- 23 Şubat 2016
- 73
- 50
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben yeni üye oldum buraya... ya özelden mesaj atabiliyorum yada cevapla kısmından yazabiliyorum...sizler durumunuzu yazıyorsunuz ben onu yapamadım sanırım yeni üye olduğum için...benim de 5yıl istediğim bir ameliyat silikon ameliyatı...pazartesi ameliyat oluyorum minyon tipliyim göğsüm oldukça küçük...doktorum muayne etti..275cc 300cc 325cc dedi bunları deneyeceğim üçünü de dedi hangisi olursa onu takacağım sana dedi...ben ısrarla büyük olmasını istemediğimi söyledim...sizce 325cc büyük olmaz mı? bi arkadaşım konyada yaptırdı omuzları geniş benden bir kaç fazla kilosu var doktoru ona 275cc takmış gayettde güzel duruyor ve ideal...kafam karıştı çok istiyorum ama büyük olmasından istdiğim gibi olmamasından korkuyorum...bana önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum...teşekkür ederimSelam canım. Öncelikle ameliyat kararın hakkında hayırlısı olsun. Ben ameliyat olalı 2 ay kadar oluyor. Ameliyattan sonra sanki göğsüne taş bastırıyolarmış gibi hissediyorsun. Aradan saatler geçtikçe bu his azalıyor. Sonraki 23 gün yatıp kalkarken ağrın oluyor. Onun dışında günlük işlerini yeme, WC gibi kendin yapabilirsin. 4. günden sonra hergün daha da azalan ağtılar oluyor. 1 aya kalmaz ameliyat olduğunu bile unutursun
merhaba benimde ameliyat olalı bugün 9. günüm...bana da doktor 300 325 350cc demişti hocam çok büyük olur çok büyük istemiyorum dedim...300cc takmış kas altı yuvarlak mentor marka...ameliyattan çıktıktan sonra çok beğendim tam istediğim gibi olmuş fakat arkadaşlarım şuan ödemli ve zamanla küçülecek dediler üzüldüm keşke dedim 325cc taksaydı dedim..şidi çok güzel ama küçülmesnden korkuyorum.sen daha önce ameliyat olduğun için bana fikir verebilir misinArkadaşlar 3 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. 325 cc round, koltuk altı kesisi oldu ve kas arkasına yerleştirildi. Çok büyük ve dikkat çekici büyüklükte olmasın, biraz büyüsün ve mümkünse çok doğal dursun diye ısrarla belirtmiştim doktoruma. Boyum 168 cm ve 50 kiloyum. Göğüs ucundan 83 cm idi ameliyat öncesi. Çok büyk olur korkusuyla 325 cc değil bi küçüğünü 300 cc yapalıö demiştim doktoruma. Pişman olursun keşke 325 cc yaptırsaydım dersin dedi, arkadaşlarım ve de annem madem ameliyat oluyosun yaptırmışken 325 cc yaptır dediler ve de öyle oldu.
