silikon ameliyatı sonrası ağrı?

Merhaba kizlar nasilsiniz toparlandiniz mi?
Ben cuma gunu sag gogusumden ameliyat olucam protezi cikaricaklar enfektiyon olmus sag gogusum ama cikaricaklarina cok seviniyorum artik bu kadar aciya dayanamiyordum bir an once eski sagligima kavusmak istiyorum
Rabbim sizleri butun hastalari korusun acik sifalar versin.

Merhaba çok geçmiş olsun.
İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun.
Protezi iki göğüsten de çıkaracaklar mı?
Yoksa sağ göğüsten çıkarıp iyileşince tekrar mı takacaklar?

Merhaba çok geçmiş olsun.
İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun.
Protezi iki göğüsten de çıkaracaklar mı?
Yoksa sağ göğüsten çıkarıp iyileşince tekrar mı takacaklar?
Canim turkiyede ameliyat oldugum icin aslinda hic bir doktor ilgilenmek istemedi
Hastanede ameliyat olucam ve sadece enfektiyon olani cikarta biliriz dedi digerini ozele gitmeniz gerek dedi
Sag gogusumu bi cikarsinlar insallah bi rahatlim sonra solu cikarttiracam ve taktirmicam canim
Cok tesekkur ederim insallah

Canim turkiyede ameliyat oldugum icin aslinda hic bir doktor ilgilenmek istemedi
Hastanede ameliyat olucam ve sadece enfektiyon olani cikarta biliriz dedi digerini ozele gitmeniz gerek dedi
Sag gogusumu bi cikarsinlar insallah bi rahatlim sonra solu cikarttiracam ve taktirmicam canim
Cok tesekkur ederim insallah
Hakkında hayırlısı olsun canım en önemlisi sağlıklı olmak inşallah bir an önce kavuş sagligina bize de bilgi verirmisin?

Hakkında hayırlısı olsun canım en önemlisi sağlıklı olmak inşallah bir an önce kavuş sagligina bize de bilgi verirmisin?
Cnm su an hastanedeyim yarin ameliyat olucam saat belli degil henuz ama Turkiyede ameliyat oldum diye beni karantina altina aldilar :KK43: yemin ederim delirmek uzereyim bu yasima kadar boyle bir pismanlik yasamadim :KK43:

Cnm su an hastanedeyim yarin ameliyat olucam saat belli degil henuz ama Turkiyede ameliyat oldum diye beni karantina altina aldilar :KK43: yemin ederim delirmek uzereyim bu yasima kadar boyle bir pismanlik yasamadim :KK43:
Ne olmuş Türkiye de olmuşsan neden böyle yapıyorlar ki. Sen moralini bozma onların tutumlarıyla boş ver bir an önce iyi olmana bak. Türkiye'de ki doktoruna da arayıp soyleseydin

Ne olmuş Türkiye de olmuşsan neden böyle yapıyorlar ki. Sen moralini bozma onların tutumlarıyla boş ver bir an önce iyi olmana bak. Türkiye'de ki doktoruna da arayıp soyleseydin
Onuda aradim cnm hemde kac kere resim gonderdim her defasinda normal bir sorun yok dedi!
Bilmiyorum su an bekliyorum ameliyataneye gitmek icin cikinca yazarim insallah kizlar dua edin benim icin lutfen

Onuda aradim cnm hemde kac kere resim gonderdim her defasinda normal bir sorun yok dedi!
Bilmiyorum su an bekliyorum ameliyataneye gitmek icin cikinca yazarim insallah kizlar dua edin benim icin lutfen
Çok üzüldüm yaşadıklarına Gerçekten çok kötü olmuş bu sekilde olması.İnşallah kolaylıkla atlatirsiniz.Allah şifa versin

Allah acil şifa versin bir an önce kurtul sağlığına kavuş inşallah

Cok tesekkur ederim cnm amin insallah
Simdide hastaneden cikmama izin vermiyorlar turkiyede ameliyat oldum diye odadan cikmama bile izin vermiyorlar deliricem yaaa Allah'im sabir versin

Bu cok sacma bir durum. Ayrica tek gogusten protezi cikarmak nedir? Ikisinden birden cikarilmasi gerekir. Birini baskasi cikaricak oburunu baskasi cikaricak bi kere el farki var her yigidin yogurt yiyisi farkli. Ne kadar zamandir icerde o protezler olusan kapsullerin cikarilmasi gerekir cikarma teknigi vardir. Kesi izleri bile farkli olacaktir enteresan geldi bana bu tutum.

Son düzenleme:
Benim ayni sol gogus cok iyi sag hala sis sert ve agriyor agri karnima dogru iniyor bazen dayanilmaz oluyor omrumde bu kadar pisman olmadim ama senin adina cok cok sevindim cok mutlu ve saglikli ol insallah
Agrinin karina kadar inmesini bende yasiyordum hatta bir gece acillik olmustum oyle bir kramp ve sanci girmisti ki 2 büklüm kalip kipirdayamamistim. Birde sabahlari uyanmak zulüm gibiydi goguslerimden mideme kadar asiri sislik. Kütük gibi kalkiyordum cok kotu gunlerdi benim icin umarim sizde tez zamanda iyilesirsiniz

Agrinin karina kadar inmesini bende yasiyordum hatta bir gece acillik olmustum oyle bir kramp ve sanci girmisti ki 2 büklüm kalip kipirdayamamistim. Birde sabahlari uyanmak zulüm gibiydi goguslerimden mideme kadar asiri sislik. Kütük gibi kalkiyordum cok kotu gunlerdi benim icin umarim sizde tez zamanda iyilesirsiniz

Sonrasında ne oldu şimdi nasılsınız?

Gördüğümüz gibi kişiden kişiye her şey değişmekte. Benim de 18.gün ama hala taş gibi agırlık yüklü gibi, batmalar, meme ucunda alev alev yanmalar.... kimi 18.gününde halay cekiyordu. ...İnşallah sabredelim ve muradımıza erelim artık
Merhaba suan durumunuz nasil ben 10. Gundeyim asiri kotuyum hala gerginlik cok fazla kasinma cok fazla ustumde fil var gibi bazen kalkmakta zorlaniyorim ne zaman gecer acaba ya siz kac gunde atlattiniz odemlerle nasil basa ciktiniz

Merhaba suan durumunuz nasil ben 10. Gundeyim asiri kotuyum hala gerginlik cok fazla kasinma cok fazla ustumde fil var gibi bazen kalkmakta zorlaniyorim ne zaman gecer acaba ya siz kac gunde atlattiniz odemlerle nasil basa ciktiniz
O his bazen gecmeyebiliyo ama asagi yukari 1 1-5 ay surer.

X