- 5 Eylül 2015
- 315
- 406
- 37
Arkadaşlar 3 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. 325 cc round, koltuk altı kesisi oldu ve kas arkasına yerleştirildi. Çok büyük ve dikkat çekici büyüklükte olmasın, biraz büyüsün ve mümkünse çok doğal dursun diye ısrarla belirtmiştim doktoruma. Boyum 168 cm ve 50 kiloyum. Göğüs ucundan 83 cm idi ameliyat öncesi. Çok büyk olur korkusuyla 325 cc değil bi küçüğünü 300 cc yapalıö demiştim doktoruma. Pişman olursun keşke 325 cc yaptırsaydım dersin dedi, arkadaşlarım ve de annem madem ameliyat oluyosun yaptırmışken 325 cc yaptır dediler ve de öyle oldu.
Ameliyattan sonra resmen şoka girdim. 2 tane füze var sanki göğüslerimin yerinde. İnanılmaz gergin ve dimdik. Çok moralim bozuldu. 4 gün sonra kontrole gittiğimde doktoruma sorucam ama şimdiden kışa doğru bunu çıkarıp daha küçüğünü taktırayım diye düşünmeye başladım. Barbie bebeklerin göğüsleri gibi şu an göğüslerim. Bu şişlik azalacak mı? Bu diklik geçecek daha yayvan ve doğal bir görüntü olacak mı çok merak ediyorum. Küçülsün istiyorum
Lütfen daha önce yaptırmış arkadaşlar bana yardımcı olun
Ameliyattan sonra resmen şoka girdim. 2 tane füze var sanki göğüslerimin yerinde. İnanılmaz gergin ve dimdik. Çok moralim bozuldu. 4 gün sonra kontrole gittiğimde doktoruma sorucam ama şimdiden kışa doğru bunu çıkarıp daha küçüğünü taktırayım diye düşünmeye başladım. Barbie bebeklerin göğüsleri gibi şu an göğüslerim. Bu şişlik azalacak mı? Bu diklik geçecek daha yayvan ve doğal bir görüntü olacak mı çok merak ediyorum. Küçülsün istiyorum
Lütfen daha önce yaptırmış arkadaşlar bana yardımcı olun