Bende bu sorunun cevabini bilmedigim icin yapamadimKizlar kol ve dudak üstüne uygulayan var mi? Varsa jilet kullaniyo musunuz oralara? tuyler azalacak derken cogalmaz mı tam da görünen bu kısımlarda!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu sorunun cevabini bilmedigim icin yapamadimKizlar kol ve dudak üstüne uygulayan var mi? Varsa jilet kullaniyo musunuz oralara? tuyler azalacak derken cogalmaz mı tam da görünen bu kısımlarda!!!
Kollarıma tüy dökücü krem kullandıktan sonra uyguladım, herhangi bir kalınlaşma olmadı. Bugun 4. seansımı uygulayacağım çoğu yerde tüyler çıkmıyor, tüy kökünü bile göremiyorum.Kizlar kol ve dudak üstüne uygulayan var mi? Varsa jilet kullaniyo musunuz oralara? tuyler azalacak derken cogalmaz mı tam da görünen bu kısımlarda!!!
2 seans uyguladım. İlk yaptığımda ben de bi tuhaflık olduğunu düşünmüştüm ama sanırım cilt rengini tanımlayamadan atış yapmıyo. Bir de dezavantajı bu, aralarda 3 saniye bekliyomuş algılasa bile. Öyle tık tık atmıyo. Bir de ben pulsing gliding ayrımını anlamadım. Uzun süreli bassan da öyle arka arkaya ayış yapmıyo
Kizlar kol ve dudak üstüne uygulayan var mi? Varsa jilet kullaniyo musunuz oralara? tuyler azalacak derken cogalmaz mı tam da görünen bu kısımlarda!!!
Hmm, 1. Seviyede olunca oluyo demek, denicem, sağol :) ama 1. Seviye çok düşük atış yapmaz mı ki yaa!!! 5 bile anca hissediliyoken...1.seviyede sürekli basılı tutarsanız kol bacak gibi geniş alanlarda peşpeşe atış yapar
Hmm, 1. Seviyede olunca oluyo demek, denicem, sağol :) ama 1. Seviye çok düşük atış yapmaz mı ki yaa!!! 5 bile anca hissediliyoken..
Bencede öyle ama belki rötuş amaçlı kullanılabilir belki kol ve bacakta buda kılları bitmeye yakın kisilerde olabilir sanirim
Hmm, 1. Seviyede olunca oluyo demek, denicem, sağol :) ama 1. Seviye çok düşük atış yapmaz mı ki yaa!!! 5 bile anca hissediliyoken..
Bencede öyle ama belki rötuş amaçlı kullanılabilir belki kol ve bacakta buda kılları bitmeye yakın kisilerde olabilir sanirim
Jiletlediğinde hemen de yapabilirsin, ertesi gün de. Eğer uzun olursa tüyler biraz, dışarda olanı yakıyo biraz, ışık köke ulaşmıyo sanırımMrb bn yeniyim bi sorum olcak yardmci olurmusunuz. Jiletle aldiktan hmn sonra mi cihazi uyguluyrsunuz yoksa bir gün bkliyrmusunyz birde kıl uzunlugu ne kadar i ken uygulaniyor yardimci olun lutfn