1 bucuk ay olmuş sen ameliyat olalı yumuşama durumu nasıl yumusadıkca hissetmemen gerekmez mi birde kas altı bu kadar hissediliyor mu benimki kas üstüMerhabalar. Bana kas altı koyuldu ve evet yataktan kalkarken ve oturduğum yerden kalkarken o ağrıları hissediyorum. Yaklaşık üç hafta sürdü. 23 Kasım’da ameliyat oldum hala silikonları fazlasıyla hissediyorum
Ben memelerime dokunuyorum kalktiktan sonra devamli elim onlarda görenler ne düşünüyor acabaBende öyle hissetme veya agirlik yokha bazen sirtüstü uzanirken kalkinca bi degisik bisiler oluyo o ayri
Bende sürekli evde öyleyim sürekli bakiyorum elliyorum dekolte giymek istiyom sürekli sütyen cikar giy felanB
Ben memelerime dokunuyorum kalktiktan sonra devamli elim onlarda görenler ne düşünüyor acaba
Sonradan sahip olunca böyle oluyor demek kiBende sürekli evde öyleyim sürekli bakiyorum elliyorum dekolte giymek istiyom sürekli sütyen cikar giy felanesimde garip garip beni izliyo
Bende sürekli evde öyleyim sürekli bakiyorum elliyorum dekolte giymek istiyom sürekli sütyen cikar giy felanesimde garip garip beni izliyo
Bende cok sütyen aldim sifirdan hepsini ama ilk zamanlar 80b almistim kücük gelmeye basladi suan 80c de tam oluyor cok almasaydim bastan okadar para verdim simdi giyemiyom kücük geliyolar ama olsun yinede üzülmedim hatta sevindim 80c istiyodum hep o yüzdenHahahahahah ayni ben. Benim 40 gun oldu hala elim sabah kalkarkalmaz memelerde. Sabahlari alt kisimlari hala acio. O agirlik hissi kalmadi cok ama o ilk 3 hafta ciplakken bile sutyen takmis gibi bi agirlik hissi vardi gecio sonra. Ve devamli sutyen alip deniyorum 30 tane olmustur aldifim sutyenler nasil durucam insallah dururum
Eee herhalde canim senelerce hep heves etmistikSonradan sahip olunca böyle oluyor demek ki
1 bucuk ay olmuş sen ameliyat olalı yumuşama durumu nasıl yumusadıkca hissetmemen gerekmez mi birde kas altı bu kadar hissediliyor mu benimki kas üstü
Gecmis olsun bir haftaya kalmaz eski haline dönersin insallahBen de dün 325 cc mentor yuvarlak silikon ile ameliyat oldum. Ameliyattan ilk çıktığımda hiç ağrım yoktu. Akşam saatlerinde ödem arttıkça sutyen baskısıyla ağrım oldu. Bugün daha yumuşak bir sutyene geçiş yaptı doktorum ve çok rahatladım. Henüz kendim yatıp kalkamıyorum. Hareketlerin kısıtlı olması, konuşurken nefes nefese kalmak, sürekli sırt üstü yatmak vs çok zor ama günler çabuk geçiyor. Oldu bitti bile diye seviniyorum :)
Çok teşekkür ederim. Bugün kendim yataktan kalkabildim. Hızlı iyileşiyor neyse kiGecmis olsun bir haftaya kalmaz eski haline dönersin insallah
Bende cok cabuk iyilestim herkesde baska oluyor bazilari aylarca cekiyorÇok teşekkür ederim. Bugün kendim yataktan kalkabildim. Hızlı iyileşiyor neyse ki
Kızlar merhaba, 3 gün önce kas altı 350 cc damla silikon takıldı. Boyut büyük görünüyor ama ameliyat önce) sıfır meme dokusuna sahiptim ve doktorum 3 boyutlu olarak ameliyat sonrası oluşacak görüntüyü de gösterdi ve buna karar verdik. Göğüs ağrısı, bel ağrısı, kol ağrısı zaten beklediğim durumlardı ama sabah yataktan kalkarken öyle bir ağırlık hissediyorum ki sanki her iki tarafa 10ar kg taş bağlanmış sıkıca. Bu durum normal mi geçecek mi sürekli orda fazlalık varmış gibi mi hissedeceğim konusunda daha önce yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Ben de dün 325 cc mentor yuvarlak silikon ile ameliyat oldum. Ameliyattan ilk çıktığımda hiç ağrım yoktu. Akşam saatlerinde ödem arttıkça sutyen baskısıyla ağrım oldu. Bugün daha yumuşak bir sutyene geçiş yaptı doktorum ve çok rahatladım. Henüz kendim yatıp kalkamıyorum. Hareketlerin kısıtlı olması, konuşurken nefes nefese kalmak, sürekli sırt üstü yatmak vs çok zor ama günler çabuk geçiyor. Oldu bitti bile diye seviniyorum :)