silikon ameliyatı sonrası ağrı?

Canım bugün çok çok iyiyim ama hala yanımda birileri olmadan bi şey yapmıyorum agrim perşembe günü geçti ama yinede 3 gün çok önemli yatacak ve biri sana hizmet edecek. İnan çok korkuyordum. Ameliyat saatini beklerken kaçmayı düşündüm o kadar yani. Ama korkulacak hiç bir şey yok. Keşke hiç ertelemeseydim diyorum
Ağrı'ların kaç gün sonra geçti kas altına mi koydular ? Ben persembe ameliyat oldum Can'ım cok yanıyor

hızlı iyileşme ve en önemlisi SABIR konusunda çok haklısın 45 gün oldu benim ve kas altı ilk zamanlar isyanlarım ve pişmanlıklarım çok fazlaydı forumdaki arkadaşlar sağolsunlar çok teselli ettiler ve bu süreci iyi bildikleri ve yaşadıkları için en iyi dr dan bile daha iyi anlattılar yalan yok :KK9: bu ameliyattan sonra bana göre 30 gün sonra normal hayata yani yukarıda saydığın bütün hareketleri ameliyat olduğunu unutarak yapabiliyosun ki bu bende böyle oldu ve anlatılanlar ve yazılanlardan da bunu çıkarıyorum ve SABIIRR aloevera19 aloevera19
Drenlerim çıktı sargilarim cuma cikicak sağ gogsumden kan sızıyor sende de olmus muydu?

Dün sabah drenlerim çıktı sargilarim cuma cikicak , 1 hafta evde yatmam şart oldu bukadar ağrılı olacağını doktor soylemedi söylese yaptirmazdim :KK43: evde oturuyorum 3 gündür cok bunaldim sağ elimle telefonda bile konuşamıyorum ne zor ameliyatmis ayrıca tartida 2 kg fazla ciktim :KK43:
Bu forumda dahil evet çoğu kimse söylemez ağrısının zor olduğunu,nerdeyse ve niyeyse-'acımadı kii' diyecek insanlar da gördük:// yapacak birşey yok başa gelen çekilir sonrasında umarım bu sıkıntılardan TAMAMEN kurtulur ve keyfini süreriz ,yaptırmazdım diye düşünme sadece geçmesini bekle.3 gün olmuş daha çok yeni ben 5-6.gün kendim kalkmaya başladım ,pijamamı babam indirip çekti ilk günler artık düşün ,telefon da öyle mesajlaştım hep ya da sesli konuşabildim ,ağrım olmasa da kımıldayamamktan sinirlerim bozuldukça ağladım sonra sancım olur diye kendimi tuttum ,hala yan yatamıyorum vs vs , ama herşeye rağmen pişman değilim umarım da olmayız bundan sonra da olurunda ilerler herşey

Son düzenleme:
Drenlerim çıktı sargilarim cuma cikicak sağ gogsumden kan sızıyor sende de olmus muydu?
hayır bende böyle bir sorun olmadı direnler 1 gün kaldı sonrasında dikişlerle ilgili veye direnlerle ilgili bir sorun yaşamadım çok şükür..size çok geçmiş olsun

Gogus büyütme ameliyatı oldum Ankara'da olanlar varsa Dr Hikmet karayeli tavsiye ederim Özkaya tip ta , kendisi cok ilgili ve başarılı bir doktor

Herkese merhaba, perşembe günü gögüs toplatma ve silikon ameliyatı oldum. 200 lük koyuldu. Çok sancım oldu valla benim ağlamadım ama bir dövülmüş hissi olurya o, ayrıca yanma ve diken batma hissi. Ayrıca en çok sol mememin altı acıyor ve orası biraz morarmış. Bu sabah 3. Günüm sanki uyandığımda biraz ağrı azalmış gibi ama o memeleirn baskısı patlıcak gibi durma ödem hissi devam ediyor.bugün birde midem çok bulanıyor acaba sıkıntıdan mı, başına gelen biri yardım etsin lütfen

Herkese merhaba, perşembe günü gögüs toplatma ve silikon ameliyatı oldum. 200 lük koyuldu. Çok sancım oldu valla benim ağlamadım ama bir dövülmüş hissi olurya o, ayrıca yanma ve diken batma hissi. Ayrıca en çok sol mememin altı acıyor ve orası biraz morarmış. Bu sabah 3. Günüm sanki uyandığımda biraz ağrı azalmış gibi ama o memeleirn baskısı patlıcak gibi durma ödem hissi devam ediyor.bugün birde midem çok bulanıyor acaba sıkıntıdan mı, başına gelen biri yardım etsin lütfen
Geçmiş olsun,miğde bulantısı büyük ihtimal aldığın ağrı kesici ilaçlardandır ,beslenmen de yeterince iyi değildir ağrından muhtemelen ondan olabilir.bana doktorum şu miğde koruyucu ilaçlardan vermişti onlar işe yarayabilir

