Sabırlı ol canım. İnecektir aşşagıya. Yani üstte kalması için doktorun yanlış yere cep açması lazım. Ameliyatta bakmıştır,kontrol etmiştir. Çok şişlik olunca protezi yukarı ittirmiştir. Doktorun ne öneriyorsa onu yap ve gözlemle. Bu süreç bir anda olacak birşey değil.Protez zamanla cebe oturacak ve yerleşecek. Şu an vücutta dışarı atmaya çalışıyor protezi,yabancı bir madde olarak görüyor çünkü.Teşekkürler
öncelikle teşekkür ederim cvp için,inanılmaz yukarda lar zaten ameliyattan sonra takılan sütyen in üst kısmında yapışkan bant vat bugün dr masaj verdi yukardan aşapıya doğru yapacaksın diye görüntü o kadar kötü ki anlatamam çok kötüyüm druma güvendim istediğimi söyledim göğsümün alt kısmı aşağıda silikonlar resmen omuzlarımda duruyo
Sabırlı ol canım. İnecektir aşşagıya. Yani üstte kalması için doktorun yanlış yere cep açması lazım. Ameliyatta bakmıştır,kontrol etmiştir. Çok şişlik olunca protezi yukarı ittirmiştir. Doktorun ne öneriyorsa onu yap ve gözlemle. Bu süreç bir anda olacak birşey değil.Protez zamanla cebe oturacak ve yerleşecek. Şu an vücutta dışarı atmaya çalışıyor protezi,yabancı bir madde olarak görüyor çünkü.
Yani tabi görmeden net birşey diyemiyorumİşte bana yanlış yere cep açtı gibi geliyo çünkü meme başı. Ve mememin kendi dokusu aşağıda iken silikonlar yukarda duruyk ayrı bir şekilde top gibi
Atayım görüntüsünü sorun değil size direkt ama bilmiyorum nasıl atılıyoYani tabi görmeden net birşey diyemiyorum
Sana özel mesaj atayım canım. Oradan at,öyle güvenli olur.Atayım görüntüsünü sorun değil size direkt ama bilmiyorum nasıl atılıyo
Kızlar merhaba, 3 gün önce kas altı 350 cc damla silikon takıldı. Boyut büyük görünüyor ama ameliyat öncesi sıfır meme dokusuna sahiptim ve doktorum 3 boyutlu olarak ameliyat sonrası oluşacak görüntüyü de gösterdi ve buna karar verdik. Göğüs ağrısı, bel ağrısı, kol ağrısı zaten beklediğim durumlardı ama sabah yataktan kalkarken öyle bir ağırlık hissediyorum ki sanki her iki tarafa 10ar kg taş bağlanmış sıkıca. Bu durum normal mi geçecek mi sürekli orda fazlalık varmış gibi mi hissedeceğim konusunda daha önce yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
gecmis olsun gule gule kullan canimBanada dün takıldı pek sıcaklık hissi varmı sizde de
Teşekkürler ama çok mutsuzum çok yukarda ve çok köyü duruyo şu angecmis olsun gule gule kullan canim
Evet bugün bitti ama işte görüntüm çok kötü senin masıl ödem çok muBenim ağrım yok çok şukur sık dişini ilk dort gün bayagi agricak 10 gün içinde ağrı biter inşallah.
Halada yukarda yavas yavas aşağı incekmiş zaman alıyor telaş yapmaBenimde 4.günde geçti bugün 4.gün ancak bugğn de a gittim açtı baktı bir sorun görünmemesi ile beraber inanılmaz yukarda duruyo moralim çok bozuldu böyle yumkwtfa mı oluyo ilk yapıldıpında sizindr öyle mi oldu
Benim sol meme şişti içinde baloncuklar vardı sanki dokunduğumda yuvarlak elime geliyordu onlar yok oldu Hala da sol memede hafif şişlik var Dr normal diyor yarın randevum var sporcu sutyenini cikarttircakmis birde kesi izi için ilaç verecek bakalimBugün daha iyiyim ama o kadar ödemli ki çok kötü görünüyo yukarı doğru çıkık neredeyse ağzımdan çıkacak umarım düzelir dr bey ödem var düzelir oturur dedi ama
Benim iki ay bitti ama hala şiş ve sert sizce normal mi? Görüntüsü de tam olarak güzel değil bu beni tesirgin ediyor.12.000 odedim bende Ankaradayim agustos.da oldum 6 ay bitti
Benimde 4.günde geçti bugün 4.gün ancak bugğn de a gittim açtı baktı bir sorun görünmemesi ile beraber inanılmaz yukarda duruyo moralim çok bozuldu böyle yumkwtfa mı oluyo ilk yapıldıpında sizindr öyle mi oldu
Foto atabılırmısınız benım de bugun 11. GünümBenim sol meme şişti içinde baloncuklar vardı sanki dokunduğumda yuvarlak elime geliyordu onlar yok oldu Hala da sol memede hafif şişlik var Dr normal diyor yarın randevum var sporcu sutyenini cikarttircakmis birde kesi izi için ilaç verecek bakalim
İlaç için ne önerdi bana bepantol verdi sonrasında da silikon jel verdi ama almadım çünlü pepantol ü 2 hafa kullan dedi sonra silikonlı jel kullanacakmışım siliskar jel ismiBenim sol meme şişti içinde baloncuklar vardı sanki dokunduğumda yuvarlak elime geliyordu onlar yok oldu Hala da sol memede hafif şişlik var Dr normal diyor yarın randevum var sporcu sutyenini cikarttircakmis birde kesi izi için ilaç verecek bakalim
Benim de bir hafta aynı şekilde çok kötü konuştuğum tüm insanlar da düzelecek diyo inşallah düzelir bende bi umut bekliyorum,şimdi 2 ay bitti diyosun şiş demişsin ben de bir aya düzelir diye düşünüyordumBenim iki ay bitti ama hala şiş ve sert sizce normal mi? Görüntüsü de tam olarak güzel değil bu beni tesirgin ediyor.
Ameliyatlı hali mi 80c ameliyatsız hali miBende cok sütyen aldim sifirdan hepsini ama ilk zamanlar 80b almistim kücük gelmeye basladi suan 80c de tam oluyor cok almasaydim bastan okadar para verdim simdi giyemiyom kücük geliyolar ama olsun yinede üzülmedim hatta sevindim 80c istiyodum hep o yüzden
Canım contractubex günde 3 defa masaj yaparak yedirerek 3 ay devam etcekmisim sadece beyaz iz kalcakmis.İlaç için ne önerdi bana bepantol verdi sonrasında da silikon jel verdi ama almadım çünlü pepantol ü 2 hafa kullan dedi sonra silikonlı jel kullanacakmışım siliskar jel ismi