Silikon ameliyatı sonrası ağırlık hissi

canim normal 6 ay sabredin yumusayacak gececek bizde yasadik normal masaja devam

Herkese selam :) ben de 3 gün önce oldum 350cc kas üstü.. aslında zayıfım ama doktorum meme dokumu yeterli buldu.. umarım çok küçük olmaz ödem sonrası.. doğal olması konusunda hemfikirdik zaten..
Kasüstü olmasına rağmen baya ağrı çektim ben.. hem taş gibi ağır hem de sırtım çok ağardı yatarken.. ara ara da sızlamalar devam.. dün sargımı biraz gevşetti nazlıymışım ben
bu sargılar ne zaman çıkıyor ?
Benzer bi örnek varsa Benimle foto paylaşabilir mi? (Benim boy 1,72 kilo 62)

Kol agriniz ne durumda 6.gunum cok fazla kaldiramiyorum. Korkuyorm ne zaman duzelecek diye

Merhaba b Merhaba ben kas alti oldum su an 6.gunum ve kollarimi tamamen yukari kaldramiyorm ne zman tamamen duzeliyor egzersiz yapmam gerekiyor mu

Merhaba
canim 6 ay bitti 300 cc kas alti 164 67 kg tel.de suan yok fotom
Merhaba. 325 cc kas alti oldum. Bugun 6.gunum agrilar belirli derecede azaldi sadece yatip kalkmakta annemden yardim aliyorum. Kollarim cok agriyor tamamen yukari kaldramiyorum aciyor ve korkuyorum ne yapmam lazm sizin tam olarak ne zman duzeldi. Forumda yeniyim tam. Bilmiyorm siteyi her yere yazmis olabilirm

Kol agriniz ne durumda 6.gunum cok fazla kaldiramiyorum. Korkuyorm ne zaman duzelecek diye
Kol agrım yok suan 2. Haftayım.
Kol agrım yok yanı hıc bı agrım kalmadı.kolları kaldırabılırım ama zorlamıyorum.14.gunum.normal hayatıma domdum.bırde bebegım var 1 bucuk yasında.tek sıkıntım kucagıma almam yasak.foto atarmısın

Merhaba, benim de yarın 6. Günüm ve benim de kol hareketlerim kısıtlı. Üst giyerken bile yardım alıyorum. Kalkarken sırttan destek alıyorum. Daha sargım açılmadı. Hafif kas agrısı devam, Zamanla hepsi geçecek bence.. dinlenmeye devam

Insallah bi an once gecer bebegini kucagina alabilirsin su an foto atamiyorum malesef. Bende 14.gunlere bi gelebilsem rahatlycam gunler gecmek blmiyor sanki

Bende ayni durumdayim ptesi derse gitmem gerek umarim duzelir psikolojik mi anlamadim ama kol kaldrdikca boyle icinde oynadigi hissi rahatsiz ediyor.kol oyle kalir daha kaldramam diye de korkuyorm zorlamak da istwmiyorum yanlis bise flan yaparim aman allah.. Benim sargim 3.gun acildi sıkı bi sporcu sutyeni giydim. Beklemedeyim insallah gecer bi an once. Ne zormus ya

Canım benim de bugün açıldı.. gerçekten zormuş.. ama geçecek ben de Pazartesi işe gideceğim allah yardımcımız olsun..
Benim şu an füze gibiler ve taş gibi zamanla doğallaşır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…