• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Merhaba bende 50.000 atımlı düşünüyorum silk n glide.çünkü bana sadece özel bölge ve üst bacak için lazım.diğer yerleri yaptırmıştım.ama pek bilgim yok 50.000 yeterli olur mu ki bu arada hepsiburada da indirimde haberiniz olsun

Merhaba bende dökülmeler değil ama kopmalar başladı :) pıt pıt kopuyo tutunca. Buda köklerinin cansızlaştığını gösterir.

Bu arada özel bölge dışında hiç biyeri jiletlemiyorum uygulamadan önce. Jilet beni korkutuyor. Ben direkt çıkan kılların üzerinden yapıyorum. Bakalım etkisi nasıl olacak.

Ben doğruyu söylemek gerekirse seanslarımı haftalık uyguladım kızlar. Nedeni ise kıllar uzadıktan sonra sürekli jilet yada epilatörün traş başlığını kullanmak istememdi. Kullanma kılavuzunda 2 haftalık seansların amacının tahrişi önlemek olduğu yazıyordu. Bende de herhangi bir tahriş olmadığı için öyle yaptım. Kollarımda ve bacaklarımda ara ara ciddi boşluklar oluştu. Oralarda kıl uzamıyor. İsterseniz kolumun bir kısmının fotoğrafınıda atabilirim :) Biraz uzadıktan sonra.
Aslında düşündümde 2 ayda etkisini göstereceği yazıyordu. 2 ayda 4 seans oluyor hafta bir yaptığımda bunu 1 aya düşürebilirim diye düşündüm.
Forumda okuduğum kadarıyla haftada bir yapan birine sert tepkiler verilmiş. Açıkcası bu benim şahsi uyguladığım metottur. Kimseye bunu uygulamasını tavsiye etmiyorum. Herkes kendine göre uygulasın. Çünkü burada çok sert hanımefendiler var biliyorum :)
Sonuç olarak bende baya baya etkisini göstermeye başladı darısı başınıza kızlar :)

Kizlar 5. Seansimi uygulayacagim alt bacagimin on kisminda hic bir degisme yok fakat ozellikle yuz bolgemde muthis bir incelme var oyleki ipe gelmiyor. Diger bolgeler oldukca seyreldi. Ne diyorsunuz olacakmi bu is :)

Her seans
Tatlişm ben ıkı haftada bi kulanıyorum... Ve sana tabsiyem cok uygun ve işe yarıyan bi yontem :) tuylerini al jiletle lazerini tuy kalınlık ve rengine gore degiştir 3-5 arası yap bır gün sonra bacak boyun kol artık nereye istersen bebek yagı uygula inan hem yumusacık hem purusus oluyo yanı bende işe yarıyo :) kolay gelsin :*[/QUOTE
Her seans öncesi jiletle alıyorum ve şuan üçüncü seansı yaptm her defasında jiletle alıyorum acaba dogrumu yapyrm jiletle aldıkça azalacagina cogalcakmis gbi hissedyrm farklı bi yöntemi var mi dir

Her seans öncesi jiletle alıyorum ve dogrumu yapıyorum bilmiyorum dün üçüncü seansı uyguladı seyrelme var ama her seans öncesi jiletle aldgimdan ve iki haftada bir uyguladığından jilet kaşıntı yapyo ve çabuk uzuyo sizler nasıl napysunuz acaba jilet sürdükçe cogalcak gbi hissediyorum

Hesabımı birkaç sene önce edinsem de, mesaj yazmayıp sadece izlemeyitercih ettim.bu konu tekrar hesabıma döndürdü:) ben 20 ay önce evlendim ve yaklaşık 22 ay önce de lazeri başka bir şehirde anlaşma yaptığım için bıraktım. İpl cihazıyla sadece 6 seansa girdim. Bikini bölgemde toplasanız 10 kıl var, eldivenle çeksem geliyor. Alt bacak %80 temiz. Üst bacak %40 civarıdır. Kol altı sadece 4 seansta tertemiz. Şimdi doğuda öğretmenim il merkezi uzak, ben de hem üst bacaklardan kurtulmak istediğim hem de kıllı tek kalan bölgem kollarımı da temizlemek istediğim için yorumların ilk 64 sayfasını okuyup 50bin atımlı aldım 330₺.
Bazı yorumlarınıza çok şaşırdım
Birincisi, lazer tüy uyutma tekniği. Bana eğilmeyin yaptırdığım yer tüylerin yok olana kadar 3 kere uyuması lazım dedi. Yani haftada bi yaparak uyutamazsınız
İkincisi 15 günde yapılmasının amacı bütün vücuda yeniden yapmak değil, gözden kaçan yerlere rötuş yapmaktır. Ayrıca makina ile almamalısınız kökler tekrar uyanır.
Lazerden sonra 12 saat duş alınmaz, 1 hafta kese yapılmaz.
Ve haftada bir yapmanız boşunadır. Ayrıca 3 ayda kurtulamazsınız kıllarınızdan, Zaman tanımalısınız.
Belirttiğim gibi ipl sonucum çok iyiydi ve hpl de iyi sonuç verecek diye düşünüyorum :)

