede işe yaramaması ten rengi ve kıllarımın çok kalın ve siyah olması olabilir. Aklınıza takılan sorularınız olursa cevaplayabilirim

Merhabalar ben eylül ayında başladım silkin glide kullanmaya. Almak yada almamak arasında çok kaldım buradaki ve başka yerlerdeki yorumlar vs çok okudum kötü yorumlarinda ye almasına rağmen çok rahatsız olduğundan dolayı cesaret edip aldım. Benim tüylerin acayip derecede fazlaydı siyah vr kalinlardi ve çok rahatsız ediyordu beni. Eylül ayınin sonunda başladım ve hala devam ediyorum sonuna kadarda devam edeceğim. Şuan bacaklarında gözle gorulur derece eskiye kıyasla çok fazla boşluklar var ve aralarda az tüyler mevcut hatta geçen iki haftada bir seans uygulamaya rağmen rahatsız olmadığını için yapmadım iki hafta erteledi bu haftayla bir buçuk ay olacak ve daha şimdi yeniden uygulamayı düşünüyorum gerçekten bacaklarında ise yaradı. Kollarimda fenaydi şimdide çıkıyor ama ara ara yanı ilk çıkmaya başladığı zaman yakından bakınca az bisey kötü görüntü olabiliyor ama rahatlıkla birkaç hafta hiç ellemeden kullanabiliyoruz. Kol ve bacaklarında çok ise yaradı. Koltuk altimdada eylülden beri devam etmeme rağmen bi değişiklik olmadı orada ise yaramadi . bikini bölgede iki seans yaptım daha bi faydasını görmedim ama yeni başladığım için devam edicem inşallah ise yarar. Hiç yoktan iyidir diyorum ve kullanmaya devam edicem :)

Merhabalar ben eylül ayında başladım silkin glide kullanmaya. Almak yada almamak arasında çok kaldım buradaki ve başka yerlerdeki yorumlar vs çok okudum kötü yorumlarinda ye almasına rağmen çok rahatsız olduğundan dolayı cesaret edip aldım. Benim tüylerin acayip derecede fazlaydı siyah vr kalinlardi ve çok rahatsız ediyordu beni. Eylül ayınin sonunda başladım ve hala devam ediyorum sonuna kadarda devam edeceğim. Şuan bacaklarında gözle gorulur derece eskiye kıyasla çok fazla boşluklar var ve aralarda az tüyler mevcut hatta geçen iki haftada bir seans uygulamaya rağmen rahatsız olmadığını için yapmadım iki hafta erteledi bu haftayla bir buçuk ay olacak ve daha şimdi yeniden uygulamayı düşünüyorum gerçekten bacaklarında ise yaradı. Kollarimda fenaydi şimdide çıkıyor ama ara ara yanı ilk çıkmaya başladığı zaman yakından bakınca az bisey kötü görüntü olabiliyor ama rahatlıkla birkaç hafta hiç ellemeden kullanabiliyoruz. Kol ve bacaklarında çok ise yaradı. Koltuk altimdada eylülden beri devam etmeme rağmen bi değişiklik olmadı orada ise yaramadi . bikini bölgede iki seans yaptım daha bi faydasını görmedim ama yeni başladığım için devam edicem inşallah ise yarar. Hiç yoktan iyidir diyorum ve kullanmaya devam edicem :)
Arkadaşlar silk n glade ocak ayından beri kullanıyorum Deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim. Bacaklarımda %60 civarında bi azalma.Tüm bacak olarak düşünürsek alt bacak olarak %80 gitti diyebiliriz. Ama malesef genital bölgede hiçbir işe yaramadı. Jiletlediğim için dağılmalar oldu. Çoğumuzun alma sebebi genital bölge ama ben ısrarla kullanmaya bi süre daha devam edeceğim.Çünkü ağdaya tekrar dönmek istemiyorum . Ağda yüzünden genital bölgede kararmalar olmuştu hemde çok koyu bi renkte . Kol altımda %30 civarında azalma oldu. Tahminim genital bölgede işe yaramaması ten rengi ve kıllarımın çok kalın ve siyah olması olabilir. Aklınıza takılan sorularınız olursa cevaplayabilirim

Merhaba kizlar.. ben urunu yeni aldim internetten 499 tlye 150.000 atim pembe olandan aldim fakat kullanim klavuzunda 20bin 40bin arasi atim saglar diyor bu konuda ne dusunuyorsunuz?
Birde yuz bolgenizde denediniz mi ben en cok o bolgelerde cekiniyorum. İple tiyleri alip bi kac gun sonrasi lazer uygulamayi dusundum..
Vucudumda hep jilet kullandim fakat tuylerim cok sert degil esmerim ve tuylerim koyu kahve siyah sizce ise yarayacak mi.. kullanmak icin sabirsizlaniyorum :))

