Silikon ameliyatı sonrası ağırlık hissi

tamamen normale donmesi icin dedim eminim 1-2 haftaya normal hayatiniza donmeye baslarsiniz yavastan ama farkli bir durum oldugunu dusunuyorsaniz doktorunuza danisin derim
Doktorum göğüs dokusuyla alakali oldugunu söykedi nadirde olsa yasaniyormus.protez ve dokunun uyum saglamasi icin biraz zaman gerekiyormus

2019 kasım 6 2020 şubat 13 valla zor bir süreçti benim için.ama gecti gitti simdi memelerimle aşk yaşıyorum
Bende 24 subatta oldum sizden 10 gün sonra.benim goğuslerimdede görüntü güzel ama maalesef ask yasayamiyoruminsallah bende en kisa zamanda sizin gbi birilerini teselli edecek mutlu msjlar yazabilirim

Merhaba bende 12 gün önce dikleştirme ve protez ameliyatı oldum sabahları aynı sorunu bende yaşıyorum siz nasıl oldunuz acaba

Bende iki gün önce 325 CC yi cikarttirip 425 CC taktırdım ama küçük görünüyor çok üzülüyorum siz kaç CC taktırdınız foto atar mısınız

Bende iki gün önce 325 CC yi cikarttirip 425 CC taktırdım ama küçük görünüyor çok üzülüyorum siz kaç CC taktırdınız foto atar mısınız
Benim 350 cc ama benim vucuduma agir geldi simdi fizik tedavi+nöral terapi+kuru iğneleme+ozon tedavisi goruyorum.eger sonuc alamazsam kucultturcem.bence buyuklugune degilde boyun ve omuz kaslarinizin tasiyip tasiyamacagini dusunun derim.

Benim 350 cc ama benim vucuduma agir geldi simdi fizik tedavi+nöral terapi+kuru iğneleme+ozon tedavisi goruyorum.eger sonuc alamazsam kucultturcem.bence buyuklugune degilde boyun ve omuz kaslarinizin tasiyip tasiyamacagini dusunun derim.
Bir foto atar mısınız özelden bende atayım size

Banucum 3. ameliyat için karar verdinmi? Olursan Antalyada mı olacaksın Istanbulda mı. Inşallah bu tedavi sonuc verir ama her durumda değiştiricem protezleri diyordun diye hatırlıyorum.

Banucum 3. ameliyat için karar verdinmi? Olursan Antalyada mı olacaksın Istanbulda mı. Inşallah bu tedavi sonuc verir ama her durumda değiştiricem protezleri diyordun diye hatırlıyorum.
Valla daral geldi canim.Zaten tedavi bitmeden 3.ameliyata izin yok.tedavi bitiminde antrenmaara basliycam kaslari tekrar kuvvetlendirmek icin ozellikle ön omuz yan omuzu.daha sonra doktor tekrar gozden gecirip karar verecek ameliyat durumuna.doktor dedigimde cerrahim degil fiziktedavi doktoru.ona gore bi plan yapicam mecburen.

Cok gecmis olsun insallah iyi olacak canım.

Günaydın kızlar, bu sabah canım sıkkın, meme dikleştirmeden memnunum ama kol germe ameliyatım beni mutsuz ediyor, korseyi çıkardığımda, kollarımın altında deriler sallanıyor, hiç sıkı değil, özellikle sol kolum beni çok üzüyor, el sallama yapınca dalga dalga sallanıyor, daha 20 gün oldu, sarktı desem sarkmaz, kilo verdim desem, büyük bir kilo kaybı gerekir. Niye böyle oldu bilmiyorum , çok mutsuzum. Şişler indi, liposuction da yapıldı yani. Ödem fazla yok. Sağ kolumda tek dikiş yerinden seroma akıntısı devsm ediyor, ne zaman biter bilmiyorum. Bunları yaşayan var mı? Yarın Dr kontrolüm var, ona göstereceğim. Bir daha ameliyatı maddi olarak zaten kaldıramam gerçi Dr, ücretsiz revizyon sözü vermişti ama şu anda şokta gibiyim, yapar mı, sözünde durur mu bilmiyorum. Korseyi takıyorum hala. Offff, moralim sıfır.

Bi sey sorucam ne zamana kadar cift yastik boyle hafif dik yattiniz. Ben hala cift yastik yatiyorum cok sıkıldım.bu durumdan...
Bende 6 ay önce oldum hala çift yastık ile yatıyorum, sol mememin koltuk altına doğru bir rahatsızlık hissi var bir süre iyileştim diye üstün yattım ondan olabilir mi diye düşünüyorum doktorum yılbasından sonra kontrol edecek merak ettim böyle bir probleminiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…