• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Haftalardır araştırıyordum, philips ile silk'n arasında çok kaldım ama daha çok atışlı ve daha uygun fiyatlı olduğu için silk'n sipariş verdim. Bakalım nasıl olacak, ulaştığında denemelerimi paylaşırım :)
Deneyimlerini bekliyorum ben de almak istiyorum daa kararsızım ;)

4 seans uyguladım. Koltuk altı ve bacaklarda ara ara boşluklar oluştu. Ama çok faydalı demek için erken mi, yoksa bu kadarla mı sınırlı kalacak bilmiyorum :(

Kullanan hanımlar ben illa azalsın diye beklemiyorum da acısız ve az uğraşmalı epilasyon olsun tüyleri uzatmayı beklemeyeyim istiyorum. Sizce beklentimi karşılar mı? :)

Kullanan hanımlar ben illa azalsın diye beklemiyorum da acısız ve az uğraşmalı epilasyon olsun tüyleri uzatmayı beklemeyeyim istiyorum. Sizce beklentimi karşılar mı? :)

Silk'n glide kullandığım kadarıyla 2-3 hafta aralıklarla düzenli bir şekilde uygulamak gerekiyor. Ve etkiside bariz pürüzsüzlük değil. Zaten ilk 2-3 seanstan sonraki seanslarda yer yer boşluklarla karşılaşıyorsun oda kıl tipin çok kalın değilse. Mesela philips lumea hakkında biraz araştırma yaptım. Sözlüklere, diğer forumlara, bloglara ve kadınlar kulübüne baktım ondaki etkinin daha fazla olduğunu yazmışlar. Ne kadar doğrudur bilemicem ama yorumlar olumluydu.

Silk'n glide kullandığım kadarıyla 2-3 hafta aralıklarla düzenli bir şekilde uygulamak gerekiyor. Ve etkiside bariz pürüzsüzlük değil. Zaten ilk 2-3 seanstan sonraki seanslarda yer yer boşluklarla karşılaşıyorsun oda kıl tipin çok kalın değilse. Mesela philips lumea hakkında biraz araştırma yaptım. Sözlüklere, diğer forumlara, bloglara ve kadınlar kulübüne baktım ondaki etkinin daha fazla olduğunu yazmışlar. Ne kadar doğrudur bilemicem ama yorumlar olumluydu.
Ben de Philips ile ilgili olumlu yorum çok bulamadım mesela  :110:

Bikini bölgesinde daha cabuk etki ediyor zaten döküldügünü anliyorsunuz birde bakmissiniz bazi bölgeler çıplak kalmış ilk seansta hiç faydasi olmaz diye düşünmeyin ve 1 ay boyunca haftada bir uygulayin ve ilk uygulamada jiletle alin ondan sonra jilet vurmayin eşinizin tras makinasi varsa yada daha once epilasyon makinaniz varsa onun jilet basligiyla alin hele yüzünüze sakin jilet vurmayin :KK43:

siz yada yakınınız ( mesela eşiniz falan ) bu ürünü satıyor olabilirmisiniz ?????
Ben en eski kullananlardanım.. forumun başından beri... 2 ayda sonuç almışsınız üstelik en koyu kıllara sahip değilsiniz buğday ??????
haftada bir uygulamak tutmayınca yeni satış yöntemi mi ? kataloğunda yada başka bir yerde asla denilen şeyi siz kafanızdan nasıl haftada bir kullanıyorsunuz ilk ay ????? güvendiğiniz kaynak nedir ???? bunca insanın cilt problemi olursa vebalini siz mi alacaksınız ???
Üretici firma bunu yazmayı bilmiyormu ? üstelik daha başarılı olacaksa ??

Bugday tenliyim kıllarim baya kalindi birde ürünü almadan 3 ay önce jilete baslamistim cünkü kalin olursa okadar etki eder.

siz yada yakınınız ( mesela eşiniz falan ) bu ürünü satıyor olabilirmisiniz ?????
Ben en eski kullananlardanım.. forumun başından beri... 2 ayda sonuç almışsınız üstelik en koyu kıllara sahip değilsiniz buğday ??????
haftada bir uygulamak tutmayınca yeni satış yöntemi mi ? kataloğunda yada başka bir yerde asla denilen şeyi siz kafanızdan nasıl haftada bir kullanıyorsunuz ilk ay ????? güvendiğiniz kaynak nedir ???? bunca insanın cilt problemi olursa vebalini siz mi alacaksınız ???
Üretici firma bunu yazmayı bilmiyormu ? üstelik daha başarılı olacaksa ??

