silikon ameliyatı sonrası ağrı?

Bu gün 16. Gün gece yan ve tek yastıkla yatmayı deniycem. Beni en çok uyku etkiledi yaaa...
Deliksiz temiz bir uyku istiyorum artık :KK51:
Yara yerlerim kaşınıyor ara ara sizde de oluyor mu?

Bu gün 16. Gün gece yan ve tek yastıkla yatmayı deniycem. Beni en çok uyku etkiledi yaaa...

20.günden selamlar. Dikiş yerlerinde ince sızı kaşıntı hala oluyor mecburen iyileşme süreci böyleymiş :). Dip not: baskı ve taş hissi devam, meme uclarına elektrik çarpmaları devam (sanırım gerginlikten oluyor demişti) bitsin artık bu çileeee , çekemem bile bileeee (benden sana gelsin bu şarkı )

Mamafala merhaba nasil uyudun iyi uyudun mu?
Ben hala sirt ustu uyuyorum sag gogusum yan yatmama izin vermiyor :KK43: evet kasinti bende var dikislerin iyilesme sureci normal

Dün sabah ameliyat oldum bu sabah eve geldim ağrı kesici bile istemedim kişiden kişiye değişiyor olabilir ama bence çok rahat bir ameliyat ağrı yok değil ama ağrıdan çok baskı hissi oluyor ona ağrı kesici etki etmez kasın alışması lazım diye düşünüyorum kas altı 350cc takıldı şuan kolumu 45derece kaldırabiliyorum yemek yiyorum oturup kalkıyorum yatarsam kalkarken yardım alıyorum bol bol su içip yürüyorum ilk günden ilk kalkış itibariyle bol bol yürüdüm yürüdükçe ağrım olmadı ödemim çok çok az size yazmak için kendime söz vermiştim önerim yatağa bağlı kalmamak yorulup uykunuz gelince diblenip uyursunuz ama hasta gibi yattıkça kalkmak zorlaşıyor ilk kalkışlardaki kasın kendini bırakmaması nedeniyle baskı oluyor dolaşıp oturdukça geçiyor soruları cevaplarım
Merhaba ne guzel sizin adiniza sevindim cok guzel gecmis keske bizimde oyle olsaydi kendinize iyi bakin

20.günden selamlar. Dikiş yerlerinde ince sızı kaşıntı hala oluyor mecburen iyileşme süreci böyleymiş :). Dip not: baskı ve taş hissi devam, meme uclarına elektrik çarpmaları devam (sanırım gerginlikten oluyor demişti) bitsin artık bu çileeee , çekemem bile bileeee (benden sana gelsin bu şarkı )
Aynen bu şarkı bana ve hepimize gelsin bitsin gitsin bir an önce inşallah.
Bu gün farkettim ki artık dik durabiliyorum çok şükür
Diğer söylediğin seylerin tümü bende de var

Mamafala merhaba nasil uyudun iyi uyudun mu?
Ben hala sirt ustu uyuyorum sag gogusum yan yatmama izin vermiyor :KK43: evet kasinti bende var dikislerin iyilesme sureci normal

Selamlar, evet dün gayet güzel uyudum sanki yıllar sonra ilk defa huzurlu uyumuşum gibi geldi
Tek yastıkla sag ve sol iki tarafa da döndüm uyurken çok ozlemisim
Darısı başına geçecek hepsi Allah'ın izniyle

Selam kızlar nasılsınız toparlanabilirdiniz mi normal hayata döndünüz mü haberler verin herkes suskun merak ediyorum

Selam kızlar nasılsınız toparlanabilirdiniz mi normal hayata döndünüz mü haberler verin herkes suskun merak ediyorum

Elektrik çarpmaları ve sislik hala var ama normal hayata da döndüm işe gidiyorum izin günümde geziyorum iki gündür rahat uyuyorum. Senin nasıl gidiyor?

Elektrik çarpmaları ve sislik hala var ama normal hayata da döndüm işe gidiyorum izin günümde geziyorum iki gündür rahat uyuyorum. Senin nasıl gidiyor?
Benim ayni sol gogus cok iyi sag hala sis sert ve agriyor agri karnima dogru iniyor bazen dayanilmaz oluyor omrumde bu kadar pisman olmadim ama senin adina cok cok sevindim cok mutlu ve saglikli ol insallah

Benim ayni sol gogus cok iyi sag hala sis sert ve agriyor agri karnima dogru iniyor bazen dayanilmaz oluyor omrumde bu kadar pisman olmadim ama senin adina cok cok sevindim cok mutlu ve saglikli ol insallah
Doktoruna göründün mü ne diyor? Neden böyle oluyormuş?

