• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

5 günde 2 tur tekniğini uygulamadan önce bir bölgede ufak bir test yapın cildiniz hassas ise sorumluluk kabul edilmez :) ben koltuk altın da denedim sıkıntı olmadı her yerimde uyguladım

benim bacaklarımda dökülen yerler yeniden çıktı ama bikini bölgemde gözle görülür fark var, kıl dönmelerim falan da geçti tek tük kaldı

benim bacaklarımda dökülen yerler yeniden çıktı ama bikini bölgemde gözle görülür fark var, kıl dönmelerim falan da geçti tek tük kaldı
Bacaklarda tekrar dan çıkan tüyler eskiden gelişmekte olan yada dinlenmede olan olan kıl kökleridir vucudumuzda gördüğümüz kıllar aslında derimizin altında bekleyen kıl köklerinin 10/1 kadar anca vardır istediğimiz kadar lazer epilasyon yaptıralım dönem dönem bu yeni tüyler baş göstermeye devam edecek özellikle hormon seviyelerimiz oynadığı dönemlerde hormonlar vucüttaki bütün kılları harekete geçirmez özellikle kadınlarda Testosteron sevyesi düşük olduğundan fazla bir kıl aktif olmaz en azından erkeklere göre (kıl ları aktif eden testosteron hormonudur) lazer epilasyonu hastanede de yaptırsan doktor aynısını söyler %100 diye bir şey yok zaman içinde tüylenme tekrar görülebilir diye
Evde kullanılan bu tip cihazların en büyük + sına tam burada ortaya çıkıyor tekrar tüylenme olduğunda binlerce tl verip tekrar lazer e gitmiyorsun evde kendin yapıyorsun.
Şuan bende tektük çıkanlar var ama aylık bir seans uyguluyorum hiç uygulamaz isem birkaç yıl içinde tekrardan eski haline geri döner arada seans yaptıkça eski yoğunluğunu hiç bir zaman yakalayamaz onlar çıktıkça dökülmelerini sağlarım
Henüz hiç oluşmamış kılları etkileyen bir teknoloji gelişmedi gelişene kadar böyle devam :D ağda dan 1000 kat daha rahat bir uygulama ve cihaz ların reklamında söylediği gibi uzun süreli bir pürüzsüzlük yaratıyor
Benim için çok tatminkar
Ama bazı arkadaşlar sanıyorki 3 ay kullanacağım bir daha kıl sorumun olmayacak böyle düşünen arkadaşlar için henüz öyle teknoloji yok kusura bakmayın bu aletler işe yaramaz :D

Bacaklarda tekrar dan çıkan tüyler eskiden gelişmekte olan yada dinlenmede olan olan kıl kökleridir vucudumuzda gördüğümüz kıllar aslında derimizin altında bekleyen kıl köklerinin 10/1 kadar anca vardır istediğimiz kadar lazer epilasyon yaptıralım dönem dönem bu yeni tüyler baş göstermeye devam edecek özellikle hormon seviyelerimiz oynadığı dönemlerde hormonlar vucüttaki bütün kılları harekete geçirmez özellikle kadınlarda Testosteron sevyesi düşük olduğundan fazla bir kıl aktif olmaz en azından erkeklere göre (kıl ları aktif eden testosteron hormonudur) lazer epilasyonu hastanede de yaptırsan doktor aynısını söyler %100 diye bir şey yok zaman içinde tüylenme tekrar görülebilir diye
Evde kullanılan bu tip cihazların en büyük + sına tam burada ortaya çıkıyor tekrar tüylenme olduğunda binlerce tl verip tekrar lazer e gitmiyorsun evde kendin yapıyorsun.
Şuan bende tektük çıkanlar var ama aylık bir seans uyguluyorum hiç uygulamaz isem birkaç yıl içinde tekrardan eski haline geri döner arada seans yaptıkça eski yoğunluğunu hiç bir zaman yakalayamaz onlar çıktıkça dökülmelerini sağlarım
Henüz hiç oluşmamış kılları etkileyen bir teknoloji gelişmedi gelişene kadar böyle devam :KK70: ağda dan 1000 kat daha rahat bir uygulama ve cihaz ların reklamında söylediği gibi uzun süreli bir pürüzsüzlük yaratıyor
Benim için çok tatminkar
Ama bazı arkadaşlar sanıyorki 3 ay kullanacağım bir daha kıl sorumun olmayacak böyle düşünen arkadaşlar için henüz öyle teknoloji yok kusura bakmayın bu aletler işe yaramaz :KK70:
Ayy bu mesajınız bana umut oldu zaten benim de umudum tamamen bitirmekten ziyade evde kendim acısız tüylerden kurtulmak, yalnız şu anda hamileyim ondan sonra kesin alacağım inşallah

