- 20 Aralık 2022
- 4.246
- 1.692
- 63
- Konu Sahibi siyahincii___
-
Canım adetime dört gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı adet olmasam kan vericemYa ovulasyon testleri var hergun yapıyorsun adetin bittikten 3 gün sonra başla herkesin yumurtlamasi 14.gun olmuyor canım
ne demek canım çeken bilir gerçekten,martta 7 yıllık olacak evleneli,38 yaşındayım yıllardır hep bir kilo sorunum vardı en son 104 kadar çıktım tabi hormon ilaçları vs derken yemeye başladım,bir çok rahimden operasyon geçirdim histeroskopiler,parça aldırmalar derken psikolojim iyice bozulmuştu,3 kere tüp bebek yaptırdım,tabi hepsi tuttu ve düştü,en son oluruna bıraktım ,tabi bu sürede bir yıl önce çölyak hastası çıktım ve 15 kg verdim derken glutensiz beslenme işe yaracak olacak ki,adetlerim düzene girdi ve ovulasyon testiyle hiç beklemediğim bir anda hamile oldugumu öğrendim,eğer kilo probleminiz varsa lütfen önce kilo verin .Çok güzel haber gerçekten bende pcoluyum 3 yıldır bekliyorumpco olarak ne gibi sorunun vardı sormamda sakınca yoksa?
Naptınız Sonucunuz ne?Canım adetime dört gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı adet olmasam kan vericem
Canım üç günüm var acaba comport erken gebelik testi alsam cikarmi çıkarsa hemen giderdimNaptınız Sonucunuz ne?
Valla benimde 2 günüm kaldı çok aşırı silik çıkıyo ama bilmiyorum. Birde siz alıp denermisiniz? Belki sizde daha koyu çıkarCanım üç günüm var acaba comport erken gebelik testi alsam cikarmi çıkarsa hemen giderdim
Çok çok geçmiş olsun canımne demek canım çeken bilir gerçekten,martta 7 yıllık olacak evleneli,38 yaşındayım yıllardır hep bir kilo sorunum vardı en son 104 kadar çıktım tabi hormon ilaçları vs derken yemeye başladım,bir çok rahimden operasyon geçirdim histeroskopiler,parça aldırmalar derken psikolojim iyice bozulmuştu,3 kere tüp bebek yaptırdım,tabi hepsi tuttu ve düştü,en son oluruna bıraktım ,tabi bu sürede bir yıl önce çölyak hastası çıktım ve 15 kg verdim derken glutensiz beslenme işe yaracak olacak ki,adetlerim düzene girdi ve ovulasyon testiyle hiç beklemediğim bir anda hamile oldugumu öğrendim,eğer kilo probleminiz varsa lütfen önce kilo verin .
Valla benimde 2 günüm kaldı çok aşırı silik çıkıyo ama bilmiyorum. Birde siz alıp denermisiniz? Belki sizde daha koyu çıkar
Maşallah Allah kucağınıza da almayı nasip etsinCanım hemn çıktı
Hemen kan verin kan Sonucunuzuda paylaşırmısınız?Maşallah Allah kucağınıza da almayı nasip etsinkeşke benimde bu kadar çıksa ümidim kırılmayacak
İnşallah çıkar canımMaşallah Allah kucağınıza da almayı nasip etsinkeşke benimde bu kadar çıksa ümidim kırılmayacak
Canım yarın kan vericem çarşambaya randevu aldımHemen kan verin kan Sonucunuzuda paylaşırmısınız?
Direk randevu alma canım sağlık ocağı kapanmadan hemen kan ver yada yarın sabah kan sonucuna göre randevu alırsınCanım yarın kan vericem çarşambaya randevu aldım
İnşAllah Allahım nasip etsin. Burda herkes birbirine tutunmaya çalışıyor işte. Her zaman yazabilirsinizİnşallah çıkar canımhepinize dua ediyorum birbririmizle dertlestik beni yanlız birakmadiniz hepinize teşekkür ederim
Sağol canimİnşAllah Allahım nasip etsin. Burda herkes birbirine tutunmaya çalışıyor işte. Her zaman yazabilirsiniz
Canım yarın kan vericem zaten e nabizdan kontol edicem zten beş üstü pozitif demek benim hamilelikler zor geçtiği için randevu bulunmuyor o yüzden erken aldımDirek randevu alma canım sağlık ocağı kapanmadan hemen kan ver yada yarın sabah kan sonucuna göre randevu alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?