Şu iyileşme süreciyle ilgili çeşitli şeyler yazılıyor ,ve kişiden kişiye çok farklılıklar gösteren bir durum bu,biz en ağrılısı kasaltından yola çıkarak gidersek kendi adıma öyle 3-5günde işime döndüm yok çocuklarıma kendim bakmaya başladım yok 4.gün araba kullandım 5.gün saçımı kendim topuz yapıp dışarı çıktım..vs öyle olmadı kardeşim.sanırım bu arkadaşların ahirette özel yerleri var,3-4gün ağır ızdıraptan sonra 5.gün PATT diye iyileşivermesi bana eşyanın tabiatına aykırı geliyor.siz kafadan bir hafta on günü koyun ufak ufak hareket etmeye başlamanız için .ikincisi ağrı sancı acı konusuna gelince evet 3.günden sonra hissedilir bir iyileşme oldu sancıların süresi azalıp şiddeti epey hafifliyor,ama kımıldama yok tabi hareket kabiliyeti çok sonra arkadaşlar ..kendinizi bu zamana göre ayarlayın bence.örnek olarak dün 7.günümdü sürahiden su koydum ,kapıları kendin açıp kapatabiliyorum kendim yatıp kalkıyorum,viledayla mutfağı sildim küçük bir çöp poşetini kapı önüne koyabildim gibi gelişmeler var ağır çekim de olsa 6.gün artık rahat bir nefes alıyorsunuz kısaca.ağrım çok zorlamadığım sürece hiç kalmadı gibi ..olayın özü SABIR ,5gün kadar sıkıntılı ,inlemeli ağlamalı zor bir süreç olsa da sonrası hızla iyileşiyor arkadaşlar

çok geçmiş olsun canım..bende dikleştirme istiyorum ama herkes protez+dikleştirme yaparsan çok daha iyi sonuç alırsın dedi.ama ağrıdan çok korkuyorum ve izlerden..en fazla 1 hafta izin alabilirim işyerinden.. haftasonra işe döndüğümde de kimsenin ameliyat olduğumu bilmesini istemiyorum.sence yeterli mi 10.gün işe dönsem çok zorlanır mıyım ?masabası işim.

çok geçmiş olsun canım..bende dikleştirme istiyorum ama herkes protez+dikleştirme yaparsan çok daha iyi sonuç alırsın dedi.ama ağrıdan çok korkuyorum ve izlerden..en fazla 1 hafta izin alabilirim işyerinden.. haftasonra işe döndüğümde de kimsenin ameliyat olduğumu bilmesini istemiyorum.sence yeterli mi 10.gün işe dönsem çok zorlanır mıyım ?masabası işim.
Ben17.gün başladım işe ama koşturmacalı ağır bi işim var çok sıkıntı yaşamadım.10.gün masabaşıysa başlarsın ağır kaldırmadığın sürece sorun olmaz ağrıların da bitmiş olur ,hareketlerin yürümen yavaş olabilir ne olur ne olmaz anlaşılmasın diye bi yalan uydurursun ,kaburgam kırıldı ya da çatladı gibi birşey diyebilirsin birebir uyuyor bu duruma:))bkz:google :KK66:

Ben17.gün başladım işe ama koşturmacalı ağır bi işim var çok sıkıntı yaşamadım.10.gün masabaşıysa başlarsın ağır kaldırmadığın sürece sorun olmaz ağrıların da bitmiş olur ,hareketlerin yürümen yavaş olabilir ne olur ne olmaz anlaşılmasın diye bi yalan uydurursun ,kaburgam kırıldı ya da çatladı gibi birşey diyebilirsin birebir uyuyor bu duruma:))bkz:google :KK66:

sağol canım ameliyat oldum demek istemiyorum geçen sene 10 gün ameliyat için izin almıştım fıtık demiştim...bu sefer ameliyat dersem anlaşılır bilmelerini de istemiyorum..belki protez takmaz doktorum göğüslerim 90 beden su an..ama herkes protezli daha iyi sonuç alırsın diyor..ben ağrılardan çok korkuyorum..bilemedim ne yapsam...bir de vermem gereken 10 kg var onu verip ameliyat olayım diyorum sonra tekrar sarkabilir..ve izler tabi..karnımdaki izler duruyo bide şimdi memeler..kafam çok karışık anlayacağınız :KK43:

sağol canım ameliyat oldum demek istemiyorum geçen sene 10 gün ameliyat için izin almıştım fıtık demiştim...bu sefer ameliyat dersem anlaşılır bilmelerini de istemiyorum..belki protez takmaz doktorum göğüslerim 90 beden su an..ama herkes protezli daha iyi sonuç alırsın diyor..ben ağrılardan çok korkuyorum..bilemedim ne yapsam...bir de vermem gereken 10 kg var onu verip ameliyat olayım diyorum sonra tekrar sarkabilir..ve izler tabi..karnımdaki izler duruyo bide şimdi memeler..kafam çok karışık anlayacağınız :KK43:

