- 10 Temmuz 2018
- 221
- 100
Merhaba ödemler gittiginde sadece ust taraftaki sislikler, koltuk altlarinizdaki, gogus aranizdaki, silikonun etrafindaki abartili sislikler gidecek ve protezin sekli ortaya cikacak. Cok asiri bir kuculme olmamakla birlikte goruntu netlesiyor ve gogus sekliniz belirginlesiyor. 350 cc az bi cc degil bence fotografiniz varsa atin gorup yorumlayalim.Merhaba kızlar acil cvp lütfen ben 5 gün önce 350cc taktırdım daha doğrusu doktoruma büyük istiyorum dediğim halde kendi kafasına göre takmış kas üstü şu anki hali güzel ödemler geçince baya küçülüyor diyorlar küçülecekse boşa taktırmış bu acıyı boşa çekmiş oluyorum o zaman eski haline dönecek boyum 1.65 kilom 66 omuzlarım zaten genişti 350 cc kas üstü taktıran arkadaşlar nasıl çokmu küçük oluyor ödem geçince
Merhaba ödemler gittiginde sadece ust taraftaki sislikler, koltuk altlarinizdaki, gogus aranizdaki, silikonun etrafindaki abartili sislikler gidecek ve protezin sekli ortaya cikacak. Cok asiri bir kuculme olmamakla birlikte goruntu netlesiyor ve gogus sekliniz belirginlesiyor. 350 cc az bi cc degil bence fotografiniz varsa atin gorup yorumlayalim.
Buyuklugu vucudunuza gore iyi duruyor daha buyugu koltuk altlarinizdan tasma yapabilir bence hekiminiz omuz genisliginize gore en iyi tercihi yapmis zaten maksimumu koymustur emin olun daha buyugu sizi ilerde uzebilirdi :) fotograflarinizi albumler kismindan album olusturup yaparsaniz sadece takip ettiklerim diye tercih edin sizin takip ettiginiz kisiler gorecektir o sekilde sadece. Bu sekilfe herkes gorebilir bilginiz olsun
Bende büyük istemedim 166 boyum 66 kiloyum bende kas alti 350 cc yaptirdim çok kuculur mu kiMerhaba kızlar acil cvp lütfen ben 5 gün önce 350cc taktırdım daha doğrusu doktoruma büyük istiyorum dediğim halde kendi kafasına göre takmış kas üstü şu anki hali güzel ödemler geçince baya küçülüyor diyorlar küçülecekse boşa taktırmış bu acıyı boşa çekmiş oluyorum o zaman eski haline dönecek boyum 1.65 kilom 66 omuzlarım zaten genişti 350 cc kas üstü taktıran arkadaşlar nasıl çokmu küçük oluyor ödem geçince
Cıkartmada li süreç nasıl taktırdıktan sonraki gibi ağrı var mıArkadaslar merhaba ben kisa zaman once protez taktirip 2 hafta önce cikarttirdim. 28 yasindayim 20 yasindan beri en buyuk istegim protez taktirmakti. 28 yasinda taktirmak nasip oldu ama cok kötü bi tecrubeydi benim icin. O agirlik hissi hic kaybolmadi sabahlari uyanmak zulüm gibiydi ve bu cikartana kdr devam etti. Ben psikolojik olarak kabullenemedigim icin cikarttirdim. Fizyolojik olarak cok sukur bi sorun yasamadim zaten 2 ay durdugu icin belki de erkendi o tarz skintilar yasamak icin bilemiyorum. Takili kaldigi sure boyunca heo hastaydim bagisiklik sistemim zayifladi diye dusunuyorum basima gelmeyen saglik problemi kalmadi ve biri geciyor digeri basliyordu ne zaman ki cikarttik o gun rahata kavustum ben.
