- 24 Ocak 2019
- 4
- 0
- 33
*kas zarının altı pardon. Yanlış anlattım :) evet biri dokunda sahte olduğunu hemen anlayacak
Sizden de bilgi istiyorum :) nerede yaptırdınız söylenilenler gibi pahalı mı. öğretmenim tatildeyken yaptırsam iyi olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
*kas zarının altı pardon. Yanlış anlattım :) evet biri dokunda sahte olduğunu hemen anlayacak
Ben doktorundan hiç memnun kalmadım önermesem daha iyi :)) 9500 TL ödeyecektim 10800 aldılar, fiyatlar hep değişiyor.Sizden de bilgi istiyorum :) nerede yaptırdınız söylenilenler gibi pahalı mı. öğretmenim tatildeyken yaptırsam iyi olacak
Merhaba ben antalyada oldum ameliyatımı çok memnunum. Benim de özgüven eksikliğim vardı. Sizi çok iyi anlıyorum. Ben 11.000 ödedim hastane, korse, ameliyat herşey dahil.Merhaba siz hangi şehirdesiniz yardımcı olun bana çok mu pahalı bu ameliyat. sütyenimi çıkaramıyorum artık güvenim gitti
Merhaba bende ankaradayım ne kadar bi ücret ödedinizMerhaba ben ameliyat olalı yaklaşık 1 yıl oluyor. Ankara’da Dr Volkan Tayfur yaptı ameliyatımı dual plan 310 cc yuvarlak protez kullanıldı ayrıca koltuk altı kesisi ile yapıldı. Genelde yumuşama merak ediliyor benimde ameliyat olmadan önce en çok merak ettiğim şey buydu. İlk 6 ay çok ciddi bir yumuşama olmuyor yani bende öyle oldu 6 aydan sonra (tabiki aşamalı olarak) normal göğüs dokusu. Diğer merak edilen konu da protez ele geliyormu? Bir başkası dokunduğunda anlayamaz ama biz bildiğimiz için arayıp buluyoruz protezi. Yoksa dışardan anlaşılacak birşey değil tabi kas altı yapılmışsa. Başka sorularınız olursa yardımcı olmak isterim. Bir de yaptırmak isteyen ama cesaret edemeyenler varsa kesinlikle hiç düşünmeyin. Ben çok memnunum keşke daha önce yaptırsaydım. Doktorumdan da çok memnunum tavsiye ederim arkadaşlar.
Kızlar merhaba, 3 gün önce kas altı 350 cc damla silikon takıldı. Boyut büyük görünüyor ama ameliyat öncesi sıfır meme dokusuna sahiptim ve doktorum 3 boyutlu olarak ameliyat sonrası oluşacak görüntüyü de gösterdi ve buna karar verdik. Göğüs ağrısı, bel ağrısı, kol ağrısı zaten beklediğim durumlardı ama sabah yataktan kalkarken öyle bir ağırlık hissediyorum ki sanki her iki tarafa 10ar kg taş bağlanmış sıkıca. Bu durum normal mi geçecek mi sürekli orda fazlalık varmış gibi mi hissedeceğim konusunda daha önce yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
11 bin ödedimMerhaba bende ankaradayım ne kadar bi ücret ödediniz
Teşekkür ederim11 bin ödedim
merhaba ben konyada devlet hastanesinde 6bine oldum silikon+sutyen+hastane masraflariSizden de bilgi istiyorum :) nerede yaptırdınız söylenilenler gibi pahalı mı. öğretmenim tatildeyken yaptırsam iyi olacak
Merhaba ben ameliyat olalı yaklaşık 1 yıl oluyor. Ankara’da Dr Volkan Tayfur yaptı ameliyatımı dual plan 310 cc yuvarlak protez kullanıldı ayrıca koltuk altı kesisi ile yapıldı. Genelde yumuşama merak ediliyor benimde ameliyat olmadan önce en çok merak ettiğim şey buydu. İlk 6 ay çok ciddi bir yumuşama olmuyor yani bende öyle oldu 6 aydan sonra (tabiki aşamalı olarak) normal göğüs dokusu. Diğer merak edilen konu da protez ele geliyormu? Bir başkası dokunduğunda anlayamaz ama biz bildiğimiz için arayıp buluyoruz protezi. Yoksa dışardan anlaşılacak birşey değil tabi kas altı yapılmışsa. Başka sorularınız olursa yardımcı olmak isterim. Bir de yaptırmak isteyen ama cesaret edemeyenler varsa kesinlikle hiç düşünmeyin. Ben çok memnunum keşke daha önce yaptırsaydım. Doktorumdan da çok memnunum tavsiye ederim arkadaşlar.