Bu arada özelden yazmış bir arkadaşıma yazdığım cevabı sizlerlede paylaşmak istedim.. 1 yıl kullanım sonucu budur :::

Bir sene düzenli kullandım. Kesin kurtulmak diye birşey yok maalesef..Biraz hayalkırıklığı yaşadım. konu başında çok daha sık gelişmeleri yazıyordum. Oldukçada ümitli idim. Ancak sonuç olumlu değil..
Kıllara 1 ile 5 arasında puan ver ... 5 en kalın olsun 1 en ince tüygibi.. (bu arada bölge fark etmiyor hepsi laf) sadece bu kriteri göze al..
1 ve 2 ler kayboluyor.. 3 ler daha geç çıkıyor.. 4 ve 5 lerde hiçbir fark yok. 1 yıl boyunca 15 günde bir sanrim santim çok titiz çalışmama rağmen ( 5. seviyede birde) sonuç bu.
Bu arada 1 numara dediklerime normalde hiç dokunmayız..Birde onları traş ettim 1 yıl...

4 seans uyguladım. Koltuk altı ve bacaklarda ara ara boşluklar oluştu. Ama çok faydalı demek için erken mi, yoksa bu kadarla mı sınırlı kalacak bilmiyorum :KK43:

İlk başda ve en erken olan bulgu o maalsef bende ona inanıp ; bu kadar zaman da böyle olduysa yaşadık demiştim. Ancak sonra o bölgeler de sınırlı kaldığını 1 cm genişlemediğini gördüm 1 yılda...
Sonradan düşünmeye başladım ya o bölgelerde çok seyrek ve zayıf kıllar vardı. yada başından beri orada kıl yoktu. uzun oldoğu için çevredekiler kapatıyordu.. jilet vurunca çıktı tabiki ortaya....:( :(

İlk başda ve en erken olan bulgu o maalsef bende ona inanıp ; bu kadar zaman da böyle olduysa yaşadık demiştim. Ancak sonra o bölgeler de sınırlı kaldığını 1 cm genişlemediğini gördüm 1 yılda...
Sonradan düşünmeye başladım ya o bölgelerde çok seyrek ve zayıf kıllar vardı. yada başından beri orada kıl yoktu. uzun oldoğu için çevredekiler kapatıyordu.. jilet vurunca çıktı tabiki ortaya....:KK43: :KK43:
1 yıldır kullanıyorsun, ve hala aynı ha:KK35: boşa kürek çekiyoruz desene... verdiğimiz paralar da cabası :(

Öff yaa çok umut başlamıştım ben buna. Peki en azindan çıkma süresini uzatıyor mu :110:

Deneyimlerini bekliyorum ben de almak istiyorum daa kararsızım :KK66:
Bugün ilk seansımın üzerinden iki hafta geçti, ben de ikinci seansı uyguladım. Tüylerin yeniden çıkmasında ilk seanstan bir farklılık gözlemledim, özellikle tüylerin daha zayıf olduğu üst bacakta mesela daha etkili. Hep jilet gören yerlerde daha az bir seyrelme oldu. İlk denememde korktuğum için 1 ve 2'de yapmıştım, bugün 3'e yükselttim bakalım 2. seanstan sonra da bir değişim yaşanacak mı..
Beyaz tenliyim bu arada, bu anladığım kadarıyla büyük bir farklılık yaratıyor. Beyaz olmak ilk kez işe yaradı :)

Bugün ilk seansımın üzerinden iki hafta geçti, ben de ikinci seansı uyguladım. Tüylerin yeniden çıkmasında ilk seanstan bir farklılık gözlemledim, özellikle tüylerin daha zayıf olduğu üst bacakta mesela daha etkili. Hep jilet gören yerlerde daha az bir seyrelme oldu. İlk denememde korktuğum için 1 ve 2'de yapmıştım, bugün 3'e yükselttim bakalım 2. seanstan sonra da bir değişim yaşanacak mı..
Beyaz tenliyim bu arada, bu anladığım kadarıyla büyük bir farklılık yaratıyor. Beyaz olmak ilk kez işe yaradı :)
Ayy hadi inşallah :KK53: bütün umudumu buna bağladım çok azaltmasa da acısız ve kolay ağda görevi görse de razıyım ben

