• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Ya ben bugün kullandım ama sivri sivri duruyo bu tüyler hemen dokmuyo mu ilk kez böyle bir alet kullanıyorum bilgi verir misiniz yanlış mı kullanıyorum yoksa hala uçları duruyo

Ya ben bugün kullandım ama sivri sivri duruyo bu tüyler hemen dokmuyo mu ilk kez böyle bir alet kullanıyorum bilgi verir misiniz yanlış mı kullanıyorum yoksa hala uçları duruyo[/
Ya ben bugün kullandım ama sivri sivri duruyo bu tüyler hemen dokmuyo mu ilk kez böyle bir alet kullanıyorum bilgi verir misiniz yanlış mı kullanıyorum yoksa hala uçları duruyo
HEMEN SONUÇ GÖREMEZSİNİZ. BU ALETİN IŞIN GÜCÜ PROFESYONEL MAKİNALA RA GÖRE ÇOK DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN DÖKMÜYOR.SADECE ZAYIFLATIYOR. ÜST ÜSTE KULLANIMLARDAN SONRA DAHA DA ZAYIFLATIYOR KIL KÖKÜNÜ. AMA ZAYIFLATTIĞI İÇİN DE KILLAR DERİ YÜZEYİNE ÇIKAMIYOR VE SİVİLCE,BATIK VS SORUNU YAŞANIYOR. NEREDEN BİLİYORUM? ÇÜNKÜ DENEYİMLEDİM,ALDIĞIMA PİŞMAN OLDUM.

ben 150.000 atımlı almayı düşünüyorum tum vucuda uygulıcam ama emın değilim bazılarınız memnun bazılarınız değil karar veremedım bana yardımcı olur musunuz ?
SAKIN ALMAYIN DERİM.KULLANDIM VE KULLANDIĞIM BÖLGELERDE BATIK VE SİVİLCE SORUNLARI YAŞADIM,HALA DA YAŞIYORUM. NEDEN ÇÜNKÜ KIL KÖKÜNÜ TAMAMEN ÖLDÜRMÜYOR,ZAYIFLATIYOR.KIL TEKRAR ÇIKMAK İSTEYİNCE DE ZAYIFLADIĞI İÇİN ÇIKAMIYOR VE SONUÇ BATIKLAR.

Ipl teknolojisini modern ağda olarak anlatılır kıl kökleri belirli süre uyutulur kullanmayı bıraktıktan belirli süre sonra da tekrar çıkmaya başlar. Epilasyonu dışarıda yaptırırsanız da ıpl yaptırmamalısınız alex, diod gibi cihazları tercih etmelisiniz ayrıca kişinin ten ve kıl rengi, kalınlığı değişkendir. Uygulama yapan kişi ışınları atışları size göre uygulamazsa yine çözüm bulamayabilirsiniz ya da uzun vadede olabilir. Güzellik merkezlerinden ziyade hastaneleri tercih ederseniz eğer bu tarz para oyunlarından daha çok uzak durabilirsiniz.

Yıllardır lazere giden biri olarak vücudumdaki tüylerde %50 oranında azalma ve incelme oldu çok rahatsız edici eski görüntüde değil en azından fakat yaz süresince lazere gitmeyip 1,2 defa da ağda yapınca yine tüyler aktif hale gelip çıkıyor. Sonuç olarak özel hastenede de merkezde de yaptırsam durum ortada %100 sonuç alınmıyor. Bende artık randevu al git et diye uğraşcağıma bu sene kendim alıp uygulayım diyorum. Amaç geç ve kıl değil de tüy şeklinde çıkması azalma olursa da canıma minnet :) Cihazları araştırırken İnfinity modeli 400.000 atımlık cihazına denk geldim hassas bölge, koyu ten vs içinde uygun olan az seçeneklerden biri bu cihaz. Kullanan oldu mu bu modelini, olduysa da tavsiye eder mi diye yanıtlarnızı beklemekteyim :ıslık:

Bir de aranıza yeni katıldım Merhabalar :oops:

Arkadaşlar ben Silk'n Glide 300.000 bugün kullandım koltuk altı, bikini bölgesi ve dudak üstü tüylerine uyguladım. Bakalım ne olacak gelişmeleri yazacağım.

