- 21 Ocak 2023
- 221
- 221
- 23
- Konu Sahibi siyahincii___
-
Teşekkür ederim inşallah bakalım biraz daha geçsin kan testine gideceğim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÇizgi hemen çıktıysa hamilesiniz. Hayırlı olsun
Evet pazartesi kan vereceğim inşallah vardırSilik cizgi var gorunuyor.Kan verin .
İnşallah canım umarım Rabbim nasip eder isteyen herkeseÇizgi görünür gibi benim adet günüm de böyle çıkmıştı ama adet olmuştuminşallah canım seninde böyle olmaz kan ver pazartesi.eger sat tarihi gecikiyorsa
Canım büyük ihtimalle yumurtlama olduğu zaman şeffaf akıntı geliyor diye biliyorumKızlar bende bir şey sorucam ben ovalasyon tarihimj bilmiyorum test falanda yapmıyorum bugün kasıklarımda ağrı ve batma var acaba bugünmu yumurtlama oluyor
İnşallah canımİnşallah canım umarım Rabbim nasip eder isteyen herkese
Benimde kasıklarımda tuhafseyler oluyor benim adet tarihim beş ocak Aralıkin ikisinde olmuştum arada otuz beş gün var kafam karışıyor ya sende kaç ında oluyordur uygulamalar farklı gösteriyor ovalasyon testini yeni öğrendim ya bilseydim alırdımCanım büyük ihtimalle yumurtlama olduğu zaman şeffaf akıntı geliyor diye biliyorum
ProdoctorTestlerin markası ne ?
Canım en son adet olduğun tarihin üstüne 14 gün ekle o yumurtlama günün oluyorBenimde kasıklarımda tuhafseyler oluyor benim adet tarihim beş ocak Aralıkin ikisinde olmuştum arada otuz beş gün var kafam karışıyor ya sende kaç ında oluyordur uygulamalar farklı gösteriyor ovalasyon testini yeni öğrendim ya bilseydim alırdım
Prodoctor
Adet tarihindenmi baslicam yoksa bittiği gün mü canım yardimin için cok sağol canımCanım en son adet olduğun tarihin üstüne 14 gün ekle o yumurtlama günün oluyor
Eki Görüntüle 3195252
Benim üstteki freely erken gebelik testi.
Alttaki artımed normal gebelik testi.
Üstteki pozitif gibi geldi ama alttaki negatif. Bat'a 3 gün var.
Erken gebelik testi mi bozuk yoksa normal gebelik testi mi hassas değil bilmiyorum.
Görüntüsü aynı olunca markasını sormak istedim siz
Adet tarihindenmi baslicam yoksa bittiği gün mü canım yardimin için cok sağol canım
Adetin başladığı tarihden başlıcan saymaya canımAdet tarihindenmi baslicam yoksa bittiği gün mü canım yardimin için cok sağol canım
İnşallah vardır bende gördüm o silik çizgiyi daha betahcg çok yeni yeni salgılandığı için bence kaset testte o yüzden çıkmamış ama var gibi inşallah vardır canımEki Görüntüle 3195252
Benim üstteki freely erken gebelik testi.
Alttaki artımed normal gebelik testi.
Üstteki pozitif gibi geldi ama alttaki negatif. Bat'a 3 gün var.
Erken gebelik testi mi bozuk yoksa normal gebelik testi mi hassas değil bilmiyorum.
Görüntüsü aynı olunca markasını sormak istedim size.
Yaa bana umut oldunuz inşallah vardırBenim adetime 4 gün kLa böyle silik çıkmıştı ve pozitifti. İnşallah siz de hamilesinizdir,kan testi verin netleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?