- 20 Aralık 2022
- 4.246
- 1.692
- 63
- Konu Sahibi siyahincii___
Çok sağol canım ayın 18 oluyor degerlendirmişsiz bende iki uygulama yükledim pepapp uygulamasi doğru çıktıAdetin başladığı tarihden başlıcan saymaya canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım ayın 18 oluyor degerlendirmişsiz bende iki uygulama yükledim pepapp uygulamasi doğru çıktıAdetin başladığı tarihden başlıcan saymaya canım
Guzel haberlerinizi bekliyorum buradan inşallah sağlıklı bir bebeğiniz olurYaa bana umut oldunuz inşallah vardır
Canım kusura bakma ama ben göremedim pek belki filaştandir'tan falandır ama birazcık daha bekle bence erken yapmışsınmerhaba benim testime de bakabilir misiniz yumurtlamadan sonra 11. Günüm akşam yaptım testi 10 dk içinde çıktı
İnşallah Rabbim nasip etsin hepimize canımmÇok sağol canım ayın 18 oluyor degerlendirmişsiz bende iki uygulama yükledim pepapp uygulamasi doğru çıktı
İnşallah çok heyecanlıyım teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinGuzel haberlerinizi bekliyorum buradan inşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur
Yok neden kusura bakayım ben rahatsız hissediyorum biraz o yüzden yaptımCanım kusura bakma ama ben göremedim pek belki filaştandir'tan falandır ama birazcık daha bekle bence erken yapmışsın
Aynen canım amin bu ay çok dua ettim inşallah Tutar hepimizinİnşallah Rabbim nasip etsin hepimize canımm
Canım kusura bakma ama ben göremedim pek belki filaştandir'tan falandır ama birazcık daha bekle bence erken yapmışsın
Canım biraz bekle inşallah güzel haberler alırsınYok neden kusura bakayım ben rahatsız hissediyorum biraz o yüzden yaptım
Canım çok belliEki Görüntüle 3195269 kızlar yapa yapa test kalmadı bunuda yeni yptım 5 dakika olmadan çıktı
İnşallah güzel haber alırsin canımEki Görüntüle 3195269 kızlar yapa yapa test kalmadı bunuda yeni yptım 5 dakika olmadan çıktı
Hayır bu tür hesaplar yapma, ovülasyon testi en iyisi. Ben hep hesap yaparak bulurdum, ovülasyon testiyle bir yaptım alakası yokmuşAdet tarihindenmi baslicam yoksa bittiği gün mü canım yardimin için cok sağol canım
Bu ay tutmazsa eczaneden ovalasyon testi AlicamHayır bu tür hesaplar yapma, ovülasyon testi en iyisi. Ben hep hesap yaparak bulurdum, ovülasyon testiyle bir yaptım alakası yokmuş
Amin teşekkür ederim canım hep birlikte bu sene güzel haberler alırız inşallahİnşallah güzel haber alırsin canım
Amin teşekkür ederim canım hep birlikte bu sene güzel haberler alırız inşallah
Duramadım kaset test yaptımEvet canım silik çizgi var biraz bekle inşallah güzel haberlerini alırız bu erken gebelik testleri beni bir kere yanilti pek güvenmiyorum günün geçsin test yap bence