Şu iyileşme süreciyle ilgili çeşitli şeyler yazılıyor ,ve kişiden kişiye çok farklılıklar gösteren bir durum bu,biz en ağrılısı kasaltından yola çıkarak gidersek kendi adıma öyle 3-5günde işime döndüm yok çocuklarıma kendim bakmaya başladım yok 4.gün araba kullandım 5.gün saçımı kendim topuz yapıp dışarı çıktım..vs öyle olmadı kardeşim.sanırım bu arkadaşların ahirette özel yerleri var,3-4gün ağır ızdıraptan sonra 5.gün PATT diye iyileşivermesi bana eşyanın tabiatına aykırı geliyor.siz kafadan bir hafta on günü koyun ufak ufak hareket etmeye başlamanız için .ikincisi ağrı sancı acı konusuna gelince evet 3.günden sonra hissedilir bir iyileşme oldu sancıların süresi azalıp şiddeti epey hafifliyor,ama kımıldama yok tabi hareket kabiliyeti çok sonra arkadaşlar ..kendinizi bu zamana göre ayarlayın bence.örnek olarak dün 7.günümdü sürahiden su koydum ,kapıları kendin açıp kapatabiliyorum kendim yatıp kalkıyorum,viledayla mutfağı sildim küçük bir çöp poşetini kapı önüne koyabildim gibi gelişmeler var ağır çekim de olsa 6.gün artık rahat bir nefes alıyorsunuz kısaca.ağrım çok zorlamadığım sürece hiç kalmadı gibi ..olayın özü SABIR ,5gün kadar sıkıntılı ,inlemeli ağlamalı zor bir süreç olsa da sonrası hızla iyileşiyor arkadaşlar