merhaba, çok geçmiş olsun. Ben de 9 ocakta ameliyat oldum hala çok sert ve yukardalar. Ameliyattan once hiç meme dokum yoktu kas altı 300 cc yerleştirildi. Yukardan aşağı doğru bastırarak masaj verdi doktor. 20 gün oldu hala çok yukardalar inmeleri zaman alır mı?Merhaba ben ameliyat olalı yaklaşık 1 yıl oluyor. Ankara’da Dr Volkan Tayfur yaptı ameliyatımı dual plan 310 cc yuvarlak protez kullanıldı ayrıca koltuk altı kesisi ile yapıldı. Genelde yumuşama merak ediliyor benimde ameliyat olmadan önce en çok merak ettiğim şey buydu. İlk 6 ay çok ciddi bir yumuşama olmuyor yani bende öyle oldu 6 aydan sonra (tabiki aşamalı olarak) normal göğüs dokusu. Diğer merak edilen konu da protez ele geliyormu? Bir başkası dokunduğunda anlayamaz ama biz bildiğimiz için arayıp buluyoruz protezi. Yoksa dışardan anlaşılacak birşey değil tabi kas altı yapılmışsa. Başka sorularınız olursa yardımcı olmak isterim. Bir de yaptırmak isteyen ama cesaret edemeyenler varsa kesinlikle hiç düşünmeyin. Ben çok memnunum keşke daha önce yaptırsaydım. Doktorumdan da çok memnunum tavsiye ederim arkadaşlar.
ortalama 4 hafta gibi bir sürede inmeler olurmerhaba, çok geçmiş olsun. Ben de 9 ocakta ameliyat oldum hala çok sert ve yukardalar. Ameliyattan once hiç meme dokum yoktu kas altı 300 cc yerleştirildi. Yukardan aşağı doğru bastırarak masaj verdi doktor. 20 gün oldu hala çok yukardalar inmeleri zaman alır mı?
İçimi rahatlattınız son beş gündür sürekli bunu kafama takıyordum.ortalama 4 hafta gibi bir sürede inmeler olur
merhaba, çok geçmiş olsun. Ben de 9 ocakta ameliyat oldum hala çok sert ve yukardalar. Ameliyattan once hiç meme dokum yoktu kas altı 300 cc yerleştirildi. Yukardan aşağı doğru bastırarak masaj verdi doktor. 20 gün oldu hala çok yukardalar inmeleri zaman alır mı?
Arkadaslar merhaba ben kisa zaman once protez taktirip 2 hafta önce cikarttirdim. 28 yasindayim 20 yasindan beri en buyuk istegim protez taktirmakti. 28 yasinda taktirmak nasip oldu ama cok kötü bi tecrubeydi benim icin. O agirlik hissi hic kaybolmadi sabahlari uyanmak zulüm gibiydi ve bu cikartana kdr devam etti. Ben psikolojik olarak kabullenemedigim icin cikarttirdim. Fizyolojik olarak cok sukur bi sorun yasamadim zaten 2 ay durdugu icin belki de erkendi o tarz skintilar yasamak icin bilemiyorum. Takili kaldigi sure boyunca heo hastaydim bagisiklik sistemim zayifladi diye dusunuyorum basima gelmeyen saglik problemi kalmadi ve biri geciyor digeri basliyordu ne zaman ki cikarttik o gun rahata kavustum ben.
Taktirdiktan sonra ki ilk gunler gogusler normalden buyuk ve bicimsiz duruyor odemden dolayi. Kas alti 200 cc mentor takilmisti bana. Doktorumdan da cok memnundum. Ama 200 cc bile bende 300 kusur gibi durdu odemler indikten sonra bile buyuk kaldi. Birde sunu anladim cok zayif kadinlarda kas alti bile dogal durmuyor protez ben burdayim diye bagiriyor. Bende de oyle oldu ne yazik ki. Sabahlari kutuk gibi kalkiyordum mideme kadar sislik oluyordu. 1 ay gectikten sonra memenin birinde protez icerde oynamaya baslamisti egilip kalktikca icinde bsyler devamli saga sola kayiyor. Kol gucu gerektiren hareketlerde kasa baski uyguladikca icerde protez hareket ediyo gibi oluyor. Daha yasadigim bir cok sorun vardi ama dedigim gibi ben icimde yabanci cismi kabullenemedim ne yazik ki. Psikolojim bozuldu aynada ki sanki ben degildim her gun agliyordum bir an evvel cikarip kurtulmak istedim. Cok sukur ki oyle de oldu. Ben taktirmayi 8 sene istemis biri olarak operasyon oncesi hep agrilardan korktum. Yabanci bi cisme alisabilecek miyim korkusu aklima bile gelmemisti. Ama cok istedigin bisey bile ulastiginda ve yasadiginda aslinda istedigin kadar olamayabiliyormus. Hatta kabus dolu gunler yasatabiliyormus ne yazik ki.