Ben doğruyu söylemek gerekirse seanslarımı haftalık uyguladım kızlar. Nedeni ise kıllar uzadıktan sonra sürekli jilet yada epilatörün traş başlığını kullanmak istememdi. Kullanma kılavuzunda 2 haftalık seansların amacının tahrişi önlemek olduğu yazıyordu. Bende de herhangi bir tahriş olmadığı için öyle yaptım. Kollarımda ve bacaklarımda ara ara ciddi boşluklar oluştu. Oralarda kıl uzamıyor. İsterseniz kolumun bir kısmının fotoğrafınıda atabilirim :) Biraz uzadıktan sonra.
Aslında düşündümde 2 ayda etkisini göstereceği yazıyordu. 2 ayda 4 seans oluyor hafta bir yaptığımda bunu 1 aya düşürebilirim diye düşündüm.
Forumda okuduğum kadarıyla haftada bir yapan birine sert tepkiler verilmiş. Açıkcası bu benim şahsi uyguladığım metottur. Kimseye bunu uygulamasını tavsiye etmiyorum. Herkes kendine göre uygulasın. Çünkü burada çok sert hanımefendiler var biliyorum :)
Sonuç olarak bende baya baya etkisini göstermeye başladı darısı başınıza kızlar :)

Kizlar 5. Seansimi uygulayacagim alt bacagimin on kisminda hic bir degisme yok fakat ozellikle yuz bolgemde muthis bir incelme var oyleki ipe gelmiyor. Diger bolgeler oldukca seyreldi. Ne diyorsunuz olacakmi bu is :)
kızlar gelişmeleri bildirin lütfen :)

benim en etkili yerim kollarım oldu. çıkmıyor desem yeridir. çıkanlarda çok ince ve güçsüz.

bacaklarımda bi azalma yok ama incelme var. koltukaltım da aynı şekilde.

özel bölgeye 2. sini daha dün yapabildim. fırsatım olmadı. o yüzden çok bi beklentim yok henüz o bölgeden.

Selamlar..
5. Seansimi uyguladim bacagimin arka ve ust kisimlari oldukca azaldi on kisimda seyrelmeler var sadece. Genital bolge 3. Seans oldu sadece incelme var azalma yok. Yuz bolgemde guzel sonuclar aldim fakat gobegimde hic sonuc alamiyorum :( kolaltim zaten yok gibiydi varla yok arasi suan. Baska sorunuz varsa cevaplayabilirim

Kollarımda 2, bikini bölgesi dahil tüm vücudumda bir seans yaptım ve bu hafta ikinci seansımı yapacağım. İncelme ilk seansta olmadı bende ama azalma özellikle bacak ve kollarımda mevcut.
Genital bölgede yer yer boşluklar ve seyrelmeler var ama jilet sertliğinde çıkan kıllar, kol altım da aynı şekilde.
5. seviyede yapıyorum tüm vücudumda ve acısız bu epilasyonu çok seviyorum :KK49::KK49:

ben de bugün 2. seans olarak sadece çıkan bölgelere atım yaptım. kol tüylerim çok ince, atım yaparken ışık parlaması hiç olmuyor. umarım işe yarıyordur kolumda

Ben sorularima cevap alamiyorum arkadaşlar yardımcı olun lütfen üçüncü seansı yaptm dorduncusunu yapicam sadece bacagimdakiler azaldı yanlış uyguluyorum sanirim. Anlatayım size. İlk seans için jiletle aldım tüm vücudu bigun sonra atıs yaptım lazer uyguladim uç gün snra jiletle aldığım için hemen uzamaya başladı kıllar iki haftada bir yaptgim için hiç dokunmadim ve ikinci seans öncesi tekrar jiletle aldım peşinden yine atış yaptım dogrumu yapyrm her defasında jiletle alyrum ama jilet sürdükçe azalmaz ki yanlış mı düşünüyorum yardım edin nolur

Ben sorularima cevap alamiyorum arkadaşlar yardımcı olun lütfen üçüncü seansı yaptm dorduncusunu yapicam sadece bacagimdakiler azaldı yanlış uyguluyorum sanirim. Anlatayım size. İlk seans için jiletle aldım tüm vücudu bigun sonra atıs yaptım lazer uyguladim uç gün snra jiletle aldığım için hemen uzamaya başladı kıllar iki haftada bir yaptgim için hiç dokunmadim ve ikinci seans öncesi tekrar jiletle aldım peşinden yine atış yaptım dogrumu yapyrm her defasında jiletle alyrum ama jilet sürdükçe azalmaz ki yanlış mı düşünüyorum yardım edin nolur
Evet bu şekild uygulamanız gerekiyor. Benim de jiletten dolayı sert çıkıyor çıkan kıllar ama incelenler de var. Kaçıncı seviyede atış yapıyorsunuz? Bence devam edin en az 8 seansa kadar bu şekilde.

