- 15 Ocak 2019
- 77
- 20
- 42
Yukleyemiyorum daha sonra yine deneyeyim özeldenFoto atabılırmısınız benım de bugun 11. Günüm
Ben de sizi izledim ama fotolar gorunmuo galıbaYukleyemiyorum daha sonra yine deneyeyim özelden
canim normal 6 ay sabredin yumusayacak gececek bizde yasadik normal masaja devamBenim de bir hafta aynı şekilde çok kötü konuştuğum tüm insanlar da düzelecek diyo inşallah düzelir bende bi umut bekliyorum,şimdi 2 ay bitti diyosun şiş demişsin ben de bir aya düzelir diye düşünüyordum
Ameliyatli hali tabiki yoksa öncesi olsa yaptirmazdimAmeliyatlı hali mi 80c ameliyatsız hali mi
sitede duzenleme varmis bir sure fotolar gıtünmeyecekmis yeni fotoda atamayacakmisizKızlar fotolara nasıl bakılıyor veya bende foto koyabılrm.bugun benım 11. Gunum.dual plan 300cc takıldı.
Foto atarmısın bana kaç cc takıldı.boyun kilon kaç.ne kadar oldu amelıyat olalısitede duzenleme varmis bir sure fotolar gıtünmeyecekmis yeni fotoda atamayacakmisiz
Kız 80c öyle büyük Bi beden değil o yüzden merak ettim :))Ameliyatli hali tabiki yoksa öncesi olsa yaptirmazdim
Bana göre büyükKız 80c öyle büyük Bi beden değil o yüzden merak ettim :))
İyi yapmışsın canm biraz minyonsan 80güzel durur:))Bana göre büyükvuduma göre tam uyumlu asiri büyük istememistim zaten dogalliktan yanayim
canim 6 ay bitti 300 cc kas alti 164 67 kg tel.de suan yok fotomFoto atarmısın bana kaç cc takıldı.boyun kilon kaç.ne kadar oldu amelıyat olalı
Suanda ceksen merk edıorum benımde 300cc takıldıcanim 6 ay bitti 300 cc kas alti 164 67 kg tel.de suan yok fotom
Kol agriniz ne durumda 6.gunum cok fazla kaldiramiyorum. Korkuyorm ne zaman duzelecek diyeKızlar merhaba, 3 gün önce kas altı 350 cc damla silikon takıldı. Boyut büyük görünüyor ama ameliyat öncesi sıfır meme dokusuna sahiptim ve doktorum 3 boyutlu olarak ameliyat sonrası oluşacak görüntüyü de gösterdi ve buna karar verdik. Göğüs ağrısı, bel ağrısı, kol ağrısı zaten beklediğim durumlardı ama sabah yataktan kalkarken öyle bir ağırlık hissediyorum ki sanki her iki tarafa 10ar kg taş bağlanmış sıkıca. Bu durum normal mi geçecek mi sürekli orda fazlalık varmış gibi mi hissedeceğim konusunda daha önce yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Merhaba ben kas alti oldum su an 6.gunum ve kollarimi tamamen yukari kaldramiyorm ne zman tamamen duzeliyor egzersiz yapmam gerekiyor muMerhaba ben ameliyat olalı yaklaşık 1 yıl oluyor. Ankara’da Dr Volkan Tayfur yaptı ameliyatımı dual plan 310 cc yuvarlak protez kullanıldı ayrıca koltuk altı kesisi ile yapıldı. Genelde yumuşama merak ediliyor benimde ameliyat olmadan önce en çok merak ettiğim şey buydu. İlk 6 ay çok ciddi bir yumuşama olmuyor yani bende öyle oldu 6 aydan sonra (tabiki aşamalı olarak) normal göğüs dokusu. Diğer merak edilen konu da protez ele geliyormu? Bir başkası dokunduğunda anlayamaz ama biz bildiğimiz için arayıp buluyoruz protezi. Yoksa dışardan anlaşılacak birşey değil tabi kas altı yapılmışsa. Başka sorularınız olursa yardımcı olmak isterim. Bir de yaptırmak isteyen ama cesaret edemeyenler varsa kesinlikle hiç düşünmeyin. Ben çok memnunum keşke daha önce yaptırsaydım. Doktorumdan da çok memnunum tavsiye ederim arkadaşlar.
