- 18 Ağustos 2022
- 963
- 174
- 23
- Konu Sahibi cornflakess
Merhaba ben hamile olduğumu bu şekilde öğrenmiştim erken gebelik testi yaptım böyle çıktı kan verdim hamileydim kaset test yaptım negatif çıktı kaset test için 1 hafta geçikme olması gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki regl ağrılarınız var mıydı?Merhaba ben hamile olduğumu bu şekilde öğrenmiştim erken gebelik testi yaptım böyle çıktı kan verdim hamileydim kaset test yaptım negatif çıktı kaset test için 1 hafta geçikme olması gerekiyor
Var o zaman canım batını bekle kan verirsin4 gün kaldı tekrar erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı silik gene ama biraz daha net
Peki regl ağrılarınız var mıydı?
Öyle yapıcam en iyisi o çok teşekkür ederimVar o zaman canım batını bekle kan verirsin
Çok üzüldüm Sağlık ocaklarında veriliyor herhalde dimi yoksa hastane mi sadeceHemdee nasıl yemek yedikçe daha çok ağrım oluyordu ama bi an önce doktora görün ben geç kaldım düşük yaptım malesef
Ben acil de vermiştim gebelik şüphem var diyorsun direk veriyorsunÇok üzüldüm Sağlık ocaklarında veriliyor herhalde dimi yoksa hastane mi sadece
Ben acil de vermiştim gebelik şüphem var diyorsun direk bende öyle yapıyımçok teşekkür ederim
Sizin de baya silikmiş en iyisi kan testi vermek çok teşekkür ederim bilgiler içinEki Görüntüle 3225670 testim buydu
Verdinizmi kanSizin de baya silikmiş en iyisi kan testi vermek çok teşekkür ederim bilgiler için
Yarın gidip vericem korkuyorum bir yandan da dedim en iyisi veriyim neyse çıksın rahatlıyım.Verdinizmi kan
Yani en iyisini yaprrisniz umarım vardırYarın gidip vericem korkuyorum bir yandan da dedim en iyisi veriyim neyse çıksın rahatlıyım.
Sonuç ne çıktıYarın gidip vericem korkuyorum bir yandan da dedim en iyisi veriyim neyse çıksın rahatlıyım.
sonucunuz ne çıktı acabaYarın gidip vericem korkuyorum bir yandan da dedim en iyisi veriyim neyse çıksın rahatlıyım.
Kaç dakika içinde çıktı 10 dakkadan sonra belirdiyse gecersizbide suya tutunca çizgi gitmiyosa pozitiftir denendi onandıKızlar lütfen bakın bu test pozitif mi nolur pozitif olsun sağlıcakla
Merhaba Cuma günü kan verdim 414 çıktı pazartesi tekrar verdim 1800 çıktı biraz fazla artmış dedi doktor böyle birşey yaşayan var öı acabaKaç dakika içinde çıktı 10 dakkadan sonra belirdiyse gecersizbide suya tutunca çizgi gitmiyosa pozitiftir denendi onandı