Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben bugün kullandım ama sivri sivri duruyo bu tüyler hemen dokmuyo mu ilk kez böyle bir alet kullanıyorum bilgi verir misiniz yanlış mı kullanıyorum yoksa hala uçları duruyo
Ya ben bugün kullandım ama sivri sivri duruyo bu tüyler hemen dokmuyo mu ilk kez böyle bir alet kullanıyorum bilgi verir misiniz yanlış mı kullanıyorum yoksa hala uçları duruyo[/
HEMEN SONUÇ GÖREMEZSİNİZ. BU ALETİN IŞIN GÜCÜ PROFESYONEL MAKİNALA RA GÖRE ÇOK DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN DÖKMÜYOR.SADECE ZAYIFLATIYOR. ÜST ÜSTE KULLANIMLARDAN SONRA DAHA DA ZAYIFLATIYOR KIL KÖKÜNÜ. AMA ZAYIFLATTIĞI İÇİN DE KILLAR DERİ YÜZEYİNE ÇIKAMIYOR VE SİVİLCE,BATIK VS SORUNU YAŞANIYOR. NEREDEN BİLİYORUM? ÇÜNKÜ DENEYİMLEDİM,ALDIĞIMA PİŞMAN OLDUM.Ya ben bugün kullandım ama sivri sivri duruyo bu tüyler hemen dokmuyo mu ilk kez böyle bir alet kullanıyorum bilgi verir misiniz yanlış mı kullanıyorum yoksa hala uçları duruyo
SAKIN ALMAYIN DERİM.KULLANDIM VE KULLANDIĞIM BÖLGELERDE BATIK VE SİVİLCE SORUNLARI YAŞADIM,HALA DA YAŞIYORUM. NEDEN ÇÜNKÜ KIL KÖKÜNÜ TAMAMEN ÖLDÜRMÜYOR,ZAYIFLATIYOR.KIL TEKRAR ÇIKMAK İSTEYİNCE DE ZAYIFLADIĞI İÇİN ÇIKAMIYOR VE SONUÇ BATIKLAR.ben 150.000 atımlı almayı düşünüyorum tum vucuda uygulıcam ama emın değilim bazılarınız memnun bazılarınız değil karar veremedım bana yardımcı olur musunuz ?
Basliktaki marka model. Internetten aldim 550 600 tl civariMakinenizin markası ve modeli ne ? Ne kadara almistiniz
Memnunmusunz pekiBasliktaki marka model. Internetten aldim 550 600 tl civari
Evet ama ben baya ihmal ettim alt bacagimda bile fark belirgin bosluklar var hepMemnunmusunz peki
Boşuna alma... takrar cikiyo killar...ben 150.000 atımlı almayı düşünüyorum tum vucuda uygulıcam ama emın değilim bazılarınız memnun bazılarınız değil karar veremedım bana yardımcı olur musunuz ?
Heh işte .. anlatmak istedigimi yazmışsın.. boşuna para vermeyin arkadaşlar.. 2 e ay sonra eski haline dönüyorMerhaba, ben bu cihazi baya bi kullandim. Ama cok duzensiz oldu. Cunku yapmasi uzun suruyor ve usendim. En az bi 10 seAns yapmisimdir ama sunu soyleyebilirimki bu cihaz geç çikaran ağda gibi. Killariniz eski haline 2 ayda filan donuyo. Ben 2 hafta araliklarlada 1 ay araliklada uyguladim ama 1 ay dolana kadar yarisi cikiyo. Yazin yapmak istememistim ve uzattim ve eski haline geri dondulee. Kisacasi bu aletin ise yaradigina inanmiyorum. Killarim agdadanda gec ciksin acimasin canim ve killarim cogAlmasin diyorsaniz alin derim. Killarimi inceltti ama bariz bi azalma yok. Yani olan azalmada o kadar ay agda yapsaydom anca olurdu. Sadece bacak bolgeme uyguladim. 4 seviye kullandim. Son 3-4 seansimda 5 seviye kullandim. Tavsiyem 5 seviye kullanmaniz zaten acitmiyor.