Emzirme döneminde bile kullanmayın yazıyor yani çok beklemem lazım almak için

Kizlar bugun ilk seansimin uzerinden 10 gun gecti. Tum vucuduma uyguladim ustelik zaten jilet kullaniyordum yine oyle yaptim. Alt bacak sadece on kisimlarda tuyler cikti yalniz cok seyrek ara ara kellesmeler var. Arka kisimda hic tuy yok. Ust bacak cok ince bir sekilde cikti fakat yine seyrek.
Genital bolge ust kisimlarda bosluklar var alt kisimlarda korkudan 1. Seviye uygulamistim o kisimlar ayni bir degisme yok fakat jiletle alinmis gibi cikmadi cok hafif bir incelme var. Yani 1. Seviyede cok gec sonuc alinir gibi gorunuyor.
Koltukaltim ise oldukca seyrek. Gobegime uyguladim ordada daha ince bir sekilde ve yavas uzuyor.
Ayak parmagimda tuyler vardi oraya atis yapmistim suan bir tel cikmis duruyor :KK70:
Boynumu ve biyigimi iple alip bi kac gun sonra uygulamistim. Boynumda seyrek ve ince cikti. Cenemde hic batik olmadi en cok bundan sikayetciydim acikcasi cenemde cok batik oluyordu cunku. Biyigimda oldukca incelmis alma geregi bile duymadim bu hafta.
Yani kisacasi bu aleti 150.000 atimini 500 tlye aldim. Fiyat performans acisindan harika ve tamamen bitirmesede bir sekilde is goruyor.
Simdilik 2 haftada bir uygulama yapacagim. Bir kac gun sonra 2. Seans var tekrar yazarim kizlar :KK200:

Makinenizin markası ve modeli ne ? Ne kadara almistiniz

Merhaba, ben bu cihazi baya bi kullandim. Ama cok duzensiz oldu. Cunku yapmasi uzun suruyor ve usendim. En az bi 10 seAns yapmisimdir ama sunu soyleyebilirimki bu cihaz geç çikaran ağda gibi. Killariniz eski haline 2 ayda filan donuyo. Ben 2 hafta araliklarlada 1 ay araliklada uyguladim ama 1 ay dolana kadar yarisi cikiyo. Yazin yapmak istememistim ve uzattim ve eski haline geri dondulee. Kisacasi bu aletin ise yaradigina inanmiyorum. Killarim agdadanda gec ciksin acimasin canim ve killarim cogAlmasin diyorsaniz alin derim. Killarimi inceltti ama bariz bi azalma yok. Yani olan azalmada o kadar ay agda yapsaydom anca olurdu. Sadece bacak bolgeme uyguladim. 4 seviye kullandim. Son 3-4 seansimda 5 seviye kullandim. Tavsiyem 5 seviye kullanmaniz zaten acitmiyor.

Valla bende aldım 1 ay kullandim evet boşluklar oluştu. Sonra hamile olduğumu ogrenince bıraktım. . Bosluklardaki kıllar yine çıktı.. simdi cekmecede duruyo.. emzirmem bitsin baslicam ama sirf agda yapmiyayim diye yani.. oyuzden kimseye tavsiye etmiyorum. . Paranız yazık olur..
Buna vereceğiniz parayla epilasyon gidin derim şahsen

Merhaba bayanlar. Buradaki yorumlardan yola cikarak silkn glide denemeye karar verdm 50.000 atmlik olanndan aldm 3ay once. Yuz ve bacaklarda denedm. Duzenli yapmyrm her aklma geldikce falan kullanyrm. Bazn haftada 1 bazen 10 gunde. 3ayin sonnda ust bacakta yari yariya azalma var alt bacak ve yuzde hicbir etkisini gozlemlemedm acikcasi. Ilk aldgmda denemek icin sag koluma atis yapmstm ara ara suan oralarda hala tuy yok. Ama neden yuz ve alt bacakta etki etmedi anlams deglm. Sabir gerektryr sanrm ama bununla ugrasmak yerne guvenlr bir lazer merkezne gtmenzi tavsiye ederm.

