Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlişm ben ıkı haftada bi kulanıyorum... Ve sana tabsiyem cok uygun ve işe yarıyan bi yontem :) tuylerini al jiletle lazerini tuy kalınlık ve rengine gore degiştir 3-5 arası yap bır gün sonra bacak boyun kol artık nereye istersen bebek yagı uygula inan hem yumusacık hem purusus oluyo yanı bende işe yarıyo :) kolay gelsin :*[/QUOTE
Her seans öncesi jiletle alıyorum ve şuan üçüncü seansı yaptm her defasında jiletle alıyorum acaba dogrumu yapyrm jiletle aldıkça azalacagina cogalcakmis gbi hissedyrm farklı bi yöntemi var mi dir
Ben doğruyu söylemek gerekirse seanslarımı haftalık uyguladım kızlar. Nedeni ise kıllar uzadıktan sonra sürekli jilet yada epilatörün traş başlığını kullanmak istememdi. Kullanma kılavuzunda 2 haftalık seansların amacının tahrişi önlemek olduğu yazıyordu. Bende de herhangi bir tahriş olmadığı için öyle yaptım. Kollarımda ve bacaklarımda ara ara ciddi boşluklar oluştu. Oralarda kıl uzamıyor. İsterseniz kolumun bir kısmının fotoğrafınıda atabilirim :) Biraz uzadıktan sonra.
Aslında düşündümde 2 ayda etkisini göstereceği yazıyordu. 2 ayda 4 seans oluyor hafta bir yaptığımda bunu 1 aya düşürebilirim diye düşündüm.
Forumda okuduğum kadarıyla haftada bir yapan birine sert tepkiler verilmiş. Açıkcası bu benim şahsi uyguladığım metottur. Kimseye bunu uygulamasını tavsiye etmiyorum. Herkes kendine göre uygulasın. Çünkü burada çok sert hanımefendiler var biliyorum :)
Sonuç olarak bende baya baya etkisini göstermeye başladı darısı başınıza kızlar :)
kızlar gelişmeleri bildirin lütfen :)Kizlar 5. Seansimi uygulayacagim alt bacagimin on kisminda hic bir degisme yok fakat ozellikle yuz bolgemde muthis bir incelme var oyleki ipe gelmiyor. Diger bolgeler oldukca seyreldi. Ne diyorsunuz olacakmi bu is :)
normalde jiletle alıp öyle yapılıyor ama ben direkt kılın üstünden yaptım. kol tüylerim yeni yeni çıkmaya başlamıştı epilasyondan bi süre sonra. öyle yaptım yani.Bende koluma yapsammi acaba. Epilasyon yapmadan mi atis yapiyosunuz
normalde jiletle alıp öyle yapılıyor ama ben direkt kılın üstünden yaptım. kol tüylerim yeni yeni çıkmaya başlamıştı epilasyondan bi süre sonra. öyle yaptım yani.
Evet bu şekild uygulamanız gerekiyor. Benim de jiletten dolayı sert çıkıyor çıkan kıllar ama incelenler de var. Kaçıncı seviyede atış yapıyorsunuz? Bence devam edin en az 8 seansa kadar bu şekilde.Ben sorularima cevap alamiyorum arkadaşlar yardımcı olun lütfen üçüncü seansı yaptm dorduncusunu yapicam sadece bacagimdakiler azaldı yanlış uyguluyorum sanirim. Anlatayım size. İlk seans için jiletle aldım tüm vücudu bigun sonra atıs yaptım lazer uyguladim uç gün snra jiletle aldığım için hemen uzamaya başladı kıllar iki haftada bir yaptgim için hiç dokunmadim ve ikinci seans öncesi tekrar jiletle aldım peşinden yine atış yaptım dogrumu yapyrm her defasında jiletle alyrum ama jilet sürdükçe azalmaz ki yanlış mı düşünüyorum yardım edin nolur
Ben acikcasi ilk seansta jiletle alinan tuyler normalde ertesi gun bile gorunmeye baslarken gunler 3 4 gun sonra cikmaya basladiginda bu aletin ise yaradigini dusundum. Seanslariniz ilerledikce etkiyi daha cok farkedeceksiniz. Once jilet sonra uygulama ve en az iki hafta bekleme suresi. Dogru uyguluyorsunuz sadece sabretmemiz gerek. Benim 6. seansim oldu vucudumun yumusak kisimlarinda daha hizli sonuc aliyorum kisiden kisiye sonuc degisecektir elbette ama 5. Seviyede sabirla uygulama yapmaya devam :)Ben sorularima cevap alamiyorum arkadaşlar yardımcı olun lütfen üçüncü seansı yaptm dorduncusunu yapicam sadece bacagimdakiler azaldı yanlış uyguluyorum sanirim. Anlatayım size. İlk seans için jiletle aldım tüm vücudu bigun sonra atıs yaptım lazer uyguladim uç gün snra jiletle aldığım için hemen uzamaya başladı kıllar iki haftada bir yaptgim için hiç dokunmadim ve ikinci seans öncesi tekrar jiletle aldım peşinden yine atış yaptım dogrumu yapyrm her defasında jiletle alyrum ama jilet sürdükçe azalmaz ki yanlış mı düşünüyorum yardım edin nolur