Merhaba. 325 cc kas alti oldum. Bugun 6.gunum agrilar belirli derecede azaldi sadece yatip kalkmakta annemden yardim aliyorum. Kollarim cok agriyor tamamen yukari kaldramiyorum aciyor ve korkuyorum ne yapmam lazm sizin tam olarak ne zman duzeldi. Forumda yeniyim tam. Bilmiyorm siteyi her yere yazmis olabilirmcanim 6 ay bitti 300 cc kas alti 164 67 kg tel.de suan yok fotom
Kol agrım yok suan 2. Haftayım.Kol agriniz ne durumda 6.gunum cok fazla kaldiramiyorum. Korkuyorm ne zaman duzelecek diye
Kol agrım yok yanı hıc bı agrım kalmadı.kolları kaldırabılırım ama zorlamıyorum.14.gunum.normal hayatıma domdum.bırde bebegım var 1 bucuk yasında.tek sıkıntım kucagıma almam yasak.foto atarmısınMerhaba
Merhaba. 325 cc kas alti oldum. Bugun 6.gunum agrilar belirli derecede azaldi sadece yatip kalkmakta annemden yardim aliyorum. Kollarim cok agriyor tamamen yukari kaldramiyorum aciyor ve korkuyorum ne yapmam lazm sizin tam olarak ne zman duzeldi. Forumda yeniyim tam. Bilmiyorm siteyi her yere yazmis olabilirm
Merhaba, benim de yarın 6. Günüm ve benim de kol hareketlerim kısıtlı. Üst giyerken bile yardım alıyorum. Kalkarken sırttan destek alıyorum. Daha sargım açılmadı. Hafif kas agrısı devam, Zamanla hepsi geçecek bence.. dinlenmeye devamMerhaba
Merhaba. 325 cc kas alti oldum. Bugun 6.gunum agrilar belirli derecede azaldi sadece yatip kalkmakta annemden yardim aliyorum. Kollarim cok agriyor tamamen yukari kaldramiyorum aciyor ve korkuyorum ne yapmam lazm sizin tam olarak ne zman duzeldi. Forumda yeniyim tam. Bilmiyorm siteyi her yere yazmis olabilirm
Insallah bi an once gecer bebegini kucagina alabilirsin su an foto atamiyorum malesef. Bende 14.gunlere bi gelebilsem rahatlycam gunler gecmek blmiyor sankiKol agrım yok suan 2. Haftayım.
Kol agrım yok yanı hıc bı agrım kalmadı.kolları kaldırabılırım ama zorlamıyorum.14.gunum.normal hayatıma domdum.bırde bebegım var 1 bucuk yasında.tek sıkıntım kucagıma almam yasak.foto atarmısın
Bende ayni durumdayim ptesi derse gitmem gerek umarim duzelir psikolojik mi anlamadim ama kol kaldrdikca boyle icinde oynadigi hissi rahatsiz ediyor.kol oyle kalir daha kaldramam diye de korkuyorm zorlamak da istwmiyorum yanlis bise flan yaparim aman allah.. Benim sargim 3.gun acildi sıkı bi sporcu sutyeni giydim. Beklemedeyim insallah gecer bi an once. Ne zormus yaMerhaba, benim de yarın 6. Günüm ve benim de kol hareketlerim kısıtlı. Üst giyerken bile yardım alıyorum. Kalkarken sırttan destek alıyorum. Daha sargım açılmadı. Hafif kas agrısı devam, Zamanla hepsi geçecek bence.. dinlenmeye devam
Canım benim de bugün açıldı.. gerçekten zormuş.. ama geçecekBende ayni durumdayim ptesi derse gitmem gerek umarim duzelir psikolojik mi anlamadim ama kol kaldrdikca boyle icinde oynadigi hissi rahatsiz ediyor.kol oyle kalir daha kaldramam diye de korkuyorm zorlamak da istwmiyorum yanlis bise flan yaparim aman allah.. Benim sargim 3.gun acildi sıkı bi sporcu sutyeni giydim. Beklemedeyim insallah gecer bi an once. Ne zormus ya