Dikleştirmede küçük de olsa bi destek koyuyorlar diye okudum ben de hep.benim kuzenim oldu memeden 1 sene içinde muazzam kayboldu izleri mercekle bakman lazım,benim 40günü geçti bakalım nasıl olacak bu contaractubex 'e başladım ama kızarıklık yanma ve kaşıntı yaptı,haftaya kontrolde göstericem.ağrı konusuna gelince de aslında benim ilk 12saat çok iyiydi kaşındım fazla hareket ettim sonra eve gelip ağrı kesici ve yatıştırıcıların etkisi geçince sancım oldu ama şöyle ki hiç kımıldamadığım sürece başlamadı,ama illa ki kımıldamak zorunda kalıyorsun en az20dakikalık bıçak saplanması gibi bikaç kriz yaşadım, onlar da bana yetti zaten artık sayıklama moduna geçmiştim yani o kadar diyim.ayrıca benim kas dokum çok sıkıydı atlet gibiyim yani o da sancıyı artıran bi durum belki senin öyle olmaz da sırt ağrın olur kişiden kişiye değişiyor ben de sırt ağrısı hiç çekmedim mesela ama başa gelen çekilir illaki geçiyor,durmadan devam eden bi ağrı değil en azından ve de 4.günden sonra bidaha hiç olmadı öyle şiddetlisi.3 gün dişini sıkacaksın ,sonra da rahat edersin .azimle veririm diyosan önce kilon vermen daha mantıklı geldi bana ama bu bi ütopyaysa da dikliğini sporla korursun hiç bekleme ertelemeye gelmiyor hayat :)

Dikleştirmede küçük de olsa bi destek koyuyorlar diye okudum ben de hep.benim kuzenim oldu memeden 1 sene içinde muazzam kayboldu izleri mercekle bakman lazım,benim 40günü geçti bakalım nasıl olacak bu contaractubex 'e başladım ama kızarıklık yanma ve kaşıntı yaptı,haftaya kontrolde göstericem.ağrı konusuna gelince de aslında benim ilk 12saat çok iyiydi kaşındım fazla hareket ettim sonra eve gelip ağrı kesici ve yatıştırıcıların etkisi geçince sancım oldu ama şöyle ki hiç kımıldamadığım sürece başlamadı,ama illa ki kımıldamak zorunda kalıyorsun en az20dakikalık bıçak saplanması gibi bikaç kriz yaşadım, onlar da bana yetti zaten artık sayıklama moduna geçmiştim yani o kadar diyim.ayrıca benim kas dokum çok sıkıydı atlet gibiyim yani o da sancıyı artıran bi durum belki senin öyle olmaz da sırt ağrın olur kişiden kişiye değişiyor ben de sırt ağrısı hiç çekmedim mesela ama başa gelen çekilir illaki geçiyor,durmadan devam eden bi ağrı değil en azından ve de 4.günden sonra bidaha hiç olmadı öyle şiddetlisi.3 gün dişini sıkacaksın ,sonra da rahat edersin .azimle veririm diyosan önce kilon vermen daha mantıklı geldi bana ama bu bi ütopyaysa da dikliğini sporla korursun hiç bekleme ertelemeye gelmiyor hayat :)

sağol canım çok açıklayıcı oldu peki sen sadece dikleştirme mi oldun yoksa sadece protez mi?sende mi görmedin hala sonucu ve doktorun kim?ne çok sordu sordum değil mi :) çok geçmiş olsun inşallah istediğin sonuca ulaşırsın..işte benim tek sorunum şu an da 10.gün iş başı yapmam gerek o yüzden de stres oldum..belki de bayramda olurum tatile de denk getirip bakalım artık kısmet.sıcakta da hiç çekilmez :KK70:

sağol canım çok açıklayıcı oldu peki sen sadece dikleştirme mi oldun yoksa sadece protez mi?sende mi görmedin hala sonucu ve doktorun kim?ne çok sordu sordum değil mi :) çok geçmiş olsun inşallah istediğin sonuca ulaşırsın..işte benim tek sorunum şu an da 10.gün iş başı yapmam gerek o yüzden de stres oldum..belki de bayramda olurum tatile de denk getirip bakalım artık kısmet.sıcakta da hiç çekilmez :KK70:
Protez -büyütme oldu sadece benim ki sonucu gördüm bandajlarım çoktan açıldı ve de şükür memnunum :))doktorum elif eren aydın ,,sıkıntı yok istediğin kadar sorabilirsin :)

