Silikon ameliyatı sonrası ağırlık hissi

Evet bende arastirdim onlarin bazilari psikolojik olmakla birlikte cogunlugu fizyilojik ne yazik ki.

Bu arada breast implant illnes zaten meme protezi hastaligi demek protezin kiside saglik sorunlarina sebebiyet vermesi demek. Yurt disinda 55 milyon kadin ayni hastaliklari birbrlerine benzer semptomlari yasiyor ve protezleri cikardiktan sonra saglik sorunlarinin gectigini soyluyor. Ne yasik ki bazilari protezin etrafinda olusan kapsulde sivi birikmesi sonucu ALCL (buyuk hucreli lenfoma) kanserine yakalaniyor. Bunlar gercekler. Bu 55 milyon tane kadinin facebookta gruplari da var. Hepsi gercek kisiler yasadiklarini bir bir anlatiyolar.

Tabii ben aksini iddaa etmedim zaten. Benim çevremde 10 senedir protezinden memnun olan da var. Ben de 1 hafta olmasına rağmen inanılmaz hızlı iyileşiyorım ve hiçbir sorunum yok psikolojik veya diğer türlü. O yüzden anlayamıyorum rahatsızlığı. Umarım daha fazla kimse bu duruma düşmez diyelim.

Bu arada breast implant illness ın türkçesinin o demek olduğunu biliyorum zaten. Tıpta kanıtlanmış bir hastalık değil demek istedim. Bu bilgiyi de doktorların ve hastaların bu hastalık üzerine açıklama yaptıkları video ve açıklamaları araştırırken edinmiştim.

Aynen oyle hayirli olsun sizin icinde :) iyilesme surecinde bende cabuk toparlanmistim 3.gun saclarimi toplamistim kendi kendime yataktan kalkabilmiyordum 1 hafta sonra ise baslamistim. Taktirmadan once burda bazi kisilerin yazdiklarini okuyunca cok korkmustum 1 ay kapi acamadim kalkamadim vs ama herkesin agri esigi iyilesme sureci farkli oluyor. Ama tabi 1 ay kadar bir surec agrilar yasaniyor ama dayanilmayacak seyler degil. Diger konuda da cok haklisiniz senelerce kullanip memnun olanlar da var belki de kisinin bagisik sistemi ile alakalidir kiminin ki kuvvetlidir kiminin ki daha hassastir o konu hakkinda ne yazik ki tibbi bilgim yok.

Çok haklısın, sağlığınız ve rahatınız yerinizdeyse gerisi teferruat. Tekrar çok geçmiş olsun

Merhabalar ya hala kafam o kadar karışık ki hem istiyorum hem korkuyorum emin olamıyorum hiç aranızda böyle yıllar geçtiği halde hisseden rahatsızlık yarattığını düşünenler var mı? Güzel durması ayrı psikolojik olarak insanı düzeltiyor Evet değer diyor bir anda insan ama rahatsız etmesi de ayrı bir sıkıntı. Değer mi bilemedim çok kararsız kaldım ne yapmam gerektiğini ne düşünmem gerektiğini inanın hiç bilmiyorum ya. Ben sonrasını düşünmeden istedim hep ama yabancı Bi cisme alışma süreci olacağını kestiremedim düşünmedim hiç Bi konuyu okuyana kadar

Bugün 4 hafta oldu ve çok iyiyim. 2. Haftadan sonra hızla azalmaya başladı şikayetler. Ağırlık hissine doktorum yaklaşık 1 ay sürer demişti ve gerçekten de artık hiç zorlanmıyorum kalkmakta. Hissizlik ve ara ara minik dereceli batmalar oluyor tabi ama ilk haftası zor geçenler bilir o kadarı önemsenecek şeyler gibi gelmiyor sonradan

Protez dışında başka çözüm yolu yokmu büyütme için ben çok korkuyorum alışamam diye ağrılardan da geçtim Bi arkadaşla konuştuk sağolsun deneyimlerini anlattı ama çok korkuyorum ya

