- 20 Aralık 2022
- 4.247
- 1.692
- 63
- Konu Sahibi siyahincii___
-
Canım adetin geçince ver beşin yukarısında hamilelik oluyor belki seninki şuan geç döllenme olabilir ve üç gün erken vermişsin benim adetime üç gün vardı verdim 0.2 ydi negatif zaten üç gün sonra adet oldum adetin gecikce tekrarla inşallah vardır canımKızlar benim de testim hep silik çıkıyor adetime 3 gün var dun kan verdim 4.33 çıktı sizce var mı?
Bence var yarın kan ver 2 kat artsa hamileliğin kesinlewir inşallah hamilesindirKızlar benim de testim hep silik çıkıyor adetime 3 gün var dun kan verdim 4.33 çıktı sizce var mı?
İnşallah vardır yükselir inşallah canım benimki kimyasal gebeliğe dönüştü dün gece düşük başladıKızlar benim de testim hep silik çıkıyor adetime 3 gün var dun kan verdim 4.33 çıktı sizce var mı?
Çok geçmiş olsun canımİnşallah vardır yükselir inşallah canım benimki kimyasal gebeliğe dönüştü dün gece düşük başladı
Teşekkür ederim canım çok sağol Rabbim uygun zamanda nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasınÇok geçmiş olsun canım
Amin inşallahTeşekkür ederim canım çok sağol Rabbim uygun zamanda nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
İyi akşamlar canım testin silinik çıkmış hamilelik olabilir ama bu erken gebelik testleri bazen yanıltabilir en iyisi adetin gecikmesi zaten az kalmış canım belirtilerin nelerKizlar iyi aksamlar adetime 3 gun var buda benim testim testin markası awox erken gebelik testi umutlanmalımıyım
kuru cildi olan bir kişiyim sivilce doldu sirtim boynum yüzüm sık idrara cıkma uykusuzluk ve acikmaİyi akşamlar canım testin silinik çıkmış hamilelik olabilir ama bu erken gebelik testleri bazen yanıltabilir en iyisi adetin gecikmesi zaten az kalmış canım belirtilerin neler
Canım hemen mi. Çıktıkuru cildi olan bir kişiyim sivilce doldu sirtim boynum yüzüm sık idrara cıkma uykusuzluk ve acikma
EwetCanım hemen mi. Çıktı
Canım adetin geçince kan vercunku var gibi
Insallah canım ya salı günü adetimin günü ve bu ay ilk deneme 15 ocak yumurtlamadan 2 gün önce ilişki oldu sadeceCanım adetin geçince kan vercunku var gibi
İnşallah çıkar canımInsallah canım ya salı günü adetimin günü ve bu ay ilk deneme 15 ocak yumurtlamadan 2 gün önce ilişki oldu sadece
Günaydın canım teste göre hamileik var inşallah hayırlısı olur canım bugün sağlık ocağında mi verdinKızlar günaydın adete 1 gün kaldı cumartesi erken gebelik testiyle silik pozitifti testi kaset testle şimdi tekrarladım kanda verdim
Ewet kuzum saglik ocagina verdim 2 gündür aşırı açlik gibi ezilme var midemde bide vicudum titriyorGünaydın canım teste göre hamileik var inşallah hayırlısı olur canım bugün sağlık ocağında mi verdin
Canım e nabzın varsabak ben ordan öğrendim sabah onda vermiştim dörtte öğrendim e nabizda negatif olduğu için gitmedim sonucu almayaEwet kuzum saglik ocagina verdim 2 gündür aşırı açlik gibi ezilme var midemde bide vicudum titriyor
Canım hayırlı olsunEki Görüntüle 3195269 kızlar yapa yapa test kalmadı bunuda yeni yptım 5 dakika olmadan çıktı
Arkadaşlar tam koyu değil ama biraz silik cikti hamileyim sanırsamKızlar kafam çok karışık adetim normalde çok düzenlidir şuan 2 gün geciktim ilk defa ve 4 tane test yaptım inanmayıp hepsinde böyle silik çizgiyle karşılaştım testin fotoğrafını bırakıyorum bi bakarmısınız gebelik varmı böyle çıkıp hamile olnlr varmı bekliyorum cevaplarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?