Ameliyattan sonra resmen şoka girdim. 2 tane füze var sanki göğüslerimin yerinde. İnanılmaz gergin ve dimdik. Çok moralim bozuldu. 4 gün sonra kontrole gittiğimde doktoruma sorucam ama şimdiden kışa doğru bunu çıkarıp daha küçüğünü taktırayım diye düşünmeye başladım. Barbie bebeklerin göğüsleri gibi şu an göğüslerim. Bu şişlik azalacak mı? Bu diklik geçecek daha yayvan ve doğal bir görüntü olacak mı çok merak ediyorum. Küçülsün istiyorum
Lütfen daha önce yaptırmış arkadaşlar bana yardımcı olun
merhaba benimde ameliyat olalı bugün 9. günüm...bana da doktor 300 325 350cc demişti hocam çok büyük olur çok büyük istemiyorum dedim...300cc takmış kas altı yuvarlak mentor marka...ameliyattan çıktıktan sonra çok beğendim tam istediğim gibi olmuş fakat arkadaşlarım şuan ödemli ve zamanla küçülecek dediler üzüldüm keşke dedim 325cc taksaydı dedim..şidi çok güzel ama küçülmesnden korkuyorum.sen daha önce ameliyat olduğun için bana fikir verebilir misin
Çok teşekkür ederim, yazdıklarınız çok rahatlatıcı oldu. Tartıya çıkıp bakıyorum ödemim var mı diye. Fazla çıkarsam ödemdir, o yüzden göğüslerim bu kadar büyük derim diye ama şu an 5 gün oldu 1-1.5 kilo kadar fazlalığım var ameliyat öncesine göre. Umarım 6 ay sonra ne safmışım çok da güzel oldular derim. Bu süreç de biliyorsunuz ki kolay bir süreç değil. Sabırla beklemekten başka çarem yok sanırım
İndi canım hiç merak etme hatta 2 ayın sonunda kontrole gittiğimde küçüldüler diye üzülmüştüm biraz. Küçülüyolar şişlik iniyo vücut anatomine uyum sağlıyo yavaş yavaş o silikonlar bi yerleşiyo yani. Hiç dert etmeMerhaba; bende 20/02 de ameliyat oldum. Senınle aynı duyguları bende yasıyorum. Şu anki durumun nedir? aydınlatırsan sevinirim. Bana 255 mentor anatomık kondu bana da su anda buyuk gibi geliyor. dr ınecek ama cok fazla degıl dedi
bugün tam 42 gün oldu öncekinden bir tık daha küçüldü.aşağı indi ve yumuşadı.arkadaşlarım çok doğal olmuş diyorlar ben biraz daha büyük olsaydı keşke demiştim onlarda minyon bir cüssen var sana büyük gitmezdi doktor tam vücüd hatlarına göre yapmış ve doğal duruyor altdaki iz olmasa kimse demez silikon dediler...sporcu atletini sürekli kullanıyorum 3 ay boyunca kullan dedi doktor...iyi ki yaptırmışım diyorum kendime yaptığım en güzel şey...Açıkcası 300 le 325 arası çok fark Yok, mm olarak fark ediyor . Ödem çok fazla olmadıysa zamanla oturup daha güzel bi görüntü alıyor . Bence büyük istemiyorsanız sizin için ideal bi görüntü olur diye düşünüyorum . Yani tam yerleşmesi 1 yılı buluyor ama 2. Aydan itibaren daha bi oturmaya başlıyor .
bugün tam 42 gün oldu öncekinden bir tık daha küçüldü.aşağı indi ve yumuşadı.arkadaşlarım çok doğal olmuş diyorlar ben biraz daha büyük olsaydı keşke demiştim onlarda minyon bir cüssen var sana büyük gitmezdi doktor tam vücüd hatlarına göre yapmış ve doğal duruyor altdaki iz olmasa kimse demez silikon dediler...sporcu atletini sürekli kullanıyorum 3 ay boyunca kullan dedi doktor...iyi ki yaptırmışım diyorum kendime yaptığım en güzel şey...
İndi canım hiç merak etme hatta 2 ayın sonunda kontrole gittiğimde küçüldüler diye üzülmüştüm biraz. Küçülüyolar şişlik iniyo vücut anatomine uyum sağlıyo yavaş yavaş o silikonlar bi yerleşiyo yani. Hiç dert etme
merhaba ben ameliyat olalı ikibuçuk ay oldu...bu kremden bana da verdi doktor fakat bir ay sonra başla kullanmaya dedi ben geç mi kaldım bu kremi kullanmakdaMerhaba gogus estetigimin 15.gunundeyim ve 'Contractubex ve scarex' isimli iz yapmayan kremleri kullaniyorum... mutlaka kullanin derim krem bu surecte cok cok onemliymis. Hele estetik dikisse yani kendiliginden eriyen bunlarla iyice yok olacakmis doktorum birinin mikroskopla incelemesi gerek izi farketmesi icin dedi..
Evet ben ve okadar kez ameliyat narkos aldim ilk defa kustum ve cok agir geldi bir gün full uyudumha bir de unutmadan narkozu benim gibi kusarak atanlardansınız şimdiden geçmiş olsun
Evet ben ve okadar kez ameliyat narkos aldim ilk defa kustum ve cok agir geldi bir gün full uyudum
Dedimki Türkiyedeki narkos baya agirmis kendime zor geldim sarhos gibiydim