Protez -büyütme oldu sadece benim ki sonucu gördüm bandajlarım çoktan açıldı ve de şükür memnunum :))doktorum elif eren aydın ,,sıkıntı yok istediğin kadar sorabilirsin :)

çook sağol cnm çok geçmiş olsun..karın germe oldum ben de o kadar zordu ki..hep meme ameliyatı daha kolaydır diye düşünüyorduma ma burda yazılanları okuduktan sonra bayağı bi gözüm korktu :KK70: bide göğüslerim su an 90 protez niye taksınlar anlamadım ama herkeste protezli güzel oluyor diyo..doktorla görüştüğümde netleşir bakalım.bide bekarım sorun yaşarsam ilerde diye korkuyorum süt bezleri vs..

Kızlar Merhaba bende yaklaşık 2 yıldır meme büyütme üzerine odaklandım ve nihayet Mayısın sonunda ameliyat oluyorum. Doktor konusunda acısız olması bakımında kas üstü istiyordum ama Türkiye'nin en iyi doktorlarından biri kas altına karşıydı ve olur kas üstü yapıyporum ben zaten dedi ama bir diğeri hayır sana kas üstü olmaz meme dokun yok dedi. sonucunda ben kas üstü için doktorumla okeyleştim ama malesef 13 Nisan da bir trafik kazasında kendisini kaybettik ve çok üzüldüm. Bunun üzerine daha bir kaç doktor gezmeye karar verdim çünkü bunu yapmamıştım ve şimdi kas altı için mayıs sonu olucam. Bir kızım var ve bu ağrı sızı olayları beni çok endişelendiriyor bakacak kimse yok ve çalışıyorum. Ne kadar zamanda toparlarım acaba diye endişeleniyorum. Biliyorum herkeste farklıymış ama yinede endişeli ve meraklıyım. İçinizde Hasan Fındık'a ameliyat olan var mıdır? Bu arada ben resim göremiyorum yeni üye olduğum için midir acaba. bana da arkadaşlara yardım ettiğiniz süreç gibi bir destek ve motivasyon süreci istiyorum sizden mümkünse...

Ağrı kişinin bünyesine ve ameliyata verdiği tepkiye göre değişiyor herhalde.. bende ameliyata bağlı olarak 1 hafta bilemedin 10 gün kadar çok hafif bir ağrı oldu sadece. sonucta bir operasyon geçiriyorsunuz yani, ayağınızı kapıya çarpıncada 10 gün ağrıyor yani.. 10 gün sonra sefasını sürersiniz artık yeni göğüslerinizin, kesinlikle değer=)

kızlar bende yeni ameliyat oldum.bakıyodum öyle bu başlığı gördüm.1 hafta önce büyütme ameliyatı oldum.ilk gün hafif bir ağrı oldu.sonra herhangi bir ağrı olmadı.hafif sızzılar oluyodu onuda çok kendimi dinlemedim ve hissetmedim.ameliyat olduğumun ertesi günü hastaneden çıktım ve gezebildiğim kadar gezdim.kollarımıda gayet rahat hareket ettirebiliyodum.bi dolgunluk ağırlık hissi oluyo göğüslerde,özellikle ilk 3 gün yatıp kalkarken dikkat etmek gerekiyo.içlerinde su varmış hissi oluyo.sonra onlarda geçiyo.yani bende ağrı filan olmadı çok şükür.gayet rahattım.inşallah sonrasındanda memnun kalırım.6 ay sonra son halini alacak.daha çookk var yani:KK43:sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Beni izlemeye alırmısın bayramdan sonra olucam sigara kullaniyomuydun ben 400. Düşünüyorum su fasiyal gibi b8r teknik kullanıcak mis attım olurmu ameliyat3 saat sürer dedi kafamda deli sorular

ççook teşekür ederiiimmm... :)))))) amin.. hepimize sorunsuz yıllar.. bundan sonra kapsül oluşmazsa oohh ne güzel bize :KK66:)) sanırım 3/5 yıl içinde oluşabilme ihtimali varmış?
Bak ya niye kapsül olusuyo olup bittikten sonra

Canim gecmis olsun. Benim kizim 12 mayista oldu. bugün 6.gün. Ama agrilarininanlatamam. 2 günde bir acildeyiz Sizin de agrili gecirdiginizi görunce yazismak istedim halen agrilar devam ediyormu. finalleri de var kizimin nasil gececek bilmiyorum. Annesi olarak neden engel olmadim diye kendimi sucluyorum. Agridan olmek isteyecek kadar cani yaniyor.Umarim agrilariniz dinmistir.Son durumunuzu yazarsaniz sevinirim.
Hangi yöntemle oldu eyvah korktum kac takildi

X