Taktirdiktan sonra ki ilk gunler gogusler normalden buyuk ve bicimsiz duruyor odemden dolayi. Kas alti 200 cc mentor takilmisti bana. Doktorumdan da cok memnundum. Ama 200 cc bile bende 300 kusur gibi durdu odemler indikten sonra bile buyuk kaldi. Birde sunu anladim cok zayif kadinlarda kas alti bile dogal durmuyor protez ben burdayim diye bagiriyor. Bende de oyle oldu ne yazik ki. Sabahlari kutuk gibi kalkiyordum mideme kadar sislik oluyordu. 1 ay gectikten sonra memenin birinde protez icerde oynamaya baslamisti egilip kalktikca icinde bsyler devamli saga sola kayiyor. Kol gucu gerektiren hareketlerde kasa baski uyguladikca icerde protez hareket ediyo gibi oluyor. Daha yasadigim bir cok sorun vardi ama dedigim gibi ben icimde yabanci cismi kabullenemedim ne yazik ki. Psikolojim bozuldu aynada ki sanki ben degildim her gun agliyordum bir an evvel cikarip kurtulmak istedim. Cok sukur ki oyle de oldu. Ben taktirmayi 8 sene istemis biri olarak operasyon oncesi hep agrilardan korktum. Yabanci bi cisme alisabilecek miyim korkusu aklima bile gelmemisti. Ama cok istedigin bisey bile ulastiginda ve yasadiginda aslinda istedigin kadar olamayabiliyormus. Hatta kabus dolu gunler yasatabiliyormus ne yazik ki.
Canım benim i de 350 kas altı bende görebilir iyim takip ederseniz
12.000 odedim bende Ankaradayim agustos.da oldum 6 ay bittiTeşekkür ederim
biraz aliyo canim 3.ayda falan oldu bendemerhaba, çok geçmiş olsun. Ben de 9 ocakta ameliyat oldum hala çok sert ve yukardalar. Ameliyattan once hiç meme dokum yoktu kas altı 300 cc yerleştirildi. Yukardan aşağı doğru bastırarak masaj verdi doktor. 20 gün oldu hala çok yukardalar inmeleri zaman alır mı?
korkma canım herkesin acı duvarü aynı degil ben 7 gun arac kullandim 10.gun ise basladim evde yalnizdim her isimi kendim yaptim yatagima C seklinde yastiklar dizdim arasinda uyudum korkma korkma rahat ol canimMarhaba arkadaşım ben de konu açtım dün ameliyat olmayı düşünüyorum hatta gün bile aldım doktorla ilgili şikayet okumadım hiç ancak gene de korku basınca Bi sorayım dedim çünkü doktorla ilgili yazılar konular hep eski tarih Olunca Bi de. Ama bu konuyu ben bilmiyordum protez takıldıktan sonrasında neler oluyor diye araştırmadan ilerledim hep ama bu konuya rastladım ilgi ile okudum bunların hepsi gerçek mi ya daha henüz olmadım 1 ay sonrası için gün aldım ama inanamadım şuan okuduklarıma doktor araştırırken ameliyat olanlar hiç böyle problemlerden bahsetmemişti. Korktum suan kararsız kaldım
deger canimmm agri herkeste ayni olmuyo doktorun agri kesicilerini iyi verdirsin hastanede evdede doktirun verdigi ilaclari düzenli saatinde ic cok yatma bol bol sivı tuket gez evde hiççç agtin olmuyo ben ameliyattan çiktim ilk kaldirma isleminde hensire ile kardesim destek verdi sonra yatagi oturur vaziyete aldim hastanede bile cok yatmadim su kahve ictim yurudum sabaha kadar ara ara uyudum hemsireler bile hayretle baktilar bana eeee o kadar istefigimiz birsey icinde acicik sikinti cekelim sonuc güzel 350 altini onermiyorum sma ödemler gidince kücücük kalmis gibi oluyor ben biraz daha dolgun istiyormusum onu anladimCevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim yani zorluklarının bu denli fazla olacağını sanmamıştım hiç kas altı yapacağını söyledi doktor ama burda yazılan olumsuz örnekleri okuyunca ister istemez zaten korkuyordum daha çok korktum sırf bu operasyon için bu foruma üye oldum daha yeniyim bende forumda korkmadım desem yalan olur iyi kötü hiç yoktan yumurta kadar bile olsa bu ağrıları çekmeye değer mi bilemedim şimdi
Geçmiş olsun öncelikle. Biraz zaman alıyor evet. Ama şöyle söyleyeyim yaza kadar herşey normale dönecek bu bir süreç ne yazıkki.merhaba, çok geçmiş olsun. Ben de 9 ocakta ameliyat oldum hala çok sert ve yukardalar. Ameliyattan once hiç meme dokum yoktu kas altı 300 cc yerleştirildi. Yukardan aşağı doğru bastırarak masaj verdi doktor. 20 gün oldu hala çok yukardalar inmeleri zaman alır mı?