Marhaba arkadaşım ben de konu açtım dün ameliyat olmayı düşünüyorum hatta gün bile aldım doktorla ilgili şikayet okumadım hiç ancak gene de korku basınca Bi sorayım dedim çünkü doktorla ilgili yazılar konular hep eski tarih Olunca Bi de. Ama bu konuyu ben bilmiyordum protez takıldıktan sonrasında neler oluyor diye araştırmadan ilerledim hep ama bu konuya rastladım ilgi ile okudum bunların hepsi gerçek mi ya daha henüz olmadım 1 ay sonrası için gün aldım ama inanamadım şuan okuduklarıma doktor araştırırken ameliyat olanlar hiç böyle problemlerden bahsetmemişti. Korktum suan kararsız kaldım
Merhabalar, tabiki her operasyondan sonra oldugu gibi bu operasyondan sonra da yasanmasi beklenen muhtemel sıkıntılar oluyor. Ilk gunlerde goguslerde ödemden dolayi asiri sislik, agri, igne batmasi, hissizlik, morarma gibi belirtiler olabiliyor. Eger kas alti olmussa ilk 1 hafta 10 gün sancili gecebiliyor yatip kalkarken. Ilk bir kac gun kendiniz kalkamiyorsunuz sirtinizdan birinin ittirip destek vermesi gerekiyor. Kas ustu olanlar bu sureyi daha rahat atlattigini soyluyorlar genelde. Bende bunlarin disinda yasadiklarimi belirttim. Ama sunu belirtelebilirim ki ilk 1 ay azalarak skıntılı bir sekilde geciyor. Sonrasi mutlaka rahatlik ve güzelliktir istisnalar disinda :)
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim yani zorluklarının bu denli fazla olacağını sanmamıştım hiç kas altı yapacağını söyledi doktor ama burda yazılan olumsuz örnekleri okuyunca ister istemez zaten korkuyordum daha çok korktum sırf bu operasyon için bu foruma üye oldum daha yeniyim bende forumda korkmadım desem yalan olur iyi kötü hiç yoktan yumurta kadar bile olsa bu ağrıları çekmeye değer mi bilemedim şimdi
Ben sizin bu yazınızdaki durumları okuyup araştırdım yaptırmadan önce. Yurt dışında buna Breast implant illness deniyor. Kanıtlanmış veya kanıtlanabilecek bir durum olmamakla birlikte hem fizyolojik olarak alışma süresi farklı oluyor ama asıl etken psikolojik. Anksiyete, sürekli yorgunluk vs gibi şekillerde implant taktıran kadınlardan bazıları hayat standartlarının düştüğünü söyleyip çıkarttırmışlar ve videolu anlatımları mevcut youtube da da instada da. Çok geçmiş olsun her şeyin en önemlisi sağlık ve insanın kendisini rahat hissetmesi tabi.Arkadaslar merhaba ben kisa zaman once protez taktirip 2 hafta önce cikarttirdim. 28 yasindayim 20 yasindan beri en buyuk istegim protez taktirmakti. 28 yasinda taktirmak nasip oldu ama cok kötü bi tecrubeydi benim icin. O agirlik hissi hic kaybolmadi sabahlari uyanmak zulüm gibiydi ve bu cikartana kdr devam etti. Ben psikolojik olarak kabullenemedigim icin cikarttirdim. Fizyolojik olarak cok sukur bi sorun yasamadim zaten 2 ay durdugu icin belki de erkendi o tarz skintilar yasamak icin bilemiyorum. Takili kaldigi sure boyunca heo hastaydim bagisiklik sistemim zayifladi diye dusunuyorum basima gelmeyen saglik problemi kalmadi ve biri geciyor digeri basliyordu ne zaman ki cikarttik o gun rahata kavustum ben.
Taktirdiktan sonra ki ilk gunler gogusler normalden buyuk ve bicimsiz duruyor odemden dolayi. Kas alti 200 cc mentor takilmisti bana. Doktorumdan da cok memnundum. Ama 200 cc bile bende 300 kusur gibi durdu odemler indikten sonra bile buyuk kaldi. Birde sunu anladim cok zayif kadinlarda kas alti bile dogal durmuyor protez ben burdayim diye bagiriyor. Bende de oyle oldu ne yazik ki. Sabahlari kutuk gibi kalkiyordum mideme kadar sislik oluyordu. 1 ay gectikten sonra memenin birinde protez icerde oynamaya baslamisti egilip kalktikca icinde bsyler devamli saga sola kayiyor. Kol gucu gerektiren hareketlerde kasa baski uyguladikca icerde protez hareket ediyo gibi oluyor. Daha yasadigim bir cok sorun vardi ama dedigim gibi ben icimde yabanci cismi kabullenemedim ne yazik ki. Psikolojim bozuldu aynada ki sanki ben degildim her gun agliyordum bir an evvel cikarip kurtulmak istedim. Cok sukur ki oyle de oldu. Ben taktirmayi 8 sene istemis biri olarak operasyon oncesi hep agrilardan korktum. Yabanci bi cisme alisabilecek miyim korkusu aklima bile gelmemisti. Ama cok istedigin bisey bile ulastiginda ve yasadiginda aslinda istedigin kadar olamayabiliyormus. Hatta kabus dolu gunler yasatabiliyormus ne yazik ki.