Cok geçmiş olsun. Ben de 4 gün önce taktırdım. 1,64 boyunda 44 kiloyum. Memem yok gibiydi. Doktorum 250-300 arası koyabiliriz sana demişti. Ben zaten doğal olsun, ben silikonum diye bağırmasın istiyordum. Ameliyat sırasında da deneme silikonlar var, onlarla deniyorlar canım kaç cc nin tam iyi olacağını. Bana mentor marka high profile 285 cc koydu kas altından. Kas alti her zaman kas üstüne göre daha ağrılı oluyor mantıken. Bir gün hastanede yattım. Doktorum diren takmıştı. Bugun çıkardı. İyi ki de öyle yapmış. İceride kalan kan vs gibi sıvıların sonrasında zararlı kapsül oluşturma riskini artırdığını çok okudum. Direnden de hiç korkmayın. Çekerken hiçbir acı agri hissetmedim arkadaşlar. Hiç korkulacak bir şey şey degil. Fakat doktor çok çok önemliymiş bu ameliyatta. KK’daki diger birçok yorumu da okuduktan sonra doktorumun değerini bir kere daha anladım. İyi ki bulmuşum onu.
Size de sağlıklı ve mutlu günler dilerim. Sorunuz varsa bana sorabilirsiniz. 4. güne kadarki tecrübelerimi seve seve paylaşırım cunku burası benim çok işime yaradı bu süreçte.
g