Benimde ilk Dortgunum çok kötüydü 5.gün temizlik yaptım dinlene dinlene tabi 10 günde ağrı sizi bitti çok nadir sabahları kalkarken bi 5 dk taş koymuşlar gibi oldu çok şükür 18.gününe gircem şimdilik sırt üstü yatma konusundan başka sıkıntım yok ağrı sizilar bünyeye göre değişiyor gün geçtikçe azalcaklarKızlar merhaba, 3 gün önce kas altı 350 cc damla silikon takıldı. Boyut büyük görünüyor ama ameliyat öncesi sıfır meme dokusuna sahiptim ve doktorum 3 boyutlu olarak ameliyat sonrası oluşacak görüntüyü de gösterdi ve buna karar verdik. Göğüs ağrısı, bel ağrısı, kol ağrısı zaten beklediğim durumlardı ama sabah yataktan kalkarken öyle bir ağırlık hissediyorum ki sanki her iki tarafa 10ar kg taş bağlanmış sıkıca. Bu durum normal mi geçecek mi sürekli orda fazlalık varmış gibi mi hissedeceğim konusunda daha önce yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Banada dün takıldı pek sıcaklık hissi varmı sizde deBen de dün 325 cc mentor yuvarlak silikon ile ameliyat oldum. Ameliyattan ilk çıktığımda hiç ağrım yoktu. Akşam saatlerinde ödem arttıkça sutyen baskısıyla ağrım oldu. Bugün daha yumuşak bir sutyene geçiş yaptı doktorum ve çok rahatladım. Henüz kendim yatıp kalkamıyorum. Hareketlerin kısıtlı olması, konuşurken nefes nefese kalmak, sürekli sırt üstü yatmak vs çok zor ama günler çabuk geçiyor. Oldu bitti bile diye seviniyorum :)
Ağrı devam mı bana da dün 350 rakıldı ço ağrım var350 cc kas aĺti
Benim ağrım yok çok şukur sık dişini ilk dort gün bayagi agricak 10 gün içinde ağrı biter inşallah.Ağrı devam mı bana da dün 350 rakıldı ço ağrım var
Benimde 4.günde geçti bugün 4.gün ancak bugğn de a gittim açtı baktı bir sorun görünmemesi ile beraber inanılmaz yukarda duruyo moralim çok bozuldu böyle yumkwtfa mı oluyo ilk yapıldıpında sizindr öyle mi olduBenim ağrım yok çok şukur sık dişini ilk dort gün bayagi agricak 10 gün içinde ağrı biter inşallah.
Bugün daha iyiyim ama o kadar ödemli ki çok kötü görünüyo yukarı doğru çıkık neredeyse ağzımdan çıkacak umarım düzelir dr bey ödem var düzelir oturur dedi amaBenim ağrım yok çok şukur sık dişini ilk dort gün bayagi agricak 10 gün içinde ağrı biter inşallah.
Buradan cevap vermek istedimBugün daha iyiyim ama o kadar ödemli ki çok kötü görünüyo yukarı doğru çıkık neredeyse ağzımdan çıkacak umarım düzelir dr bey ödem var düzelir oturur dedi ama
İnşallah çünkü benim de öyle böyle yapamam bu şekildeGeçmiş olsun öncelikle. Biraz zaman alıyor evet. Ama şöyle söyleyeyim yaza kadar herşey normale dönecek bu bir süreç ne yazıkki.
öncelikle teşekkür ederim cvp için,inanılmaz yukarda lar zaten ameliyattan sonra takılan sütyen in üst kısmında yapışkan bant vat bugün dr masaj verdi yukardan aşapıya doğru yapacaksın diye görüntü o kadar kötü ki anlatamam çok kötüyüm druma güvendim istediğimi söyledim göğsümün alt kısmı aşağıda silikonlar resmen omuzlarımda duruyoBuradan cevap vermek istedim
Merak etme ilk zamanlar böyle olabilir. Bu durumu yaşayanlarda var yaşamayanlarda. Yani kimi zaman çok çok yukarıda olabiliyor. Anormal bir durum olursa doktor üst kısımdan elastik bandaj yapıp aşşagıya doğru baskı yaptırabiliyor.
Ödem muhakkak vardır ve zamanla o görüntü muhakkak düzelecek .