Merhaba bayanlar. Buradaki yorumlardan yola cikarak silkn glide denemeye karar verdm 50.000 atmlik olanndan aldm 3ay once. Yuz ve bacaklarda denedm. Duzenli yapmyrm her aklma geldikce falan kullanyrm. Bazn haftada 1 bazen 10 gunde. 3ayin sonnda ust bacakta yari yariya azalma var alt bacak ve yuzde hicbir etkisini gozlemlemedm acikcasi. Ilk aldgmda denemek icin sag koluma atis yapmstm ara ara suan oralarda hala tuy yok. Ama neden yuz ve alt bacakta etki etmedi anlams deglm. Sabir gerektryr sanrm ama bununla ugrasmak yerne guvenlr bir lazer merkezne gtmenzi tavsiye ederm.
Tatlım kadınlarda yüz bölgesindeki tüyler çok dayanıklıdır epilasyon merkezleri bile yüzün çok zor olduğunu söylüyor zamanla etkisini arttırır sabır
alt bacak için belki o bölgedeki tüyler dinlenme aşamasındadır yada gerileme dönemindedir aktif olduklarında etki gösterir belkide
birde hormon seviyeni ölçtür hormonlarda dengesizlik var ise dökülenin yerine hemen yenisi gelir
Bu tip aletler genelde çoğu insanda işe yarıyor yaramasa bu kadar çok satmazdı yaramayan var ise alet işe yaramadığından değildir kişinin kendide birşey vardır

herkese merhaba,
uzun zamandır takip ediyordum burayı ve risk alıp cihazı almaya karar verdim. birer hafta ara ile koltuk altıma, dudak üsatüne ve genitale uyguladım. dudak üstümdeki tüyleri jiletlemedim. açıkçası göze alamadım. zaten ordaki tüylerimin varlığı yokluğu bir. ç.ok az olduğu için o riske girmek istemedim. şimdilik bir sonuç alamadım. dökülme de yok. ama tahminimce uzun vadede işe yarayan bir cihaz olmalı. bir de ben daha önceden lazere de gitmiştim. lazerde de hiçbir zaman %100 basarılı sonuc alınamıyor. ben direk azaltsın ya da geç çıkarsın benim için yeter mantığında olduğum için bu cihazdan çok çok büyük beklentilerim yok açıkçası... şimdilik deneyimlerimi paylaşayım dedim...

Tatlım kadınlarda yüz bölgesindeki tüyler çok dayanıklıdır epilasyon merkezleri bile yüzün çok zor olduğunu söylüyor zamanla etkisini arttırır sabır
alt bacak için belki o bölgedeki tüyler dinlenme aşamasındadır yada gerileme dönemindedir aktif olduklarında etki gösterir belkide
birde hormon seviyeni ölçtür hormonlarda dengesizlik var ise dökülenin yerine hemen yenisi gelir
Bu tip aletler genelde çoğu insanda işe yarıyor yaramasa bu kadar çok satmazdı yaramayan var ise alet işe yaramadığından değildir kişinin kendide birşey vardır

Tatlm hormon testi yaptrdm daha once hatta ultrasona bile grdm herseym normal sadece bu aletten salonlardaki cihazlarn etkisini beklememk lazm sonucta seviyesi ve atim yaptgi alani belli. Yine de evde uygulanabilirlik acsndan bakrsak isini goruyor.