Sanirim araliktan beri falan yapiyorum. Tam aldigim tarihi hatirlamiyorum buraya yazmistim aldigimda. Ilk 4 5 seansi duzgun vakitlice yaptim ama sonradan savsakladim biraz. Sonra tekrar basladim. Su anda ayda bir yapiyorum. Bacak alti baya azaldi da sanki bacaginin ustundeki tuyler jiletledigim icin kalinlasti gibi geliyor. Ben tum vucuduma 5 uyguluyorum. Basta biraz cekiniyordum ama ya vucut alisti ya da hic acitmiyormus:)) bikini bolgemde falan baya bosluklar oldu ozellikle camasir hizasindaki bolgede. Bir de benim tuylerim donuyordu derimin altinda buna bikini bolgesine yakin bacak kisimlari da dahil ki donmese hile mutlaka kizarikliklar oluyordu. Gecen dikkatimi cekti gecmis :) tuy donme sorunum da bitti diyebilecegim kadar azaldi. Epilasyonla ilgili tek sikintim tuy koklerimin sertlesmesi biraz. Onu da usuyunce tuylerimin canimi yakmasindan anladim acikcasi..

Ben acikcasi ilk seansta jiletle alinan tuyler normalde ertesi gun bile gorunmeye baslarken gunler 3 4 gun sonra cikmaya basladiginda bu aletin ise yaradigini dusundum. Seanslariniz ilerledikce etkiyi daha cok farkedeceksiniz. Once jilet sonra uygulama ve en az iki hafta bekleme suresi. Dogru uyguluyorsunuz sadece sabretmemiz gerek. Benim 6. seansim oldu vucudumun yumusak kisimlarinda daha hizli sonuc aliyorum kisiden kisiye sonuc degisecektir elbette ama 5. Seviyede sabirla uygulama yapmaya devam :)

Sadece konuya yorum için üye oldum :D
Bu cihazı bende kullanıyorum yaklaşık 8 ay önce aldım
ilk seans da tarif edilen gibi yaptım jiletle temizleyip 4 seviye atışlar 2 hafta bekledim tabi tüyler kazık gibi oldu dökülme yok ortalıkta 2 seans öncesi bu sefer tüy dökücü kullandım ( alet işe yaramaz ise jiletle çoğalır diye korktum) 10 gün kadar bekledim yine dökülme yok gibi birşey çok dikkatli bakip 2 saat düşününce insan biraz döküldü galiba diyor tamamen piskolojik yani
Özellikle koltuk altım küçük yaşlardan beri jilet kullandığımdan ve genetik olarak aşırı yoğun bir kıl vardı alette işe yaramadı bende kullanma klavuzunun dışına çıkmaya karar verdim kendi çapımda bir test uyguladım sol tarafa 2 hafta aralıkla 1 seans 5. seviye de sağ tarafıma 5 günde bir 5. seviye de 2 tur olarak bitince üsten bir tur daha atarak yaptım 1 ay sonra baktımki sol taraf yarı yarıya gibi duruyor halen sağ taraf kaymak gibi olmuş çok dikkatli bakınca birkaç tel görüyordum
Dedim teknik bu kollara , bacaklara aynı şekilde 5 gün ara ile 2 tur olarak 5. seviye uygulamaya geçtim 1.5 ay içinde tüy sorunu felan kalmadı tertemiz oldum sonra bıraktım son 4 aydır bir jilet vurmadan üstünden bir tur geçiyorum arada tek tük çıkıyor diye oda 1 ay ara oluyor en az arada
İşe yaramadığını düşünen arkadaşlar benim gibi uygulamaya gidin boşverin 2 hafta aralıklı kullanmayı felan zaten salonlara da gitseniz o cihazlarında özellikle ilk seans larda etkiliyemediği tüy ler %50 lerde oluyor dökülmeyenler için ara seans a gel diyorlar 15 gün içinde
Bu alet deri ye hiç bir şekilde zarar vermiyor zaten sadece kıl köklerini yakıyor fazladan kullanmak zarar etmez ten için kıllarında evreleri var büyümekte olan yada uykuda olan hormonlar da etkili seans larada para vermiyorsunuz evde istediğinizde kullanmanız için tasarlanan bir cihaz kullanın gitsin sean aralarına kısıtlamayın kendinizi en faz dökülecek kıla tekrar atım yapmış olursunuz oda neden attın ben zaten düşecektim diye kavga çıkartmaz :D
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın tecrübe yi paylaşayım dedim tüy sorunu bitmek bilmeyen dert belki faydam olur :)
(D.Not: Bu cihaz ile dökülen kıllar komple yok oluyor HPL teknolojisi kıl köklerini uyutmuyor yakıyor direk kardeşim de IPL var o 1 yıldan fazladır kullanıyor güzel azaltma oluyor ama birakınca 3 aya bayağı tüyleniyor tekrardan)

Back