silikon ameliyatı sonrası ağrı?

Kızlar 12 gün oldu gün içinde çok şükür iyiyim ama yatinca çok ağrım oluyor çok fazla hissediyorum hiç rahat olamıyorum. Özellikle sabah uyanınca taş bağlanmış hissi kat kat artmış oluyor. Geceleri de uyanıyorum. Uykularim hep parça parça.
Sizler de durum nasıl?
Ne zaman geçecek bunlar :110:

Ben de uyandıktan sonrası taş, ağırlık hissini yaşıyorum. Uykular parça parça :) . Bugün 15.günüm muayenem var soracağım hepsini. Gün içinde ben de fena değilim ama hiç hissetmiyorum diyemem. O kasın batması, tam dik duramama falan aynen sürüyor....

Ben de uyandıktan sonrası taş, ağırlık hissini yaşıyorum. Uykular parça parça :) . Bugün 15.günüm muayenem var soracağım hepsini. Gün içinde ben de fena değilim ama hiç hissetmiyorum diyemem. O kasın batması, tam dik duramama falan aynen sürüyor....

Muayene sonrası yazarımısin buradan bizde bilgilenelim canım

Muayene sonrası yazarımısin buradan bizde bilgilenelim canım

15.günde olmama ragmen devam eden kas agrısı ,batması , taş hissi her şey normalmiş. “Biraz sabır zamanla olacak geçecek” dedi. İz için krem verdi ve günde iki kez yapmam için masaj verdi. Medikal sütyeni takmaya devam dedi. Yani arkadaşlar sabır...zamanla hepsi geçicek inşallah :/

15.günde olmama ragmen devam eden kas agrısı ,batması , taş hissi her şey normalmiş. “Biraz sabır zamanla olacak geçecek” dedi. İz için krem verdi ve günde iki kez yapmam için masaj verdi. Medikal sütyeni takmaya devam dedi. Yani arkadaşlar sabır...zamanla hepsi geçicek inşallah :/

Ne kadar zaman acaba? :110:
Benim dr 1 ay dolunca başlatacak masaja
Ayrıca medikal sütyeni çıkardım sporcu sütyeni giyiyorum. Bunu da doktorum söyledi.
Hepsinin gidiş yolu farklı farklı en kısa zamanda normale dönelim insallah.
Hala bazen kendime kızıyorum :KK12:

Size de oluyor mu bu durum?

Ne kadar zaman acaba? :110:
Benim dr 1 ay dolunca başlatacak masaja
Ayrıca medikal sütyeni çıkardım sporcu sütyeni giyiyorum. Bunu da doktorum söyledi.
Hepsinin gidiş yolu farklı farklı en kısa zamanda normale dönelim insallah.
Hala bazen kendime kızıyorum :KK12:

Size de oluyor mu bu durum?

Ben bazen yoruluyorum , ağladığım bile oluyor sinirlerim bozuluyor cünkü... ne zaman geçeceği belli değil. İnşallah bizim de “arkadaşlar ameliyat olduğumu unuttum bile oh” diyeceğimiz günler gelsin hemen...

Slm cnm nasil oldun merak ettim? Toparlandin mi baya?

Merhaba :). Bugün 18.gün. Artık yan yatabiliyorum buna şükrediyorum cünkü sırtım ağrıyordu artık. Ama onun dışında o gögüslerin kasa baskı hissi , sertlik hissi devam etmekte.. siz nasıl oldunuz ?

Merhaba :). Bugün 18.gün. Artık yan yatabiliyorum buna şükrediyorum cünkü sırtım ağrıyordu artık. Ama onun dışında o gögüslerin kasa baskı hissi , sertlik hissi devam etmekte.. siz nasıl oldunuz ?
Benim ayni sol gogusum yumusadi ara ara kasilmalar oluyor sag gogusum hala sis sanki protez ne bileyim gogus kafesime yapismis gibi bir his ve agri var sag gogusumun altindada tas gibi bir sertlik var hic mutlu degilim bu goguslerimi yaptirali cok pismanim