Sadece konuya yorum için üye oldum :KK70:
Bu cihazı bende kullanıyorum yaklaşık 8 ay önce aldım
ilk seans da tarif edilen gibi yaptım jiletle temizleyip 4 seviye atışlar 2 hafta bekledim tabi tüyler kazık gibi oldu dökülme yok ortalıkta 2 seans öncesi bu sefer tüy dökücü kullandım ( alet işe yaramaz ise jiletle çoğalır diye korktum) 10 gün kadar bekledim yine dökülme yok gibi birşey çok dikkatli bakip 2 saat düşününce insan biraz döküldü galiba diyor tamamen piskolojik yani
Özellikle koltuk altım küçük yaşlardan beri jilet kullandığımdan ve genetik olarak aşırı yoğun bir kıl vardı alette işe yaramadı bende kullanma klavuzunun dışına çıkmaya karar verdim kendi çapımda bir test uyguladım sol tarafa 2 hafta aralıkla 1 seans 5. seviye de sağ tarafıma 5 günde bir 5. seviye de 2 tur olarak bitince üsten bir tur daha atarak yaptım 1 ay sonra baktımki sol taraf yarı yarıya gibi duruyor halen sağ taraf kaymak gibi olmuş çok dikkatli bakınca birkaç tel görüyordum
Dedim teknik bu kollara , bacaklara aynı şekilde 5 gün ara ile 2 tur olarak 5. seviye uygulamaya geçtim 1.5 ay içinde tüy sorunu felan kalmadı tertemiz oldum sonra bıraktım son 4 aydır bir jilet vurmadan üstünden bir tur geçiyorum arada tek tük çıkıyor diye oda 1 ay ara oluyor en az arada
İşe yaramadığını düşünen arkadaşlar benim gibi uygulamaya gidin boşverin 2 hafta aralıklı kullanmayı felan zaten salonlara da gitseniz o cihazlarında özellikle ilk seans larda etkiliyemediği tüy ler %50 lerde oluyor dökülmeyenler için ara seans a gel diyorlar 15 gün içinde
Bu alet deri ye hiç bir şekilde zarar vermiyor zaten sadece kıl köklerini yakıyor fazladan kullanmak zarar etmez ten için kıllarında evreleri var büyümekte olan yada uykuda olan hormonlar da etkili seans larada para vermiyorsunuz evde istediğinizde kullanmanız için tasarlanan bir cihaz kullanın gitsin sean aralarına kısıtlamayın kendinizi en faz dökülecek kıla tekrar atım yapmış olursunuz oda neden attın ben zaten düşecektim diye kavga çıkartmaz :KK70:
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın tecrübe yi paylaşayım dedim tüy sorunu bitmek bilmeyen dert belki faydam olur :)
(D.Not: Bu cihaz ile dökülen kıllar komple yok oluyor HPL teknolojisi kıl köklerini uyutmuyor yakıyor direk kardeşim de IPL var o 1 yıldan fazladır kullanıyor güzel azaltma oluyor ama birakınca 3 aya bayağı tüyleniyor tekrardan)

Sadece konuya yorum için üye oldum :KK70:
Bu cihazı bende kullanıyorum yaklaşık 8 ay önce aldım
ilk seans da tarif edilen gibi yaptım jiletle temizleyip 4 seviye atışlar 2 hafta bekledim tabi tüyler kazık gibi oldu dökülme yok ortalıkta 2 seans öncesi bu sefer tüy dökücü kullandım ( alet işe yaramaz ise jiletle çoğalır diye korktum) 10 gün kadar bekledim yine dökülme yok gibi birşey çok dikkatli bakip 2 saat düşününce insan biraz döküldü galiba diyor tamamen piskolojik yani
Özellikle koltuk altım küçük yaşlardan beri jilet kullandığımdan ve genetik olarak aşırı yoğun bir kıl vardı alette işe yaramadı bende kullanma klavuzunun dışına çıkmaya karar verdim kendi çapımda bir test uyguladım sol tarafa 2 hafta aralıkla 1 seans 5. seviye de sağ tarafıma 5 günde bir 5. seviye de 2 tur olarak bitince üsten bir tur daha atarak yaptım 1 ay sonra baktımki sol taraf yarı yarıya gibi duruyor halen sağ taraf kaymak gibi olmuş çok dikkatli bakınca birkaç tel görüyordum
Dedim teknik bu kollara , bacaklara aynı şekilde 5 gün ara ile 2 tur olarak 5. seviye uygulamaya geçtim 1.5 ay içinde tüy sorunu felan kalmadı tertemiz oldum sonra bıraktım son 4 aydır bir jilet vurmadan üstünden bir tur geçiyorum arada tek tük çıkıyor diye oda 1 ay ara oluyor en az arada
İşe yaramadığını düşünen arkadaşlar benim gibi uygulamaya gidin boşverin 2 hafta aralıklı kullanmayı felan zaten salonlara da gitseniz o cihazlarında özellikle ilk seans larda etkiliyemediği tüy ler %50 lerde oluyor dökülmeyenler için ara seans a gel diyorlar 15 gün içinde
Bu alet deri ye hiç bir şekilde zarar vermiyor zaten sadece kıl köklerini yakıyor fazladan kullanmak zarar etmez ten için kıllarında evreleri var büyümekte olan yada uykuda olan hormonlar da etkili seans larada para vermiyorsunuz evde istediğinizde kullanmanız için tasarlanan bir cihaz kullanın gitsin sean aralarına kısıtlamayın kendinizi en faz dökülecek kıla tekrar atım yapmış olursunuz oda neden attın ben zaten düşecektim diye kavga çıkartmaz :KK70:
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın tecrübe yi paylaşayım dedim tüy sorunu bitmek bilmeyen dert belki faydam olur :)
(D.Not: Bu cihaz ile dökülen kıllar komple yok oluyor HPL teknolojisi kıl köklerini uyutmuyor yakıyor direk kardeşim de IPL var o 1 yıldan fazladır kullanıyor güzel azaltma oluyor ama birakınca 3 aya bayağı tüyleniyor tekrardan)

