• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Kizlar kol ve dudak üstüne uygulayan var mi? Varsa jilet kullaniyo musunuz oralara? tuyler azalacak derken cogalmaz mı tam da görünen bu kısımlarda!!!
Kollarıma tüy dökücü krem kullandıktan sonra uyguladım, herhangi bir kalınlaşma olmadı. Bugun 4. seansımı uygulayacağım çoğu yerde tüyler çıkmıyor, tüy kökünü bile göremiyorum.

Ürünü satın aldığım yerdeki görevli, kollarına uygularken jilet kullanmadan, tüyleri temizleden de uygulayabilirsin. Geç sonuç alırsın ama yine de bir sonuca ulaşırsın demişti.

Ben de iki gun once mediamarkttan aldim cihazi. Almadan once de baya arastirdim. Acaba philips mi bu mu yoksa bir merkeze gitmek mi diye. 3 sene kadar once koltuk altima ipl yaptirmistim ama bir kismi dokulmedi 10 seans olmasina ragmen. Mezun oldugum icin biraktim, zaten cok fazlaydi aldigim seanslar. Su anda da o halinden biraz daha fazla var eskisi gibi degil. Sonuc olarak ekonomimi dusundugum icin bu cihazda karar kildim. Aldigim aksam bacagimin kucuk bir bolgesinde test ettim ve koltuk altima uyguladim. Ama vucudumun tepkisi ne olacak bilemedigim icin 2de calistirdim. Ertesi gun ise tum bacak (4-5), kasiklar ve bikini bolgesine (2-3) uyguladim. Herhangi bir sonuc beklemek icin cok erken ama kullanim olarak rahat ve temiz olmasi hosuma gitti. Bacaklarimda ise yararsa yuzumde cok tuy yok ama dufak ustune de uygulamayi dusunuyorum. Uyguladikca da buraya yazarim. :)

Merhaba kızlar, ben de geçen hafta aldım bu üründen. Fakat anlayamadığım bişey var. Atış yapmak için çok bekliyo. Ben beklemekten yoruldum. Acaba bozuk mu? Yada yanlış bişeyler mi yapıyorum:((

2 seans uyguladım. İlk yaptığımda ben de bi tuhaflık olduğunu düşünmüştüm ama sanırım cilt rengini tanımlayamadan atış yapmıyo. Bir de dezavantajı bu, aralarda 3 saniye bekliyomuş algılasa bile. Öyle tık tık atmıyo. Bir de ben pulsing gliding ayrımını anlamadım. Uzun süreli bassan da öyle arka arkaya ayış yapmıyo :(

Kollarda da tüyleri almadan işe yarayacağını pek düşünmüyorum. Ama tüy dökücü işe yaratabilir:KK66:

2 seans uyguladım. İlk yaptığımda ben de bi tuhaflık olduğunu düşünmüştüm ama sanırım cilt rengini tanımlayamadan atış yapmıyo. Bir de dezavantajı bu, aralarda 3 saniye bekliyomuş algılasa bile. Öyle tık tık atmıyo. Bir de ben pulsing gliding ayrımını anlamadım. Uzun süreli bassan da öyle arka arkaya ayış yapmıyo :KK43:

1.seviyede sürekli basılı tutarsanız kol bacak gibi geniş alanlarda peşpeşe atış yapar

Kizlar kol ve dudak üstüne uygulayan var mi? Varsa jilet kullaniyo musunuz oralara? tuyler azalacak derken cogalmaz mı tam da görünen bu kısımlarda!!!

Ben kullanıyorum :) dudak üstü ve çenem için kullanıyorum ama kesinlikle jilet vurmadım o bölgelere. işlemi şöyşe yapıyorum sir ağdayla yüzümü aldıktan 2 gün sonra atış yapıyorum.
Kollara gelince jilet vuruyorum yaklaşık 3 aydır atış yaptım kollarımın yarısı bitti diyebilirim.
Ama koltuk altında benim pek işe yaramadı

ben de iki seans yapabildim henüz bacaklarıma.tüyler sanki eski sertliğini kaybetti gibi.bakalım ne olacak

Ben şubatta aldım ama hiç düzgüm kullanmadım jiletle aldım hep lazer yaparım diye ama süre uzun sürdüğünden hep erindim bu haliyle bile kıllar yumuşak çıkıyor eski sertliğini kaybediyor hele bacakların iç kısmında felan daha belli oluyor inceldiği kızlar

Benim yüzÜmde pek bi etkisi olmadı açıkcası ya da jiletli uygulama yapmadm ondan böyle oldu ama sonuç kısmen etkili

Hmm, 1. Seviyede olunca oluyo demek, denicem, sağol :) ama 1. Seviye çok düşük atış yapmaz mı ki yaa!!! 5 bile anca hissediliyoken..

Bencede öyle ama belki rötuş amaçlı kullanılabilir belki kol ve bacakta buda kılları bitmeye yakın kisilerde olabilir sanirim

Mrb bn yeniyim bi sorum olcak yardmci olurmusunuz. Jiletle aldiktan hmn sonra mi cihazi uyguluyrsunuz yoksa bir gün bkliyrmusunyz birde kıl uzunlugu ne kadar i ken uygulaniyor yardimci olun lutfn

Mrb bn yeniyim bi sorum olcak yardmci olurmusunuz. Jiletle aldiktan hmn sonra mi cihazi uyguluyrsunuz yoksa bir gün bkliyrmusunyz birde kıl uzunlugu ne kadar i ken uygulaniyor yardimci olun lutfn
Jiletlediğinde hemen de yapabilirsin, ertesi gün de. Eğer uzun olursa tüyler biraz, dışarda olanı yakıyo biraz, ışık köke ulaşmıyo sanırım ;)

Kızlar denemiş biri olarak almamanızı tavsiye ederim. Ki bilen bilir önyargılı değildim hatta aldım kullandım bile ama ufak çaplı boşluklardan başka bir etkisi yok! gidin bir lazer epilasyon merkezine yazılın daha iyi.

Haftalardır araştırıyordum, philips ile silk'n arasında çok kaldım ama daha çok atışlı ve daha uygun fiyatlı olduğu için silk'n sipariş verdim. Bakalım nasıl olacak, ulaştığında denemelerimi paylaşırım :)

Back