Benim ayni sol gogusum yumusadi ara ara kasilmalar oluyor sag gogusum hala sis sanki protez ne bileyim gogus kafesime yapismis gibi bir his ve agri var sag gogusumun altindada tas gibi bir sertlik var hic mutlu degilim bu goguslerimi yaptirali cok pismanim
Merhaba, sizin kaç gün oldu?
Benim 15. Gun ağrılar baya azaldı sertlik hissi ve tas hissi hala var ama daha iyi hissediyorum kendimi
Psikolojik olarak daha iyi olmaya ümitli olmaya başladım .siz de uzmeyin kendinizi inşallah geçecek hepsi :dua:

Yeni resimler yükledim kızlar yorum bekliyorum 27.gün bitti ve şimdilik degismezse 75 c cup olmuşum ilk kez öğreniyorum sütyen bedenimi mutluyum darısı isteyen herkese :KK200:

Rahat temiz huzurlu bir uyku çekmeye başladınız mı? Uykulara hasret kaldım da

ben ilk hafta koltukda oturma pozisyonunda yatdim. dikisler alindiktan sonra yataga gecdim. iki haftadir baya rahat uyuyorum. agrim yok. bu sabah uyandigimda karinüstü uyudugumu farketdim. hic agri sizi olmadi.
ben toplam 7 gün boyunca günde 3 kere hafif agrikesici aldim. yani aslinda basindan beri fazla agrim olmadi

Gördüğümüz gibi kişiden kişiye her şey değişmekte. Benim de 18.gün ama hala taş gibi agırlık yüklü gibi, batmalar, meme ucunda alev alev yanmalar.... kimi 18.gününde halay cekiyordu. ...İnşallah sabredelim ve muradımıza erelim artık

Merhaba, sizin kaç gün oldu?
Benim 15. Gun ağrılar baya azaldı sertlik hissi ve tas hissi hala var ama daha iyi hissediyorum kendimi
Psikolojik olarak daha iyi olmaya ümitli olmaya başladım .siz de uzmeyin kendinizi inşallah geçecek hepsi :dua:
Merhaba cnm benim yarin tam uc hafta olucak psikolojim alt ust oldu yaa o kadar kiziyorum ki kendime tabi ilk baslardaki agri yok ama su sag gogusumun duzelmemesi sanki sagda bir komplikasyon varmis gibi hissediyorum
Hayirlisi bakalim
Sizde tez zamanda toparlarsiniz insallah normale donunce yazin lutfen bilgimiz olsun : )

Gördüğümüz gibi kişiden kişiye her şey değişmekte. Benim de 18.gün ama hala taş gibi agırlık yüklü gibi, batmalar, meme ucunda alev alev yanmalar.... kimi 18.gününde halay cekiyordu. ...İnşallah sabredelim ve muradımıza erelim artık
Insallah insallah sabirli olalim gecicek insallah ama sadece tek olmadigimi bilmek biraz olsun moral oldu yalniz degiliz demekki bazilari cabuk atlatiyor bazilari daha zor biz zor olanlardaniz rabbim yardim etsin

Dün sabah ameliyat oldum bu sabah eve geldim ağrı kesici bile istemedim kişiden kişiye değişiyor olabilir ama bence çok rahat bir ameliyat ağrı yok değil ama ağrıdan çok baskı hissi oluyor ona ağrı kesici etki etmez kasın alışması lazım diye düşünüyorum kas altı 350cc takıldı şuan kolumu 45derece kaldırabiliyorum yemek yiyorum oturup kalkıyorum yatarsam kalkarken yardım alıyorum bol bol su içip yürüyorum ilk günden ilk kalkış itibariyle bol bol yürüdüm yürüdükçe ağrım olmadı ödemim çok çok az size yazmak için kendime söz vermiştim önerim yatağa bağlı kalmamak yorulup uykunuz gelince diblenip uyursunuz ama hasta gibi yattıkça kalkmak zorlaşıyor ilk kalkışlardaki kasın kendini bırakmaması nedeniyle baskı oluyor dolaşıp oturdukça geçiyor soruları cevaplarım

Merhaba cnm benim yarin tam uc hafta olucak psikolojim alt ust oldu yaa o kadar kiziyorum ki kendime tabi ilk baslardaki agri yok ama su sag gogusumun duzelmemesi sanki sagda bir komplikasyon varmis gibi hissediyorum
Hayirlisi bakalim
Sizde tez zamanda toparlarsiniz insallah normale donunce yazin lutfen bilgimiz olsun : )
yamuk görüntüler ödemler tamamen indiğinde düzelecektir.

X