Kizlar bugun ilk seansimin uzerinden 10 gun gecti. Tum vucuduma uyguladim ustelik zaten jilet kullaniyordum yine oyle yaptim. Alt bacak sadece on kisimlarda tuyler cikti yalniz cok seyrek ara ara kellesmeler var. Arka kisimda hic tuy yok. Ust bacak cok ince bir sekilde cikti fakat yine seyrek.
Genital bolge ust kisimlarda bosluklar var alt kisimlarda korkudan 1. Seviye uygulamistim o kisimlar ayni bir degisme yok fakat jiletle alinmis gibi cikmadi cok hafif bir incelme var. Yani 1. Seviyede cok gec sonuc alinir gibi gorunuyor.
Koltukaltim ise oldukca seyrek. Gobegime uyguladim ordada daha ince bir sekilde ve yavas uzuyor.
Ayak parmagimda tuyler vardi oraya
atis yapmistim suan bir tel cikmis duruyor Boynumu ve biyigimi iple alip bi kac gun sonra uygulamistim. Boynumda seyrek ve ince cikti. Cenemde hic batik olmadi en cok bundan sikayetciydim acikcasi cenemde cok batik oluyordu cunku. Biyigimda oldukca incelmis alma geregi bile duymadim bu hafta.
Yani kisacasi bu aleti 150.000 atimini 500 tlye aldim. Fiyat performans acisindan harika ve tamamen bitirmesede bir sekilde is goruyor.
Simdilik 2 haftada bir uygulama yapacagim. Bir kac gun sonra 2. Seans var tekrar yazarim kizlar