Doktoruna göründün mü ne diyor? Neden böyle oluyormuş?
Ben fransada kaliyorum ve turkiyede istanbulda ameliyat oldum watssap yoluyla assistaniyla gorusuyorum ama ne diyorsam hepsine normal gecicek diyor burda hastaneye gittim acile gecen hafta cunku agridan oldugum yerden kipirdayamiyordum antibiyotik verdiler kizariklik gecti ama agri sislik ve tas gibi sertlik devam ediyor cektigim aciya mi yanayim uc haftadir cocuklarimla ilgilenemedim ona mi yanayim hayattan sogudum resmen artik ozel doktordan rdv aldim sali gunune bakalim ne diyecek ama bana tekrar ameliyat gibime geliyor
Bu arada sordugun icin tsk ederim cunku psikolojim alt ust oldu gercekten surekli agliyorum ve hic kimseyle konusamiyorum cunku kimseye soylemedim birtek esim biliyor
Tekrar tskler cnm

3 gunum allaha sukur aman aman agrilarim yok bugun dus yaptim rahatladim biraz. Beni en cok yoran sirtustu yatmak suan en cok ne istersin deseler yan yatmak derim.

Ben fransada kaliyorum ve turkiyede istanbulda ameliyat oldum watssap yoluyla assistaniyla gorusuyorum ama ne diyorsam hepsine normal gecicek diyor burda hastaneye gittim acile gecen hafta cunku agridan oldugum yerden kipirdayamiyordum antibiyotik verdiler kizariklik gecti ama agri sislik ve tas gibi sertlik devam ediyor cektigim aciya mi yanayim uc haftadir cocuklarimla ilgilenemedim ona mi yanayim hayattan sogudum resmen artik ozel doktordan rdv aldim sali gunune bakalim ne diyecek ama bana tekrar ameliyat gibime geliyor
Bu arada sordugun icin tsk ederim cunku psikolojim alt ust oldu gercekten surekli agliyorum ve hic kimseyle konusamiyorum cunku kimseye soylemedim birtek esim biliyor
Tekrar tskler cnm

Canım inşallah Dr dediği gibi geçer gider bir an önce. Salı günü bize de haber ver lütfen.
Eşin nasıl karşıladı sana destek oluyor mu?
Moralini bozma lütfen kendini kötü hissetme Allah'ın izniyle hepimiz atlaticaz.

3 gunum allaha sukur aman aman agrilarim yok bugun dus yaptim rahatladim biraz. Beni en cok yoran sirtustu yatmak suan en cok ne istersin deseler yan yatmak derim.

Ben 16. gunumde yan yatmaya basladim biraz daha sabretmen lazım belki sen daha önce baslarsin herkesde farklı oluyor

Canım inşallah Dr dediği gibi geçer gider bir an önce. Salı günü bize de haber ver lütfen.
Eşin nasıl karşıladı sana destek oluyor mu?
Moralini bozma lütfen kendini kötü hissetme Allah'ın izniyle hepimiz atlaticaz.
Esim olmasaydi ve cocuklarim gozumun onune gelmeseydi herhalde su an burda olmazdim canim esim her konuda destek oluyor sagolsun ev olsun cocuklar olsun bana olsun Allah razi olsun 12 yillikda gormedigim destegi uc haftada fazlasiyla gordum
Tamam cnm haber veririm insallah tekrar ameliyat olmam tek korkum o ama gogusum kenarlari tas gibi sert birseyler geliyor elime buyuk ihtimal komplikasyon oldu operasyon olucam tekrar hissediyorum tskler destegin icin

Merhaba kizlar nasilsiniz toparlandiniz mi?
Ben cuma gunu sag gogusumden ameliyat olucam protezi cikaricaklar enfektiyon olmus sag gogusum ama cikaricaklarina cok seviniyorum artik bu kadar aciya dayanamiyordum bir an once eski sagligima kavusmak istiyorum
Rabbim sizleri butun hastalari korusun acik sifalar versin.

Merhaba kizlar nasilsiniz toparlandiniz mi?
Ben cuma gunu sag gogusumden ameliyat olucam protezi cikaricaklar enfektiyon olmus sag gogusum ama cikaricaklarina cok seviniyorum artik bu kadar aciya dayanamiyordum bir an once eski sagligima kavusmak istiyorum
Rabbim sizleri butun hastalari korusun acik sifalar versin.

Ben aynıyım gelişme yok. Fakat gerçekten şaşırdım üzgünüm. Ama inşAllah cok daha iyi olacaksınız dualarım sizinle. Cuma gününden itibaren her şey daha güzel olacak eminim. Haberdar edin bizleri. Allah’a emanet olun

Ben aynıyım gelişme yok. Fakat gerçekten şaşırdım üzgünüm. Ama inşAllah cok daha iyi olacaksınız dualarım sizinle. Cuma gününden itibaren her şey daha güzel olacak eminim. Haberdar edin bizleri. Allah’a emanet olun
Insallah artik ciksin bu protez istiyorum cunku yasamiyorum ben omrumde bu kadar aci cekmedim neyse buda bir imtihanmis diyelim
Sizin kac gun oldu? Baya toparlanmis olmaniz gerekir?

Insallah artik ciksin bu protez istiyorum cunku yasamiyorum ben omrumde bu kadar aci cekmedim neyse buda bir imtihanmis diyelim
Sizin kac gun oldu? Baya toparlanmis olmaniz gerekir?

24.günüm. Gece rahat uyuyorum ama her iki gögsümde de arada elektrik çarpmaları oluyor ve daha protezlerim sert hissediyorum. Şimdilik böyle

X