Silikon ameliyatı sonrası ağırlık hissi

Sabırlı ol canım. İnecektir aşşagıya. Yani üstte kalması için doktorun yanlış yere cep açması lazım. Ameliyatta bakmıştır,kontrol etmiştir. Çok şişlik olunca protezi yukarı ittirmiştir. Doktorun ne öneriyorsa onu yap ve gözlemle. Bu süreç bir anda olacak birşey değil.Protez zamanla cebe oturacak ve yerleşecek. Şu an vücutta dışarı atmaya çalışıyor protezi,yabancı bir madde olarak görüyor çünkü.

İşte bana yanlış yere cep açtı gibi geliyo çünkü meme başı. Ve mememin kendi dokusu aşağıda iken silikonlar yukarda duruyk ayrı bir şekilde top gibi

Halada yukarda yavas yavas aşağı incekmiş zaman alıyor telaş yapma

Bugün daha iyiyim ama o kadar ödemli ki çok kötü görünüyo yukarı doğru çıkık neredeyse ağzımdan çıkacak umarım düzelir dr bey ödem var düzelir oturur dedi ama
Benim sol meme şişti içinde baloncuklar vardı sanki dokunduğumda yuvarlak elime geliyordu onlar yok oldu Hala da sol memede hafif şişlik var Dr normal diyor yarın randevum var sporcu sutyenini cikarttircakmis birde kesi izi için ilaç verecek bakalim

Foto atabılırmısınız benım de bugun 11. Günüm

Kızlar fotolara nasıl bakılıyor veya bende foto koyabılrm.bugun benım 11. Gunum.dual plan 300cc takıldı.

İlaç için ne önerdi bana bepantol verdi sonrasında da silikon jel verdi ama almadım çünlü pepantol ü 2 hafa kullan dedi sonra silikonlı jel kullanacakmışım siliskar jel ismi

Benim iki ay bitti ama hala şiş ve sert sizce normal mi? Görüntüsü de tam olarak güzel değil bu beni tesirgin ediyor.
Benim de bir hafta aynı şekilde çok kötü konuştuğum tüm insanlar da düzelecek diyo inşallah düzelir bende bi umut bekliyorum,şimdi 2 ay bitti diyosun şiş demişsin ben de bir aya düzelir diye düşünüyordum

Ameliyatlı hali mi 80c ameliyatsız hali mi

İlaç için ne önerdi bana bepantol verdi sonrasında da silikon jel verdi ama almadım çünlü pepantol ü 2 hafa kullan dedi sonra silikonlı jel kullanacakmışım siliskar jel ismi
Canım contractubex günde 3 defa masaj yaparak yedirerek 3 ay devam etcekmisim sadece beyaz iz kalcakmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…