Protez dışında başka çözüm yolu yokmu büyütme için ben çok korkuyorum alışamam diye ağrılardan da geçtim Bi arkadaşla konuştuk sağolsun deneyimlerini anlattı ama çok korkuyorum ya
Benim göğüs dokum sıfırdı, yani başka yolu yoktu olmayan bişeyi büyütemeyeceğim için. Sizinki nasıl bilmiyorum ama masaj veya internette gördüğümüz kremler güvenilir gelmiyor bana. Evet ilk birkaç hafta zor, o da kas altı olursa. Ama sonrasında değdi diyorsunuz. Sonuçta yıllarca çift destekli sütyenlerle gezmişken, dekolte giyemeyip çekinmişken birden sütyensiz gezme şansınız oluyor

Bir de eğer vücutta yağ fazlaysa göğsünüze enjekte edilebiliyor sanırım fazla olan yerlerden alınıp ama pek bilgi sahibi değilim o konuda, protez taktıranların büyük çoğunluğu fazla zayıf olup bu sebepten göğüsleri büyümediği için taktıran kişiler, yani vücut tipinize göre o şekilde de araştırma yapabilirsiniz

Ben zayıfım baya 48 49 kg arasındayım 168 boy vücut yapım ince çok zayıfım. Öncesinde gebelik ve emzirme öncesinde iyiydi dokum da vardı bana da yetiyordu hatta emzirme dönemlerinde o kadar büyüdü ki hayatımda o kadar büyük göğüsüm olmadı hep küçüktü o zamanlar hep öyle kalacak diye korktum ben büyük bişey istemiyorum sadece olsun istiyorum şuan dümdüzüm kas altı yapılacak dedi doktor meme başından kesi ile o kadar güvenim eksildi ki kendime o yüzden sonunu düşünmeden evet istiyorum dedim ama Bi kaç arkadaşla konuştum avantajları kadar dez avantajları da var korkuyorum sonunu düşünmeye başladım hissediliyormuş memenin içinde protez alışabilir miyim bilmiyorum Bi de çıkartmak zorunda kalırsam alışamaz da en büyük korkum o olmaya başladı değiyor mu gerçekten

Benim de olmadan önce en büyük korkum hisseder miyim yabancı madde gibi gelir miydi, sonra bir gün kadınlar kulübünde hangi başlıkta hatırlamıyorum birisi onlar benim göğüslerim diye bir yorum yapmıştı, onu görünce cesaret aldım ve karar verdim. Şu an ben de öyle durduğum yerde bir fazlalık hissetmiyorum açıkçası. Şu an biraz da sertlik var tabi yeni olduğu için, 3-5 ay sonrası nasıl olur bilemem. Ama şimdilik sadece tam 90 derece yan yatarsam biraz hissediyorum, ki bence şu aşamada o kadarı da normaldir. Zamanla onun da geçeceğini düşünüyorum. İlk haftalarda sorsanız mecbur değilseniz yaptırmayın derdim, ama şu an diyorum ki hiç beklemeyin güvendiğiniz bir doktor bulduysanız yaptırın hemen. Çünkü bir kadın olarak dümdüz gezmek o kadar zor ki sadece biz birbirimizi anlarız bu konuda

Orası öyle tabi peki sizin kaç cc kondu ve doktorunuz kimdi ben doktordan eminim iyi bir prof ama kendimden emin değilim ya

Bende dün ameliyat oldum 16 yıl sonra muradına erdim allahım bir an önce 1 ay olsa da ağrılar sizilar geçse

Merhaba kızlar acil cvp lütfen ben 5 gün önce 350cc taktırdım daha doğrusu doktoruma büyük istiyorum dediğim halde kendi kafasına göre takmış kas üstü şu anki hali güzel ödemler geçince baya küçülüyor diyorlar küçülecekse boşa taktırmış bu acıyı boşa çekmiş oluyorum o zaman eski haline dönecek boyum 1.65 kilom 66 omuzlarım zaten genişti 350 cc kas üstü taktıran arkadaşlar nasıl çokmu küçük oluyor ödem geçince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…