Merhaba kizlar.. ben urunu yeni aldim internetten 499 tlye 150.000 atim pembe olandan aldim fakat kullanim klavuzunda 20bin 40bin arasi atim saglar diyor bu konuda ne dusunuyorsunuz?
Birde yuz bolgenizde denediniz mi ben en cok o bolgelerde cekiniyorum. İple tiyleri alip bi kac gun sonrasi lazer uygulamayi dusundum..
Vucudumda hep jilet kullandim fakat tuylerim cok sert degil esmerim ve tuylerim koyu kahve siyah sizce ise yarayacak mi.. kullanmak icin sabirsizlaniyorum :))
Ben yüz bölgesinde kullanıyorum ama jilet kullanmaya cesaret edemedim oyuzden normal devam ettim cenemde tuylenme vardı şimdi yok orda ise yaradı ama bıyık kısmında kullanıyorum normal alıyorum yanaklarındaki yer yer ise yaradı devam ediyorum :)

Ben yüz bölgesinde kullanıyorum ama jilet kullanmaya cesaret edemedim oyuzden normal devam ettim cenemde tuylenme vardı şimdi yok orda ise yaradı ama bıyık kısmında kullanıyorum normal alıyorum yanaklarındaki yer yer ise yaradı devam ediyorum :)
Yuzunde nasil kullandin peki? Benimde cenemde boynumda yanagimda var.. cok degil ama rahatsiz edici :(

Yuzunde nasil kullandin peki? Benimde cenemde boynumda yanagimda var.. cok degil ama rahatsiz edici :KK43:
Benim kiler rahatsız edici gerçekten bıkmıştır artık :D normal tüylerin ustune kullandım bisey uygulamadır cenemde çok vardı şuan yok yanaklarında filan var onlarda yer yer gidiyom devam ettikçe gider gibime geliyor cenemdekiler gidince yanagimada umut ediyorum yanı

Bende 150.000 kullanıyorum. Evet bende okudum klavuzda enerji seviyesi yükseldikçe beyan edilen atımdan daha az atım yapabiliyosun. Biraz araştırdım bi arkadaş firmayla konuştum yazım hatası filan demişler. Fakat bnm ürün bi ara arızalandı kargoyla gönderdim sıfır ürün verdiler. İlk iş olarak klavuza bakmak oldu yeni gelende de aynı şey yazıyordu. Firmaya mail atıcam bilgi sahibi olursam dönüş yaparım. Ürünü bir kere dudak üstüne denedim kızarıklık ve ince koyu bi leke oluşunca yapmadım ipe dvm yani. Şkr leke de geçti. Bacakta işe yarayacağına eminim diğer bölgeler için bişey diyemem

Bende 150.000 kullanıyorum. Evet bende okudum klavuzda enerji seviyesi yükseldikçe beyan edilen atımdan daha az atım yapabiliyosun. Biraz araştırdım bi arkadaş firmayla konuştum yazım hatası filan demişler. Fakat bnm ürün bi ara arızalandı kargoyla gönderdim sıfır ürün verdiler. İlk iş olarak klavuza bakmak oldu yeni gelende de aynı şey yazıyordu. Firmaya mail atıcam bilgi sahibi olursam dönüş yaparım. Ürünü bir kere dudak üstüne denedim kızarıklık ve ince koyu bi leke oluşunca yapmadım ipe dvm yani. Şkr leke de geçti. Bacakta işe yarayacağına eminim diğer bölgeler için bişey diyemem
Uygulama sonrasi madecassol veya bepanten iyi gelir ben lazer merkezine giderken kullaniyodum cildim cok hassas cunku belki sizde kullanmak istersiniz

Kizlar selam..
Bugun ilk kez kullandim. Oncelikle cok hafif ve kullanimi cok kolay. Bazi bolgelerde 1 bazi bolgeler 5. Seviye kullandim. Kizarma veya tahris olmadi fakat isik attigi an yanma hissi oluyor. Cokta kotu degil yalniz gozunuz korkmasin. Lazer merkezi kadar degil mesela. Bunun disinda jilet vurmadigim yerlerde gobegimde mesela kas makasiyla keserek yaptim :D sonuc ne olacak cok merak ediyoruum..
Kullanim klavuzu icerisinde yazanlar beni biraz hayal kirikligina ugratti fakat 20bin bile cok cabuk bitecek gibi gorunmuyor. Mail attim cevap verirlerse eger paylasacagim..

Back