Selam herkese. Bende uzun arastirmalar sonucu silkn glide almaya karar verdim. Acikcasi hepiniz farkli seyler yazmissiniz fakat bu cok normal. Cunku hepimiz farkli cilt ve tuy tipine sahibiz. Ben esmerim ve tuy tipim kalin. Iyi bir merkezde oldukca yuksek bir fiyata kol alti bolgeme lazer yaptirdim. 10 seans sonunda bitti fakat bir sene sonra yer yer hafif tuylenmeler mevcut. Yani tekrar cikiyor olmasi cok normal. Tamamen bitmesi diye birsey cok uzun ve zahmetli bir surec. Ama yeterince azalttiktan sonra 2 veya 3 ayda bir tekrarlanarak iyi sonuclar elde edilebilir. Sonucta her hafta veya 2 haftada bir ugrastigimiz seyler bunlar. Silkn glide veya philips hangisini alirsaniz alin fakat sabirli olun sadece. Ek olarak jiletle almak ve kesmek su yuzden onemli. Killar yandigi icin kotu bir goruntu meydana cikiyor bana uzmani bu sekilde bilgi vermisti yoksa alinmadiginda koklere ulasmamasi gibi bi durum yok. Ayrica uygulayacaginiz bolgede acik renkli ve ince tuyleriniz varsa bunlarida lazerin gorebilecegi kivama getiriyormus beyaz tuyler gibi mesela.
Birde haftada bir uygulama yapanlari gordum bence buda yapilmamali cunku killarin belli bir uzunluga buyumeye ulasmalari gerekiyor. Bunlar benim fikirlerim arkadaslar sanirim silkn glide alacagim yinede fikrim her an degisebilir. Lutfen kullandikca paylasin :)

Herkese merhabalar. Kendi tecrubelerimi de paylasmak istedim. Bu urun sadece kolumda ve dizaltinda ise yaradi diğer yerlerde faydasini goremedim malesef. Dedigim yerler de kalici degil duzenli kullanildiginda suresini uzatiyor sadece. Normalde her hafta cikarken ayda bir cikiyo gibi.
Parasina deger mi bilmem ama roaccutane kullanip agda yapamadigim donemlerde en azindan yardimci olmustu

74 sayfa okudum, hep umut doluydum, son sayfada derin41'in mesajları beni bitirdi. Çok üzüldüm şu an. bıktım kıldan tüyden ya

Bende aynı şekilde fakat herkesin yapısı farklı.. bu yüzden bir umutta olsa denemeye değer buluyorum. Silkn glide veya başka bir cihaz ama mutlaka deneyeceğim. Lazer merkezinde de kiminin 6 seansta bitiyordu benim kol altım 10 seans sürmüştü ve sonrasında hafif tüylenme oldu tekrar. Çokta para verdim fakat bu hali bile iyi hiç dokunmuyorum belli bile olmuyor. Yani mutlaka çıkacak ama alma ihtiyacı hissetmeyeceğiz bence..

Kızlar brn hep oparça parça kullandım bi sene olacak alalı ama bu sıralar daha sık kullandım ve etkiyi daha iyi görmeye başladım benim tavsiyem yeni alacak olanlar yada alanlar haftada bir yapıp daha kısa sürede sonuca ulaşabilir ben de umutsuzdum ilk zamanlarda ama şimdi sonuçlar sanki olumlu olmaya başaldı bende

Bende aynı şekilde fakat herkesin yapısı farklı.. bu yüzden bir umutta olsa denemeye değer buluyorum. Silkn glide veya başka bir cihaz ama mutlaka deneyeceğim. Lazer merkezinde de kiminin 6 seansta bitiyordu benim kol altım 10 seans sürmüştü ve sonrasında hafif tüylenme oldu tekrar. Çokta para verdim fakat bu hali bile iyi hiç dokunmuyorum belli bile olmuyor. Yani mutlaka çıkacak ama alma ihtiyacı hissetmeyeceğiz bence..

Kızlar brn hep oparça parça kullandım bi sene olacak alalı ama bu sıralar daha sık kullandım ve etkiyi daha iyi görmeye başladım benim tavsiyem yeni alacak olanlar yada alanlar haftada bir yapıp daha kısa sürede sonuca ulaşabilir ben de umutsuzdum ilk zamanlarda ama şimdi sonuçlar sanki olumlu olmaya başaldı bende

o zaman ben de alayım yaa, hayır tamamen bitsin derdinde değilim geç çıksın seyrelsin razıyım. bir de ben jilet işine hiç girmek istemiyorum. yine ağda bantlarıyla alıp birkaç gün bekleyip öyle yapacağım. sonra hiç uzamadan, dolayısı ile kısaltmaya gerek kalmadan haftada bir uygularım diyorum. deneysel çalışacağım biraz bakalım nasıl olacak:)

o zaman ben de alayım yaa, hayır tamamen bitsin derdinde değilim geç çıksın seyrelsin razıyım. bir de ben jilet işine hiç girmek istemiyorum. yine ağda bantlarıyla alıp birkaç gün bekleyip öyle yapacağım. sonra hiç uzamadan, dolayısı ile kısaltmaya gerek kalmadan haftada bir uygularım diyorum. deneysel çalışacağım biraz bakalım nasıl olacak:)
Bende dudak üstünde ve boynumda öyle ağdayla yapmayı düşünüyorum onun dışında jilet ve tüy dökücüyle 2 haftada bir şekilde ilerleyeceğim duruma göre plan yapacağım. İnternette 150.000 atımı 550 tlye buldum sanırım bugün karar verip alacağım. Lütfen uyguladıkça paylaşın kızlar..

Back