Merhabalar, ben de dün aldım ve uyguladım. Merak ettiğim iki soru var... Ben daha önce bir merkezde yatırmıştım birkaç defa ve orada bana 12 saat su deydirmemi söylediler. Bunda da öyle mi yapmalıyım? Bir de tüyler uygulamadan ne kadar sonra döküldü sizde?

merhaba ben de daha evvelden lazer yaptırdım ama bana hiç su degdirme fln dememişlerdi. bu alette de öyle bir sey olacagını sanmıyorum. bu arada ben üç kez yaptım ama ne dökülme ve ne de azalma var :(( yani çok ama çok pişmanım aldığıma. açıkçası beklediğim sonucu henuz alamadım. belki biraz daha sabretmek lazım ama hiçbir şekilde dökülme de olmuyor. sürekli jiletlemek de istemiyorum. ama sanırım çöpe gitti onca para ve emek :((

Arkadaşlar ben özellikle genital bölge için almak istedim mağlum zorluyordu :) aşama aşama anlatıyım bi işe yarar belki
Öncelikle kollarımda başladım genel olarak 2 haftada bir yapıyordum %70 oranında Kollarımda kıllar döküldü kalanlar sadece Güneş'te belli oluyor tüy oldular resmen ki kıllarım oldukça siyahtır
Koltuk altı da ayn şekilde o bölgede çok yoktu ama Oray'ı da yarı yarıya azalttı diyebilirim
Bıyıklarımda başta güvenemeyip iple alıp yapardım belli bi Zaman sonra jilet sürüyorum sadece bıyık problemim kalmadı kızlar eskiden sert sert diken diken çıkardı şuan pürüzsüz kaş ortama da kullandım aynı şekilde
Gelelim genitale orda üst bölgelerinde ciddi anlamda dökülmeler oldu büyük oranda inceldi kıllar bacak kıllarım gibi oldu ki 21 yaşındayım bu zamana kadar jiletle aldığım düşünülürse şertliğini siz düiünün Alt taraflarında kararmalar olduğu için pek etki etmiyor galiba oralarda dökülme olmuyor gibime gitti bacaklarıma Ada'm akıllı bugün başladım
Silk n glide 150bin kullanıyorum gerçekten işe yarıyor arkadaşlar ben ocaktan beri kullanıyorum biraz sabır kurtulacaz

ben 150.000 atımlı almayı düşünüyorum tum vucuda uygulıcam ama emın değilim bazılarınız memnun bazılarınız değil karar veremedım bana yardımcı olur musunuz ?

Merhabalar bende silk n glide 150 000 atislik olan var (pembe) subat ayinda aldim. Acikcasi esimin haberi olmadan almistim cihazi sagolsun kendiside gidip Philips´i almisti dogum gunum icin bana. kac aydir oylece duruyor isteyen varsa satabilirim silk n glide´i malum digerini satamam :)))) . 100 atis bile yapilmadi sadece ust dudak ve kol alti icin kullanmistim sonuclarida guzel. ilgilenen olursa mesaj atabilir ozelden. Bana bi msj atabilirmisiniz

kesinlikle bır ıse yaramıyor 4uncu seansta sonra evet %80 gıdıyor (koltuk altı bıkını bolgesı hıc ıse yaramıyor ) 5. hafta aynen cıkıyor

Back