Merhaba hanumlar ben aylarca hatta yıllarca lazere gittim. Size ipl ve hpl arasındaki farkı anlatayım. Ipl kılları gömer yani bildiğiniz uyutur. Istediginiz kadar görüntü harika olsun. maalesef sonucunda çıkacaklar. Ama hpl iplden daha farklıdır. hem geç çıkarır hem azaltır düzenli kullanımla sıfır dereceye bile iner.

3 seans dıode ve 5 seans ıpl yaptrdm sadece koltuk altm tamamen bıttı dıyebılıyorm ıkı uc tuycuk seklınde var genıtal ise bıkını azaldı ınceldı ust ust kısım cok az dudak ve bacak arasnda normal kıl duzenıne dondu bnm işim dudaktan ıtıbaren kıllarla silkn glade bu konuda nekadar basarılı ıc bolgeleri yeterince dokuyor mu arkdslar bazılarnda genıtalde pek dokulme olmadı demısler halıyle dokulme olmadıgı zman tuyler daha sert uzar bnm korkum tekrar jılet yaptıktan sonra dokulme olmaması uzun sure kullananar genıtalden haber versn en inatcı tuy orası bıde gogsumde bıkac sert kıl var aldgm zman oraya denemek istıyorum ??

300.000atım olanı aldım Yen'i denedim kullanan varmı dökülme olacak gibi durmuyor acaba diğer seanslardamı dökülecek

Merhaba Arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım. Silk'n Glide Infinity 400.000 atım eHPL cihazı ile ilgili burada ve diğer sitelerde çok fazla yorum olmamasına rağmen, IPL değil eHPL teknolojisi kullandığı için Silk'n Glide Infinity 400.000 atım eHPL satın aldım. Daha önce lazere gitmiş biri olarak yorum yapacağım. Ten rengim buğday. Koltuk altım bitmişti zaten. Ayrıca vücudumdaki diğer tüylerim de çok kalın değil. Silk'n Infinity ile ilk seansımı 3 gün önce yaptım. Daha önceden vücudum alışık olduğu için risk alıp 5. seviyede atış yaptım. Genital bölgeye de 2. seviyede uygulama yaptım. Can yakmıyor diyebilirim. Hiç bir hassasiyet ve kızarıklık da olmadı. Tabii bu kişiye ve kıl yapısına göre değişebilir. Seanslar bittikten sonra cildim yumuşacık oldu. Almayı düşünenler için sonucunu da paylaşacağım tabii ki :)

Merhaba, ben bu cihazi baya bi kullandim. Ama cok duzensiz oldu. Cunku yapmasi uzun suruyor ve usendim. En az bi 10 seAns yapmisimdir ama sunu soyleyebilirimki bu cihaz geç çikaran ağda gibi. Killariniz eski haline 2 ayda filan donuyo. Ben 2 hafta araliklarlada 1 ay araliklada uyguladim ama 1 ay dolana kadar yarisi cikiyo. Yazin yapmak istememistim ve uzattim ve eski haline geri dondulee. Kisacasi bu aletin ise yaradigina inanmiyorum. Killarim agdadanda gec ciksin acimasin canim ve killarim cogAlmasin diyorsaniz alin derim. Killarimi inceltti ama bariz bi azalma yok. Yani olan azalmada o kadar ay agda yapsaydom anca olurdu. Sadece bacak bolgeme uyguladim. 4 seviye kullandim. Son 3-4 seansimda 5 seviye kullandim. Tavsiyem 5 seviye kullanmaniz zaten acitmiyor.
Heh işte .. anlatmak istedigimi yazmışsın.. boşuna para vermeyin arkadaşlar.. 2 e ay sonra eski haline dönüyor

Back